Kitap hakkında kısa bilgi de verin lütfen.
Çocuğumla Düzenli Kitap Okurum
Çocuğumla Nadir Kitap Okurum
Çocuğumla Hiç Kitap Okumadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kitap hakkında kısa bilgi de verin lütfen.
Ben genellikle fantastik kitapları sevdiğim için bu kitapları önermek isterdim çocuğuma.. tabi ki de şu an çocuğum yok ama bir gün umarım olur.
Yüzüklerin Efendisi - J. R. R. Tolkien: Fantastik türün en klasik eserlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi, Orta Dünya'da geçen epik bir macerayı anlatıyor. Frodo Baggins, yüzüğü yok etmek için bir yolculuğa çıkar ve yolda birçok zorlukla karşılaşır.
Harry Potter Serisi - J. K. Rowling: Harry Potter, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na giden genç bir büyücünün maceralarını anlatıyor. Harry, okulda yeni arkadaşlar edinir ve karanlık güçlerle savaşır.
Narnia Günlükleri - C. S. Lewis: Narnia Günlükleri, Narnia adında büyülü bir diyarda geçen bir dizi kitaptır. Aslan, Cadı ve Dolap, Aslan Yürekli Şövalye ve Son Savaş gibi kitaplardan oluşan seri, iyi ile kötünün mücadelesini konu alıyor.
Gölge ve Kemik - Leigh Bardugo: Gölge ve Kemik, Grishaverse evreninde geçen fantastik bir romandır. Alina Starkov, Grisha olarak bilinen bir grubun üyesidir ve orduya katılmaya çağrılır. Alina, Grisha'nın gizli bir gücünü keşfeder ve bu güç sayesinde dünyayı kurtarmak için bir yolculuğa çıkar.
Dokuzuncu Cemiyet - Leigh Bardugo: Dokuzuncu Cemiyet, Grishaverse evreninde geçen bir başka fantastik romandır. Alex Stern, bir üniversite öğrencisidir ve bir dizi cinayetin tek tanığı olur. Alex, Dokuzuncu Cemiyet'e, Grisha'ların gizli bir grubuna katılır ve cinayetleri çözmeye çalışır.
1 ya da 2 defa ilk okul yaşlarında evdeki tüm bireyler okuma saati yaptık. Hatta ailecek kütüphaneye üye olup düzenli olarak her hafta bitirdiğimiz kitapları değiştirdik. Yenilerini aldık okuduk. Busefer Biz kaptırdık eşimle yarışıyoruz kim önce bitirirse, o kisi aksam kitabı heyecanla anlatıyordu. uzerine tartışıyoruz. Film izler gibi eğlenceli de oluyordu. Ama biz okuyoruz biz alıyorduk. Cocuklar okur gibi yaptıkları için kem küm derken kırmızı balık hikayesi başlıklı kız oluverdi. Hayal dünyalarında hikayeyi dinliyorduk gülüp egleniyoduk.
Cevap
3Cevap
Çocuğumla okumadım olmadığı için ama yeğenime iş bankasının çocuklar için olan kitaplarını alıp okuyorum genelde
Ben ona
Yerdeki yıldızlar Filmini öneriyorum hem çocuk için hemde anne ve baba için çok uygun
İyi günler dilerim 😊
Çocuğumla hiç kitap okumadım çünkü çocuğum yok. Ama olsaydı okurdum beraber aktiviteler yapardık. Keşke her ebeveyn yapsa.
Çoçuğum yok olursa mutlaka uyumadan her akşam okumaya çalışırım
Karne Oyunu diye bir kitap okumuştum, üstün zekalı bir çocuğu anlatıyordu
Bir çocuğum olsaydı.. çocuk kalbine dünyaları sererdim onun..
Çocuğumla Hiç Kitap Okumadım
olunca artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?