Çocuk & Ebeveyn Çocuk gelişimi hakkında yararlı bir kitap önerisi olan var mı? MrSakal Takip Et FenomenBilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar selam, Aramızda kesin kitap kurtları vardır. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı? Çocuk gelişimi hakkında yararlı bir kitap önerisi olan var mı? Cevapla Çocuk Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tek bir kitaba bağlı kalmak değilde makaleler okumak daha iyi bence 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Mantıklı dedin. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Maalesef hiç denk gelmedim 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Beni ödülle cezalandırma isimli bir kitap önerebilirim. 0 3 Yorumla MrSakal +1 yıl Yazarı kim? Yorumla sevdayadahil +1 yıl Özgür bolat Yorumla MrSakal +1 yıl Çok teşekkürler. 🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğan yüceloğlu onun kitapları tavsiye ediliyor 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Çok severdim kendisini. 🙏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek bir kitaba bağlı kalmak değilde makaleler okumak daha iyi bence
Mantıklı dedin.
Maalesef hiç denk gelmedim
Beni ödülle cezalandırma isimli bir kitap önerebilirim.
Yazarı kim?
Özgür bolat
Çok teşekkürler. 🙏🏻
Doğan yüceloğlu onun kitapları tavsiye ediliyor
Çok severdim kendisini. 🙏🏻