Kişilik & Karakter Her gun traş olmak zorunlu tutuluyorsa Allah neden erkeğe sakal verdi o zaman? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadini erkeği fark etmeksizin sizin fikriniz nedir? Özel sektör trasli ister kamu hakeza 🤦 Bence de bu dayatmaya ammk Bence traş olmak şart Hic bu açıdan bakmadim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Her gun traş olmak zorunlu tutuluyorsa Allah neden erkeğe sakal verdi o zaman? Cevapla Nedir Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tırnağını da kesmek zorundasın. Allah onu neden yaratmış? 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Dayatılandan yapmazsan işte calisamazsin dediklerinden uzun tırnak kötü izlenim verirken hemen hemen her toplumda sakalı hafata 1 tras etmek neden rahatsız ediyor veya her gün tras olmak rahatsız etmez mi insanı. Yorumla
cicimxs Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Nasıl mantık ozaman bırakalım saçta uzar tırnakta vs 0 3 Yorumla CengizBirser +1 yıl Mantık mı? Her gun gelen birsey sakal ve bunu yaparken de hep cilde verilen tahriş. Affedersin sen her gün bacak trasini yapar mısın? Yorumla cicimxs +1 yıl Hayır Allah neden verdi desin ya ondan diyorum saçta uzuyir tırnak ta Yorumla CengizBirser +1 yıl Sence anladın mı soruyu? Sakalı hafata 1 tras olmak toplum içinde kotu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tırnağını da kesmek zorundasın. Allah onu neden yaratmış?
Dayatılandan yapmazsan işte calisamazsin dediklerinden uzun tırnak kötü izlenim verirken hemen hemen her toplumda sakalı hafata 1 tras etmek neden rahatsız ediyor veya her gün tras olmak rahatsız etmez mi insanı.
Nasıl mantık ozaman bırakalım saçta uzar tırnakta vs
Mantık mı? Her gun gelen birsey sakal ve bunu yaparken de hep cilde verilen tahriş. Affedersin sen her gün bacak trasini yapar mısın?
Hayır Allah neden verdi desin ya ondan diyorum saçta uzuyir tırnak ta
Sence anladın mı soruyu? Sakalı hafata 1 tras olmak toplum içinde kotu mu
Dinde öyle bir zorunluluk yok.