Herkes beni eziyor 60 kiloyum benle insanların derdi ne?

Boy 1.75 kilo 55- 60 boksa gittim 2 sene yapım böyle benim şu 1.95+ 130 kilo badycilerin bir kere benim gibi insanlarla bir derdi var döverim seni dengim değilsin tarzı şeyler diyor savaş cebeci diye 120 kilo 1.90 bir balon var ben 70 kilo adamdan dünya şampiyonu olsada dayak yemem diyor sanayiye gittim çalışmaya ustalar bile beni tehdit etti zargana tarzı şeyler dedi okulda da zargana vitaminsiz tarzı laflara maruz kaldım seni döverim tarzı şeyler diyenler oldu herkes bizim gibi adamlara posta koyma derdinde bu türk milleti neden bu kadar cahil 60 kilo insanlarla cidden derdleri garezleri illa hayvan gibi 1.90 130 kilomu olmalı herkes 60 kilo adam sana silah çekse en fazla ne yapabilirler ki sanayide inşaat ta okulda her yerde bizim gibi insanları ezmeye çalışan bir grup oluyor bunlar gerçekler en ufak bir söz desen kavga çıkar çünkü sen kısasın zarganasın harbiden zihniyetleri neden böyle sizce? Bizimle derdiniz ne 1.75 insanlar da insan boyunuz uzun kilonuz fazla diye asarım keserimli niye konuşuyorsunuz uzun ve kiloluar neden böyle arkadaşlar?

Herkes beni eziyor 60 kiloyum benle insanların derdi ne?