"Bırakta kader utansın
Herkes seni mutlu sansın
Hayat buysa üstü kalsın
Takma düzelir be kanka"

"Bırakta kader utansın
Herkes seni mutlu sansın
Hayat buysa üstü kalsın
Takma düzelir be kanka"
Öyle bir kankam yok maalesef.. zaten derdim olduğu zaman içime atarım her zaman başka güvendiğim anlatacağım birisi yok hayatımda aslında azten dertlerin geçirmesi değil yanında olup boş ver düzelir demesi güzel söz söylemesi insana iyi geliyor
Ben diyorum ya zaman her şeyin ilacıdır çünkü.. kafana taktığında asla bişey değişmiyor. Üzülmüşse sarılırım o an acısını yaşamasına izin veririm içine atmaması adına.. kimsenin değmicek şeyler için kendini yıpratmasına tahammülüm yok
Kankalarım bana takma düzelir demiyor bir daha aynı hatayı yaparsan seni şöyle yaparız böyle vururuz, iyi ki öyle olmuş, @ptalsın kızım sen gibi cümleler kuran kankalarım var :D
Takma diyenleri sevmem ben de çözüm üretmek için çabalarım. Lâkayt lâkayt " bunları bu kadar jiddiiye alma kankaaaa" diye böğürenlerle muhatabiyeti keserim zaten.
Cevap
4Cevap
Bu söz bana söylendiği zaman benimle uğraşmak istemiyor sanırım diye düşünüyorum😅 bunu diyen kankam yok buna gerek te yok
Bu sözü daha çok ben söylerim insanlara
@tubik25
@inciitanesiii
@27esmerim
@lotus-patra
CaNlar size gelsin💟
💕💕🧸
Gelsin bakalım 😀
Teşekkürler ✌️
Ricalar
Var @zurafaninbiri 🤭
Soru çok tatlı ama napim😻
Sen daha tatlısın kiii💝
Reel de gerçek dost diyebileceğim arkadaşlarım var evet.
Herşeyin bir zamanı sözler ortada kalmayacak her akşamın bir sabahı Dondurma
Tüm arkadaşlarıma diyen benim onlar genelde olumsuzdurlar ben takma düzelir kafasındayım
Var çok nankör arkadaşımda oldu ama çok iyi dostlarımda oldu kardeş gibi olduklarımda var
Evet var @ErtugrulKARTAL1903 abım 😀
Woow onure oldum şimdi 🌹🥰
Teşekkür ederim abı ☺️🤩
Hayır yok, kendi kendime söylüyorum arada
Yok çok şükür ahdhahdh
Evet var ama hiç inandırıcı demiyor😂🥲
Kız kardeşim var
var tabi
Keske olsa
Evet tam 3 tane ))
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?