Cinlerin. Cin oldugunu. Nasil. Anlarsiniz?

Ben İstanbul'da dogup buyudum. Ama dedem ve babamlar. Dogubayazit, ta dogup buyudukleri icin. Orada. konusulan anlatilanlari bize anlatirlardi. ". Bir gece. Kapiniz. Calindi. Oda ne. Uzun. Suredir gormediginiz Cok sevdiginiz. Akrabaniz. Karsinizda. Kapiyi o caldigi icin sevincle. Karsiliyorsunuz onu. Size " Yardima ihtiyaci oldugunu ve. Onunla. Gitmeniz. Gerektigini. Soyluyor Cok tanidiginiz. Sevdiginiz. biri bu kapiyi calmis. Ve. Yardima istemis sizde. Tum. Kalbinizle. " Tabii yardim ederim seninle. Geliyorum deyip yardim icin. Onu takip eder evden. Cikarsiniz. Biraz. Sonra. Kuytu bir yere gelince. Tanidiginiz. size doner. " Oda. Ne. Yuzu degismis. Gercek Cin yuzu. Cikmis. iste O an. Cok. Gectir. Tanidiginiz. Sandiginiz. Aslinda bir. Cindir ve. Sizi. Carpar. konusamazsiniz. Carpildiginizla. Kalirsiniz. (. Peki. tanidiginizin sekliyle. Gelenin " Cin". Oldugunu. Nasil anlarsiniz. Ve onu. Takip etmezsiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Dedemden. Ogutler. Koyde ermis biri kasisindakinin Cin. Oldugunu anlamis. Hemen Cinin boynuna. Okunmus. Cengelli igne Takmis. Okunmus igneyi Cinlere cikaramaz ellerini dahi suremezlermis o igneye tabiki o andan itibaren size cikar bu. Igneyi. Azad. Et beni diye yalvarirmis Cinler bir Adam bunu yapmis. Cin ne olur beni Azad et ne istersen yaparim demis. Adamda eger. Bana uc yil hizmet edersen igneyi cikarir. Seni. Azad ederim. Demis. Cin tam. Uc yil tarlada evde. Calismis
Güncellemeler
1 yıl
Yukaridan devam uc yil calisan Cin adamdan Azad etmesini istemis. Adamda" tanam demis ve Dua ile cengelli igneyi cikarip Cini Azad. Ermis. Cin hemen koyun yanindaki. Nehre atlayip. Kacmis. "Oda Ne?". Nehre bir. Anda. Kan icinde kalmis. Kipkirmizi olmus. Simdi. ilahi bir soru size. Cin. Kacmak icin nehre atlayinca. Neden. Nehir kanla. Kipkirmizi oldu ve. Cin. Oldu? Neden?
Cinlerin. Cin oldugunu. Nasil. Anlarsiniz?