Kişilik & Karakter Küfür kullanan insanlar niye gözünüzde cahil konuşmayı bilmeyen bla bla olarak görülüyor? uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küfür etmeyi seven insan olamaz mı okuduğum kitabın yarısını okumamış veya okuduğumun 10 katını okusa da gramını anlamayanlar eleştiriye geçirmeye çalışıyor Güncellemeler+1 yıl Neyse çoğu kişi edepliymiş azınlık olmak sevindirdi Küfür kullanan insanlar niye gözünüzde cahil konuşmayı bilmeyen bla bla olarak görülüyor? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben küfür etmem küfür eden insanda kalitesizdir. 1 1 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Sende mi be
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Küfür eden insan kalitesizdir Genelde konuşmayı beceremeyen tipler küfür ediyor 1 6 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Etmeyenlerin kalitesi de ortada Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Edenlerin ki yerlerde olduğu için pek sırıtmadı Yorumla uomoitaliano +1 yıl Onların üstte olması lazımdı zaten Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Etmeyenler üstte Yorumla uomoitaliano +1 yıl Olması gereken o zaten Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Öf çok sıkıcı Tamam sensin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Küfürden zevk alanin da okuduğu kitaplari anladığını sanmıyorum shhs 0 5 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Senin eleştirel yaklaşamaman gibi Yorumla uomoitaliano +1 yıl Gerginleşmeye bahane arayan birisi küfür kullanmasa da olur Yorumla uomoitaliano +1 yıl Sana göre diye daraltman eleştirel olduğu anlamına gelmiyor hala rencide edici yaklaşımla eleştirel yaklaşımı çözmen gerekiyo Yorumla uomoitaliano +1 yıl Çok bom boş oldu tek hakettiğiniz küfür zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben küfür etmem küfür eden insanda kalitesizdir.
Sende mi be
Küfür eden insan kalitesizdir
Genelde konuşmayı beceremeyen tipler küfür ediyor
Etmeyenlerin kalitesi de ortada
Edenlerin ki yerlerde olduğu için pek sırıtmadı
Onların üstte olması lazımdı zaten
Etmeyenler üstte
Olması gereken o zaten
Öf çok sıkıcı
Tamam sensin
Küfürden zevk alanin da okuduğu kitaplari anladığını sanmıyorum shhs
Senin eleştirel yaklaşamaman gibi
Gerginleşmeye bahane arayan birisi küfür kullanmasa da olur
Sana göre diye daraltman eleştirel olduğu anlamına gelmiyor hala rencide edici yaklaşımla eleştirel yaklaşımı çözmen gerekiyo
Çok bom boş oldu tek hakettiğiniz küfür zaten
tamam
İnsanı severek silkelerim
Öyle çünkü