Resimdeki gibi cinsiyet fark etmeksizin kendine bakmadan yorum yapmaması gereken şeylere yorumda bulunan insanları çok komik buluyorum. Bir insan yorum yapacaksa ilk önce ben öylemiyim diye kendine bakmalı😃
Bu tarz konuşan insanların karşıya itham ettiği şey kendi eksikliğinden midir?
Kesinlikle katılıyorum davul bile dengi dengine diye boşuna dememişler, etrafımdan birçok insan yakışıklı ve metroseksüel olduğumu söyler kumralım, fönsüz dışarı çıkmam sporla uğraşıyorum uzun zamandır cilt bakımı vs şeyler yapıyorum boyda var fazla olmasada, e haliyle insan bi beklentiye giriyor haliyle. kızların bazılarına bakıyorsun 1.50 boyu var ne bakım yapar ne bişey basenler almış başını agrı dağına gidiyor sonra oturur klavyenin başına 1.90 erkek mi olur aw çcukları erkek dediğin yakışıklı olcak uzun olcak kaslı olcak sayarda sayar kendi tipine haline bakmadan, cidden böyle insanlara acıyorum başka hiçbişey degil.
Öyle saçma bir durum aynayı çevirip bakmak lazım bu şekilde yorumda bulunmadan önce. İnsan bakımlı olması gerekiyor ki karşıya da laf etme hakkı doğsun ki laf edilecekse bile düzgünce edilmeli.
Herkes için böyle olmasa da böyle olan insanlar da var. Kimisi ise tüm hayatını vücuduna adıyor, gerçekten güzel bir vücut yapıyor ama bu döngüden asla çıkamayıp hala karşı cinselleştirmeye devam ediyor. Biz de böyle insanlara "şekilci" diyoruz. Bana kalırsa bu onların laneti.
İnsan psikolojisinden anlamak gerekiyor biraz o insan kendini o yönden eksik hissediyor kendine yapamadığını sana yapıyor veya kendiyle beraber seni yakıyor bir tür rahatsızlık bu. Ezikliğini eksikliğini örtme ihtiyacı
Yok be bana kimse bişey yapamaz veya diyemez o şekilde ben onları ezerim😃 Normal beğenmedikleri şeyleri insan gibi konuşabilirler ona sözüm yok. Resim keşfetime düştü ve bi kaç defa başkalarına karşı yapılırken denk geldiğim bir konu. Yükselme sebebim de bu tarz olaylara sinir olurum..😃
Bacım senin yaptığın ne peki? İnsanın ağzı çuval mı ki büzesin? Kendi şişman olsa da zayıf kadın sevdiğini söyleyebilir ne var bunda? Bir kadın, kaslı erkek sevdiğini söylemek için kaslı mı olmalı?
Zayıf kadın sevdiğini söylemesinde bir problem yok. Bu tarz insanların bir çoğu fiziksel olarak beğenmediği kadınlara 3 sınıf insanı muamelesi yapıyor.
Yakışıklı olsa bunu yapabilir demiyor kimse, ama bu tipte olup yapmaları ayrı ironik oluyor.
Anlatmak istediğim şu; hani insan yorumda bulunabilir gayet normal buna sözüm yok ama bazı insanlar kendine bakmadan Karşısındakini aşağılamaya çalışıyor veya küçük görüyor. Mesela kendisi bakımsız, kadına veya erkeğe bakımsız insanla olmam etmem diyor. Yani bu tarz şeyler. İnsan bu tarz konularda bence önce kendine bakıp konuşmalı.
Kendini bu kadar ezme gizli üye. Kimse birbirini güzellik sınırına sokmaya çalışamaz. Kadın dediğin böyle olacak şöyle olacak diye başlayan bir cümle olamaz.
@ashleyww kendimi ezdiğim falan yok ilginç bir tribe girmişsin. O cümleler bal gibi olur bacım aç gözlerini. İnsanın doğasında var çünkü. Güzellik görecelidir diye boşuna mı ötüyorlar? Kimi 90 60 90 sever kadın dediğin bu olur der peki hangi kadın takar bunu? Anca senin gibi duyar kasmaya yer arayanlar. Ben takmam mesela. Herif öyle seviyormuş bana ne hayal dünyasında yaşasın. 100 kilo olsa o adam, yine aynı tepkiyi veririm.
Soru sahibine hitaben cevaplıyorum, işin içine aşağılama giriyorsa kesinlikle haklısınız. Ben göreceli olan beğeni anlayışını düşündüm. O yüzden böyle dedim
Aynen öyle kendini eziyorsun hemcinslerini aşağılıyorsun. Birinin nasıl bir kadın veya erkek aradığı farklı bir durum. Mesela 1.85 altı erkek istemiyorum dersin ama erkek dediğin 1.85 ve üstü olacak diyemezsin.
Bacım senin anlama kıtlığın mı var? İki cümle de aynı çünkü. Dur senin yerine düzelteyim. Erkek dediğin 1.85 ve üstü olacak da dersin. Ama 1.70 erkeğe gidip de sen erkek misin demezsin. Bak bu iki cümle farklı. İkinci dediğim hakarete girer. Kendi kafamda istediğini yaşa kime ne?
Görüş sahibi ile benzer düşünüyorum. Kimi beğendiğimize biz karar veririz. Kimse herkesi beğenmek zorunda değil. Ne erkek ne kadın. Ama olaya aşağılama küçük görme vs girerse, işin rengi değişir. Bunu düşünmek erkekleri korumakla ilgisi yok. Mantığı kullanmak gerek biraz
Evet çirkin kızların normal erkeği beğenmeyip çok yakışıklıya bakması gibi bişey😄ama dengi dengine hepsi. Herkes sadece bakar ama hak ettiğini alır jsjjsjsdj
birini eleştirmek için mükemmel olmak gerekmez. ama insanların dış görünüşüne ve seçemediği özelliklerine laf söylemeden önce ‘bneim fiziğime laf söyleseler ne hissederim’ diye düşünülmeli. çok alçakça
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu tayfa genelde kız ilişkilerini çok iplemeyip tek derdi oyun olan tayfa oluyor sevgilisi kendisi gibi olsa sorun etmez yalnız
Sizde eğitiminize vasfiniza bakmadan yakışıklı paralı erkek isterken iyi ama kancciklar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı zamanda genelleme yapan o... çocukları da aynı bir iki kişi tanır şehirden hepsine genelleme yapar o... evlatları sanki kendi şehirleri full efendi ahlaklı adam kaynıyor