♾️ Zor gününüze değer verdiğiniz birisi yanınızda olmasa ve açıklamasını yapsa yine de affeder misiniz, bu herhangi birisi olabilir, dost, arkadaş , sevgili vb.

♾️ Zor gününüze değer verdiğiniz birisi yanınızda olmasa ve açıklamasını yapsa yine de affeder misiniz, bu herhangi birisi olabilir, dost, arkadaş , sevgili vb.

Gerçekten pişman olduğunu ispatlarsa, evet affederim. Tabii geçerli bir sebep sunması da lazım neden yanımda değilmiş öğrenmeliyim (arkadaş, dost için geçerli). Mesela sevgilim dediğim insanı bu konuda affedemem çünkü hiç bir şey eğer sağlık problemi falan yoksa benim kötü günümde yanımda olmasını engellememeli. Bu bana çok ağır gelir. Yalnız başıma atlattığım zor günleri ne yapsa telafi edemez
🤗🥳
☺️🥳
Herkes her zaman her şartta yanımda olacak diye bir şey yok. Önemli olan ne sebeple yanımda olamadığıdır. Yanımda olmaz ama uzakta olsa yanımda olduğunu hissettirir, o başka. Her türlü açıklamasını kabul ederim.
Ama hiç bir geçerli sebebi yoksa ve o ara hiç arayıp sormadıysa işte o zaman işin rengi değişir. O noktadan sonra arama mesafe koyarım. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz..
Rica ederim 😊🦋
Yanımda olmama sebebi benim için önemli.. Ölüm kalım gibi önemli bir durumda anlayışlı olurum ve kabul ederim özürünü.. Ama makul bir nedeni yok ise kabul etmem.. Kötü günümde yanımda olmayan insan iyi günümde de yanımda olmasın..
Çok haklısın..
Kesinlikle.. İyi dost kötü günde belli olurmuş..
Etmem, ben ondan büyük şeyler istemiyorum ki sadece yanımda dursun yeter, bir mesaj, bi arama zor olmamalı.. zaten insan en kötü gününde anlıyor kimin gerçek olduğunu.. kırgınlığım olsun, hoş umrunda da olmaz
Cevap
19Cevap
Etmem zor günümde yanımda olmalı
Özgüvensiz bir ilgi manyağı değilim, geçerli bir sebebi varsa affederim büyütülecek bir şey yok bunda. Zaten herkes her fırsatta yanında olamaz, Hayatta güvenmen gereken ilk kişi kendinsin diğerleri sedece yardımcı etkenlerdir, birine güvenirsin ama bir başkasına bu kadar bel bağlamak saçma. He aynı davranışı sürekli olarak arka arkaya tekrar ederse başka tabi.
Özetle birine güvenirsin ama 7/24 elinden tutmasını beklemek saçma. Özür dilediyse büyütülecek bir şey yok.
Asla, asla, zinhar kabul etmem. Etmedim de, gönlümü almak için çırpındı, adımlar attı lakin ben onu bitirdim, tek başıma ağladığım, gözyaşlarımı tek başıma sildiğim, ağlamamak için çırpınmama rağmen gözümden inen yaşlara mani olamadım, beni yalnız bırakanı, beni ağlatanı, bana tuzak kuranı, bana hile yapanı kesinlikle affetmem.
Bazı kişiler affedilmez, binlerce kez özür dileseler de.
Zor günümde yanımda değilse bir kişi o kendi bileceği iştir Barış’ım. Affetmeye sıra gelince bana göre affedilecek bir yanı yok, özürlük olduğunu düşünüyorsa o kendi sorumluluğudur. Beni bağlamıyor dostum, bu tür konuları tartışma konusu olarak bile görmüyorum 😃
Zor günlerin atlatılması zaman alır, yanımda olmayan kişi çok değer verdiğim biriyse ve geçerli bir sebebi olmaksızın, yanımda olmamışsa onu kolaylıkla affetmem, ama yine de özür dilemesi de bir ayrıcalık, hata yaptığını anlaması, pişman olması, kendini affettirmek istemesi bunlar süreci kolaylaştırır, sevgilim öyle bir şey yapmaz, öyle biriyle ilişkiye başlamam, geçerli bir sebebi varsa zaten benimde ona o sorununda yardım etmem gerekir, kısaca bilmiyorum.(•‿•)
Dost arkadaş hayırsızdı bendekiler özür dilemeyi geçtim daha üstten konuşmaları oluyordu. İyi niyetten alttan çok alıyordum kalp kırmayım diye kafayı da bozduk iyi olacağım diye. Bu yüzden hepsine yol verdim. En son hakkını helal et dediler böyle şey mi olur arkadaşım. Hakkım zukkum olsun hepsine. Bu yüzden özür diletecek seviyede ilişkiler de kurmuyorum insanlar ile artık.
Duruma göre değişir bu. Gerçekten samimiyse affederim tabi ki
Sevdiğim insan olmadığı sürece kimse yanımda olmak zorunda değil.. paylaşmam da zaten sorunumu.. herkesin kendine göre sorunları.. zor bir hayatı var zaten..
Dayımı kaybettiğimde sadece ailem hariç 1 akrabam kötü günümde yanımızda oldu gerisini sildim attım.
Bugün hasta olduğuma rağmen bir kişi beni üzdü, çok üzüldüm. İnanmazdım dün hastalık olduğuma rağmen böyle yapacağıma, yine de üzgün olduğunu söylese yeterli.
Zor anımda yanımda olmayandan olmaz. Belki yine bişey olucak yardıma ihtiyacım, insanlık hali ne olur ne olmaz bilinmez, yine olmaz. Zamanında olmamış, olmasında, yeterim ben kendime.
Zor günümde kimsenin yanımda olmasını beklemiyorum. Zor günüm olduğunu belli etmem, söylemem.
Kendiliğinden anlayıp yanımda olan kişi de benim çok değerli olur ✨
Kabul ederim çünkü büyük ihtimal ben itmiş olurum. Zor günlerimde çevremde insan tutmuyorum kaçıyorum herkesten.
Sen aynı bensin ya.
Bazen o kişi kendisini o zor duruma sokar ve seninde gitmeni sağlar ama ne hikmetse yine sende suç bulurlar, sanki evlatlık alıyoruz hayret bir şey
Kabul ederim kimseye kin beslemem ama hayatımda önemli bir yeri olmaz her sıkıntımda ya da mutluluğumda aramam mesela
Özür dilenicek bir şey olmadığını belirtir mesafe koymaya devam ederim. Az insan her zaman çoktur aslında gereksiz insanlara bence hiç gerek yok
Bugüne kadar yanımızda birisi var mıydı ki bundan sonra birisini arayalım? mümkünse herkes uzak olsun.
Açıklaması makulse ederim tabiki ama bana zor günleri yaşatan zaten kendisiyse o zaman affetsem de eski samimiyetim asla olmaz
Zor günümde neden yanımda olmamış o önemli. Keyfi veya boştan bir sebepse ölene kadar ilgilenmem şahısla.
Açıklamanın geçerliliğine bağlı, benim onun açıklamasına inanmama bağlı
Onu utandirmak için ona zor zamanında yardımcı olurdum
İste kırmızı çizgilerimden biri... b*k muamelesi yemek istemiyorsa özür dilemesin😅
Kİmsenin böyle bir mecburiyeti olduğunu düşünmüyorum, beklentimde olmaz.
Ölüm cenaze olmadığı sürece kabul etmem gerekli bir sebebi olmalı
Zor günlerimde bir tekme de o vurduysa bana sadece bir özürle geçiştirilecek bir durum değil.
Özrünü kabul ederim.. ama artık ben eski ben olmam
Kabul ederim. Sonra da onun zor gününde ben yanında olmam, aynı bana yaptığı gibi
Kabul ederim ama özrünü. Kendisini kabul etmez, hayatımdan çıkarırdım
Zor zamanımda kimseye ihtiyaç duymuyorum aslında yalnız başıma kalmak daha iyi geliyor bana..
bana göre geçerli bir sebebi varsa affederim yoksa siler atarım
Zor günümüzü kötülüğe fırsat bilmesin yeter…
zor günümde yanımda değilse özür dileyemeyecek çünkü hayatımdan silmiş olacağım hayatımdan sildiğim hiç kimse bana karşı kabahat edip özür dileyemez
Zaten kusmem buyuk ihtimalle ama asla samimiyetimi ilerletmem
Hayır bazılarının geninde vardır vefasızlık istemem.
Aşırı kin doluyor içimde, etmem
Olmama nedenine bağlı bu
Etmiyorum
Etsem de erişimi reddediyorum.
Hayır etmem.
Evet ederim çünkü hepimiz ölümlü insanız
Nedeni önemli mantıklıysa açıklaması olabilir
Umurum da olmaz
Eskisi gibi olmayız belki...
Kabul ederim ama arama mesafe koyarım.
Etmem zor günümde yanımda olmayan hiç olmasın...
Etmem
Özrü benim için pek bir şey ifade etmez.
Kabul etmem zor affedenlerdenim.
Çok oldu. Ama affetdim
uc tane bu emojiyle ugurlariz 🖕🖕🖕
affettim ama eski içtenliğim yok
Kabul Etmem...
hayır kabul etmem
Etmem bidahada olmasın yeter
Bi özürle hallolmaz
Bilemiyorm ama etmezdim bence
Etmem
etmem
Hayır, kinci birisiyim