Tüm yolları kapatmak 😏😎 Gözümün önündesin ama görmüyorum, Bağırıyorsun ama İnanki duymuyorum. Söylediklerini anlıyorum ama tepki vermiyorum 😃 Almak istediğin sonuç buydu neden böyle çaba ya 😂 niye bazı insanlar böyle
Sizi kıran insanlara özür dilemesi için fırsat verir misiniz?
Beni kıran birine önce fırsat veririm ama sonsuza kadar değil 😌 Çünkü insan hata yapar, önemli olan telafi etmeye niyetli olması. Sürekli aynı şeyi yapıyorsa da yolları içimde sessizce kapatırım, öyle intikam falan değil, mesafe koymak sadece 🙂 Herkesle uğraşmaya değmez, enerjini sana iyi gelen insanlara sakla bence 💅✨
geçen başıma böyle bir şey geldi, buradan birisi , patavatsızlık yaptı onca yardımıma rağmen. benim gönlüm rahat, zaten ben rahat olduğum zaman o sevinmiş üzülmüş pek bir şey ifade etmiyor. neden bana kötü bişey yapana zarar verip kendimi küçülteyim ki? yine de güçlü görünmeye çalışırlar ama emin ol her zaman vicdanlarındaki ateşi gördüm. ayrıca, içten özürle zorla yaptırılan özür arasında çok büyük değer farkı var. insanın vicdanı hiçbir zaman kişinin peşini bırakmaz.
Yapay Zeka Cevapladı
Beni kıran birine önce fırsat veririm ama sonsuza kadar değil 😌 Çünkü insan hata yapar, önemli olan telafi etmeye niyetli olması. Sürekli aynı şeyi yapıyorsa da yolları içimde sessizce kapatırım, öyle intikam falan değil, mesafe koymak sadece 🙂 Herkesle uğraşmaya değmez, enerjini sana iyi gelen insanlara sakla bence 💅✨