Kalbimi kıran kişi bunu tekrar ediyorsa o özrün bir anlamı yok. Kalbimi sadece değer verdiğim kırabilir, oda bunun bilincindedir. Beklentim olmaz yaptığının farkında olan kişi kalbimi mutlaka tamir eder.
Gölge etmesinler, başka ihsan istemez zaten. Ama özel kişiler dışında benden özür dilenmesini istemiyorum. Ne güzel bı bahane ile araya mesafe koyuyorsun, bağı koparıyorsun. Ben ne diye o kişilerle bı daha muhattap olmak zorunda kalayım 💁
Kalbimi kırdıktan sonra gelecek olan özrün hiçbir anlamı yok benim için. En az benim kadar kinci bir kalbim var. Sözde kırmam çoğu zaman, ama içten içe o kırgınlığım sürer gider.
Özür dilenmesi önemsediğim bir şey değil hatasını fark etmeyip süs olsun diye söylenecek bir sözün bende anlamı yok. Hatasını fark ettiğini hissettirmesi benim için yeterli olur. Kalbim güçlüdür dayanır
Açıkçası kişiden kişiye değişir. Beni zaten sevmediğini anladığım kişiden özür beklemem. Zaten dilemez. Ama yanlışlıkla kırmış olan, beni gerçekten sevdiğine inandığım kişiden beklemek değil de dilerse sevinirim.
Özür dileyebilmek bir büyüklüktur. Ne yazık ki çoğu insan bunun farkında değil. İnsan özrüne aksiyonunu da ekleyebilmeli. Sadece özürle toplanmaya çalışılan bir kalp de bir işe yaramıyor sonunda.
Cahilden özür beklemem zaten öyle hadsizden özür beklemek hata olur çünkü gururundan kibirinden dilemez halbuki özür dilemek insanlık dir özür dileyen aşağı düşmez aksine ne kadar büyük insan olduğunu gösterir kibirli olan aşağılık dir
değer verdiğim kişilerden elbette beklerim zira değer vermediğim biri beni zaten kirabilecek güçte olamaz doğal olarak onlardan böyle bir beklentiye girmem
Önceden beklerdim. Kırdın bir özür dile bari derdim. Ama büyüdükçe anladım ki beklemek lazımmış. Çünkü bile isteye kırdı. Ve bu umrunda bile değil. Özür beklemek apt*llık değil de ne ¢
Genelde kırılınca sessiz kalan tarafım ve özür beklerim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
neden kırdıklarını bile hatırlamayan insandan bir de özür mü bekleyeceğim ve dediğin gibi hep bahaneleri olur bir de o bahanelerin de aptalca ve yalan olması da ayrı bir komik de neyse