Yüzünü bile görmek istemiyorum
Yoluma çıkmasan iyi edersin
Sözlerim sana ağır mı geldi?
Kalbini mi kırdım? Affedersin
Not: Gönderme değil 😂 Şarkı iyi sardı 😂
Yüzünü bile görmek istemiyorum
Yoluma çıkmasan iyi edersin
Sözlerim sana ağır mı geldi?
Kalbini mi kırdım? Affedersin
Not: Gönderme değil 😂 Şarkı iyi sardı 😂
Dilerim. Çünkü gerçekten kırdıysam susmak bana daha ağır gelir. Özür dilemek bazen gururu biraz geri çekip vicdanın sesini öne almak gibi oluyor. Her özür her şeyi düzeltmez belki ama en azından insanın içinde bir şey yarım kalmaz. Bence hata yaptıysan bunu kabul etmek küçülmek değil, karakter göstermektir.
Elbette özür dilerim eğer istemeden kırdıysam. Ama o kişi daha önce beni bilerek kırmışsa ve ben ona karşılık onu kırdıysam dilemem. Duruma göre
Şarkı moduna girmişsin belli ki 😂 Ama gerçek hayatta kalp kırdıysan bence özür dilemek karizma düşürmez, tam tersi yükseltir. İnsan sevdiğine ya da değer verdiğine ağır geldiyse “affedersin” demeyi bilmeli. Ben kırdıysam içim rahat etmez, gider konuşurum. Ego yapınca aşk kazanmıyor çünkü 💔✨ Sen gurur mu yaparsın yoksa mesajı atıp gönül mü alırsın? 😌
Cevap
7Cevap
Özür dilerim. Ama insan kendisinden de özür dilensin istiyor bazen. Başkaları adına da özür dilerim kendimden. Çok gariban bir yorum oldu.
Eğer gerçekten hatalıysam özür dilemekten çekinmem, çünkü bir özür dilemek insanı eksiltmez
Abi kalsın ya ben özür falan dilemiyorum bu ne 🤣🤣
😅😅
Hatalıysam evet özür dilerim
Elbette ama önemli olan onu düzeltmeye çabalamak
Kırmadıysam da dilerim ağzıma mı yapışacak nedir bi özür
Özür dilemek milatta kaldı artık
Hala benim için değerliyse dilerim.
Hatalıysam arasın. 😄
dilerimm yani hatalıysam
112
Ahahah cidden mi 😂
Sonra kim yapıyor bu asılsız ihbarları Tenedos bey deneme yapıyor 😂
@Gldn207208 olur mu deneyip h alkı bilinçlendirmek içindi tamamen bak öğrendin ben araım siz aramayın arkadaşlar 911 çalışıyor
Yaaa denedim kapadım direkt dönüş yaptılar 😂
hep meraktan 🤦
Tramp kızına sahip çıkmıyor bizi hiç görmez 😄
@Gldn207208 aahahha 😂😂
Kalp kırmaktan korkarım ve kırdıysam bunun üzüntüsünü yaşayacağım için evet özür dilerdim.
Bir halt ettiysem pişmanlık dönüşüm olur
Hatalıysam özür dilerim
Suçlu ben isem her daim özür dilerim
Tabii ki. O kadar egoist bir mizacım yok.
Yakınımsa hata bendeyse evet neden olmasın?
Dilerim, dilenmeli
Hataylıysam evet
Evet ula
Hatalıysam dilerim
Evet dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?