Sanki bu dünyaya uyum sağlayamıyorum. Sanki bir boşluktayim orada öyle iyice dipe batırıyorum. Kalp kırıklarım, hayal kırıklıklarım iyice boşluğa itiyor. Bazi insanların kırıcı konuştuğu kelimeler beynimde yankılanıyor. Bazen aklıma gelince kalp atışım hızlanıyor , midem bulanıyor. Önceden *lümden korkan ben şu an korku falan hissetmiyorum. Sanki bu boşlukta eninde sonunda kaybolacakmışım gibi hissediyorum. Belki bir gün özgür olup gökyüzüne uçarım. İnsan ilişkilerinden de soğudum özellikle aşk konusunda. İyi kalpli oldukça karşı taraf bunu kullanıyor bunları hakedecek bir şeyde yapmadım en çok canımı yakanda bu zaten. Bu da hayatın bir oyunudur belki
sizi anlayabiliyorum lakin çok karamsar düşünüyorsunuz sizi gerçek sevginizi hakedecek bir kişi çıkmamış karşınıza bunu böyle değerlendirin deirm ve kendi değerinizin farkına varın lütfen sıkmayın güzel canınızı hayat o kadar kısa ki üzülüp ziyan olmaya değmeyecek kadar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Exim bana bir erkeğin beni sevmeyecegini hem laflariyla hem aldatarak cevabı verdi. Yanlış anlamayın ama erkekler sadece çıkarcı geliyor bana
her kadın sevilir karşınıza kalbinizin aşkınızın değerini bilen ve layık olan bir erkek çıkmamış karşınıza duruma böyle bakın ve genelleme yapıp önünüze set çekmeyin derim hiç beklemediğiniz bir anda sizi çok sevip hayatının merkezine koyan bir erkek çıkar belki de karşınıza yağmur sonrası gökkuşağı misali ansızın...
zaten doğru kişi çıkınca kendi girer hayatınıza güveninizi kazanarak sizi dünyada ki tek kadınmışsınız gibi tanımlar tüm benliğine, bakmaya öpmeye dahi kıyamaz saçınızın tek teline zarar gelse canından can gider ben böyle sevmiştim ama haklısın en iyisi hiç bulaşmamak
O boşluk senin parçan olan ruhun onu bırakma çok özel olucak hayatın bu duyguları minnet duyucaksn bu pislikleri hayatına yer etmezsen toz pembe dünyan olur