Güncellemeler
1 yıl
Bende dışarı çıkıp gezmek eğlenmek istiyorum. Ama burada arkadaşım bile yok. Bı tane var ama sevgilisi dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. Bu durumu da üzüldüm çünkü biz plan yapmıştık kırk yılın başı bir şeyler yapacaktık. Sevgilim izin vermiyor knka gelemem dedi. Oturdum ağladım sinirden. Bir daha o kızla da konuşmak istemiyorum. Ben onun çocukluk arkadaşıyim beni sevgilisine değişiyor. Buna kırıldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende sürekli ev iş iş ev sıkıyor hangi şehirde yaşıyorsun
Denizli sen
İstanbul bende üzüldüm aynı şehirde olsaydık bı kahve içer gezer tozar veya eğlence merkezlerine gider eğlenirdik tek başımayım İstanbul gibi bir yerde ot gibi yaşıyorum
Gerçekten şehir önemli değil. Yalnız olmamak önemli. Arkadaşın olsa en kötü yerde bile yapacak bir şey bulursun. Ama bak işte İstanbul olsa dahi arkadaşın yoksa orası da boş
Öyle haklısın yolun düşerse İstanbula haber et bı kahve içip gezer tozariz dediğim gibi 😅
Kendine hobi bulman lazım ve kişisel gelişim için iyi bir fırsat aslında
Ya kitap okuyorum zaten. Ama delirecek gibi hissediyorum. Sınava girmiştim sonuçlarin açıklanmasına 14 gün kaldı. Acaba optik kaldirdim mi acaba TC yazdım falan sürekli böyle kafamda kuruyorum. Bende dışarı çıkıp gezmek eğlenmek istiyorum. Ama burada arkadaşım bile yok. Bı tane var ama sevgilisi dışarı çıkmasına izin vermiyormuş. Bu durumu da üzüldüm çünkü biz plan yapmıştık kırk yılın başı bir şeyler yapacaktık. Sevgilim izin vermiyor knka gelemem dedi. Oturdum ağladım sinirden. Bir daha o kızla da konuşmak istemiyorum. Ben onun çocukluk arkadaşıyim beni sevgilisine değişiyor. Buna kırıldım
Evden sosyalleşebilirsin aslında işte rsen y aza bilir sin muhabbet için
Evde tek başıma nasıl sosyallesicem Allah aşkına
Yazışabilirsin oda bir sosyalleşme seni geliştirecek insanlarla olursa tadından yenmez
Sevmiyorum. Dışarı çıkıp gezmek tozmak istiyorum demiştim...
Şehir tutuyorsa gel ben gezdireyim seni
Kurslara yazılabilirsin veya kendine yapacak yeni hobiler bulabilirsin
Kurs düşünüyorum ama ben İngilizce kursu falan istiyorum. burada halk eğitimde dikiş nakış ve takı kursu varmış. İstemeye istemeye giderim belkji
Gel kahve içmeye çıkarayım seni. Hem çimene falanda dokunuruz.
Depresyondasın. Hiç bişiy yapasın gelmşyo dimi
Tam olarak böyle. Ama aslında çıkıp gezmek tozmak istiyorum. Ama arkadaşim yok burada
Birazvık paran varsa git bi kafeye, kitabını al, oku. Arda teşefonuna bak. Bi yer belle böyle, arada bi git, simaen seni tanımaya başlarlar en azından
Kafe bile yok. Beni cildirtan da o zaten. 5 bin nüfuslu bı ilçe. Her şey erkeklere özel kıraathane berber oto galeri dışında bir şey yok
Ahooo, rezalet. Napıyosun ki orada? Anan baban mı atandı?
Buralilar.
Yakın mesafede büyğk şehir falan var mı?
Var. Ayda bir gidiyorum ama sorun arkadaşımın olmaması. Arkadaşlarım da var aslında ama kimisinin sevgilisi izin vermiyor kimisinin annesi babası. İzin alabilenlerle de uzak sehirlerdeyim. Üni arkadaşlarimla gezip tozabiliyordum. Ben canımin neye sıkıldığını biliyorum ya. Gezip foto cekilmek instada paylaşmak istiyorum. 1 yıldır ders çalışıyordum. İnsta kapalıydı. Şu an atacak fotom yok diye instagrami bile acmak istemiyorum. Millet gezip tozdugunu atacak ben evde oturup onlara bakmak istemiyorum. Bende foto paylaşmak istiyorum
Çok klişe olacak ama, instadan biraz fazla etkileniyor insanlar. Yalnız hissetmemek için sanırım buna ihtiyacı var milletin. Ama o şekilde de yalnızlığın kapanmayacak
Yok ben foto cekilsem paylaşsam. Yalnızlığı takmam
E at gene. 5k kişşlşk yerde kalıyorsan tepesi ormanı vardır "hiking yapıyorum Yorkshire'da" diye yaz, yerler jejfkfıg
Kendimi nasıl cekiyim ya ahshah öyle güzel olmuyor
Nasıl mı çekecen, ağacın dibine koy telefonu çek işte.
Çok çaresiz kalırsan bana at fotolarını jsjdkfı
Öyle sevmiyorum işte. Takıntiliyim ben birinin güzelce çekmesi lazım
Ben çekerim diyecem de, kim bilir hangi dağda bayırdasın kdkfıf
Egedeyim aslında ya
Ama ilçe işte
Hee. Anladım. O zaman yavrucum, kendin "eller serbest" çekmeyi öğrenecen, bunda ustalaşacan
İnsanlar bana bakar tek başıma çekemem ki. Zaten af edersin g*öt kadar yer. Herkes herkesi tanıyor. Ne yapıyor bu kız derler. Kimsenin olmadığı yere de tek başıma gidemem araba yok. Ben en iyisi çüriyim gidiyim burada
Bı de yaşlı nüfus çok. Tek başıma akşam yürüyüş yapsam bile. Napiyon tek başına diyor nineler dedelee
Evet ya, dağa bayıra tek başına gitsen garip olur.
Valla çözüm bulamadım. Foto çekilme hevesini bırakacan o zaman
Zaten bir tek o hevesim vardı
Dur daha, okul mokul açılmayacak mı?
Ben mezunum yaa. Üni bitti. Kpss calisiyordum. Sınav da geçti işte. Güzel bi puan bekliyorum ama malûm tassarufa gidildi. Devletin parası yok diyorlar. Alım olur mu olmaz mı onu düşünüyorum. Normalde sınavdan sonra Aralık Ocak gibi alim olurdu. Şimdi Nisan Mayıs gibi olacak diyorlar. Ben o zamana kadar cidden kafayı yerim.
Alım muhabbeti bile dönmüyor şimdi
Evet alımlar epey azaldı. Bölümün neydi?
Radyoloji
Sağlıkta şansın daha fazla ama.
Evet genel olarak sağlık bölümlerinin atamasi iyi ama benim bölümde taşeron sıkıntısı var.
Olsun. Taşeronlar ileride kadro alabilir. AKP gidince bişiyşer değişir, sen gir de. Bu arda kpssde taleron almazlar
Zaten girdim sınava. Seçim 2028 de napcam ben o zamana kadar
Sen gir de bi yere, o zamana kadar işin elinde olsun da.
Bakalım artık yapicaz bir şeyler
Foto çekebilirsen ay bari kdkfkv
At bari*
Babam yasindasin az utan
Bir de random kullanıyor. Kart zampara
Krkfkdıg, oha bi anda nası geçirdin bana, helal. Saygıyla eğiliyor, huzurından çekiliyorum
Ahsha ruh halim değişik. Psikolojm bozuk demiştim durumun ciddi. İyi günler amca
Sorun değil yeğen, iyi eğlenceler sana da
Neden böylesin pekii?
Küçük bi ilcedeyim. burada arkadaşım da yok. Dışarı çıkıp gezmek tozmak istiyorum
Kendini neden sevmiyosun? Niye bu kadar kenarı attın kendini? Ayrıca özgüvensizlikte var sanırım biraz.
Özgüvensizlik yok. Aksine kendimi çok seviyorum ama. Dediğim gibi... arkadaş vs yok ilçe küçük.
Tamam da küçük diye senden başkası yaşamıyor değil ya. İlla ki senin yaşlarında olanlar da vardır. Asıl soru neden arkadaş edinemediğin.
Yok kafam uyuşmuyor. Erken yaşta evleniyor hepsi. Evlenmeyenlerde dışta üni okuyor. Ben üni mezunuyum zaten. Eve gelince boşluğa düştüm. Kafa dengi birisi yok
Peki ya iş olanağı?
Maalesef yok. Tekstil falan var ama ben gitmem markete de girmek istemiyorum. Cv hazırlıyorum özel hastanelere başvuru yapicam. Ama inşallah gerek kalmaz da atanir giderim
Umarım istediğin gibi olsun 😊
Sen buluşacak, gezecek bi arkadaş istiyosun. Aynı şehirde değiliz seninle. Ama istersen arkadaş olabiliriz. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım. Konuşur paylaşırız, birbirimize yeni şeyler de katabiliriz. İstersen tabi 😊
Sanal sevmiyorum.
Neyi ne kadar hissedeceğine ve hissettireceğine bağlı bu. Nerden ne çıkar, kimden neler alırsın belli olmaz. Nasıl istersen yani 😊
Bende su an evdeyım öyle hissediyorum 🙃
Keşke bende evde olsam
Nerdesin ki
Çalışıyor musun
Dolsurayim
Sevgili yap