Size, bir güç verildi ve dünya üzerinde sizi rahatsiz eden bir sorunu, kaldırabilceksiniz bu ne olurdu?

İnsan ne kadar bilgeyse, düşüncelerini ifade ettiği dil o kadar sade olur.
Lucy Malory.
#inci
Size, bir güç verildi ve dünya üzerinde sizi rahatsiz eden bir sorunu, kaldırabilceksiniz bu ne olurdu?

İnsan ne kadar bilgeyse, düşüncelerini ifade ettiği dil o kadar sade olur.
Lucy Malory.
#inci
Engelli olan insanların hepsinin iyileşmesini ve bir daha bu dünyaya ne bir engelli çocuğun doğmasını ne de bir kazadan vs. Engelli olmasın istiyorum araba mı çarptı hemen iyileşsin sakat kalmasın
Dünya o zaman daha adaletli olurdu biz de insanız "Engelli" bazen bizlere çok şanslısın diyenler de var kötüleyenler de ama biz bu dünyadaysak bizim de normal insanlar gibi duygularımızın, ilgimizin, sevgimizin harekete geçmeye hakkı vardır. Bu haldeyiz diye neden sevgimizi çöpe atıyorsunuz neden bir şans vermiyorsunuz tanışmak tanımak kötü bir şey değil duygun hemen hemen harekete geçmese bile yine de bir şans verseniz bizim de kalbimizi mutlu etseniz ne olur 🤷♂️
Ben hep reddedildim bu ♿ haldeyim diye ama bir gün inanıyorum ki beni de seven biri olacak benim de sevgilim olacak onun ile evliliğe kadar yürüyeceğim ama bazen de reddedilişlerim aklıma geliyor ve hiç olmayacağını düşünüyorum şimdi ki kızların yarısı aşkın sadece cinsellik ile hareket edebileceğini düşünüyor yazık gerçekten
Ben dilek hakkımı kullanmazdım bile.. çünkü şu an istediğim hiç bir şey yok benim.. yani kendim için dünya için de bir şey istemiyorum artık çünkü insanlar kötü oldukları için hak ediyorlar aslında her şeyi düzeltebilirler. zenginler açları doyurabilir ülke daha adaletli olsa suçlar azaltılır.. ama hiç bir şey yapmadıkları için ben zorunda değilim dilek dilemeye... sanırım boş geçerdim
Bana ver ben senin icinde kendim için de bir sey yaparim merak etme
Tabi ki abla senin olsun dilek hakkım
Çalışmadan para kazanmak hiçbir insanın çalışmasını istemezdim bedavadan para kazanıp rahat bir şekilde yaşasın ama adaletli bir şekilde kapitalist sistemin kölesi olmamalarını isterdim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dünyada ne kadar yoksul kimsesiz çocuk varsa onların daha iyi daha mutlu bir hayat yaşamalarını dilerdimm
🌸🌸
Cevap
43Cevap
Temiz kalpli insanların dileklerini yerine getirmek isterdim.
Bir sorun yok ki, bir sürü sorun var birini düzeltsek başka bir yerden patlak verir.
Tüm hayvanların rahat yaşamanı
Küresel ısınmanın önünde kimsenin tedbir aldığı yok. Kalkmış bizimkiler de petrol doğalgaz yatakları arıyorlar ortak ekonomik zihniyete uyup. Güneş'in sonsuz enerjisi dururken tüm dünyaca kendi ayağımıza sıkmamız büyük saçmalık. Dünyanın sadece doğal kaynaklardan enerji üretmesini dilerdim.
Tamamen adaletsizliği ortadan kaldırmak isterdim
adaletsizlik sorunu diyebilirim.. beni çok rahatsiz eden ve hayliyle insanlari da cok bunaltan bir sey umarim bir gun son bulur 🙂
Amin🌸
Dünya üzerindeki en rahatsız edici sorun insanın kendisidir, tüm insanların yok olmasını dilerdim, ki diğer canlılar mutlu mesut yaşasın:)
Ben burds çayımi içiyorum ama ben naptim ayol😏
Yok vala bir sey yapmadim hava sicsk çaydan vazgeçmiyorum yinede benim ne zararım olacak jsjs teşekkür ederim
İnsanların ask problemlerini. Eger herkes gercek sevgilisiyle karsilassa evlenip mutlu olurlar. Ne boşanmak ne or****pu o****pu gezmek olmazdı toplumda ahlaklı olarak kalırdı. Boylece bir sorunu değil iki sorun anında çözülmüş olurdu😉
Saglikla ilgili bütün sorunları çözmek isterdim.
Oyy kalbi güzelim
Sensin güzel sensin💕
Dünyadaki adaletsizlik ve aptallığı çözecek tek bir konu var.
"Yalansız bir dünya" her şeye iyi gelir.
Nüfusu makul seviyeye getirirdim 300 milyon falan. Sonra da insanlar kafasina gore uremesin diye her cifte max 2 cocuk hakki verirdim
Dünyayı Güneşin içine sokardım bütün sorunlarda bitmiş olurdu
Ekonomik sıkıntı kalksın ortadan herkes rahat bir yaşam sürsün.
İnsanlar birini sevebilsin ve o da anlında yazsın isterdim ….
Match olanlarda kavuşsun hemen isterdim….
oyun yalan olmamış olurdu ….
kısacası bira Net olun Abi
Siyasal İslamı yasaklardım tüm müslüman ülkelerinden
Kimse dilek dilemesin , ben kıyamet kopmasını dilerdim.
İnsanlık artık zıvanadan çıktı
İnsanların kötülük yapmasını önleyecek birşeyin olmasını dilerim
İsteyen herkesin rahatça Huzur içinde ölmesini sağlardım 😂
Ama ilk ben
İyi kalpli insanların isteklerini gerçekleştirmek isterdim.🎈🐇
Kendim dahil tum insanlari yok ederdim gezegen goktasi carpana kadar guzel guzel yasardi
Piskolojik sorun yaşayan her kesin tedavi görmesini dilerdim nerdese dünyanındakı tüm insanların buna ihtiyacı var 🙂
O kadar doğru söylüyorsun ki.. tanı konmuş ve konmamış çok var
Evet malisef..
Önyargıyı azaltmak isterdim.
Çünkü suçu olmayan insanların üzerinde bir yük.
İnsanların tamamının empati duygusuna sahip olmasını isterdim. Bu sayede her şey çok daha kolay ve güzel olurdu.
Ben bu fikiride beğendim
Dünyadaki parayı eşit miktarda bütün insanlığa dağıtmak geldi önce aklıma ama bu sorunları çözmeye yardımcı olmazdı o nedenle her insanın kalbine Hazreti ömer adaleti yerleşsin isterdim sorunlar kendi kendine çözüme kavuşacaktır.
kaç yaşında olursa olsun çocukların kendini savunabileceği bir ortam olması güzel olurdu
Çocuklara yapılan her kötülüğü ortadan kaldırmak isterdim..
Liyakat sorununu çözerdim
İsrael-Filistin sorununu
😒🙄 Çini de unutmayalım
Yeryüzüne barışı getirmek diyelim.
Şimdi oldu🌸
👍
Sayısız Dilek hakkı isterim
😂hayır tek dilek hakkin var
Kurtarmaz teşekkürler
tarik sorunu olmayan bir dünya dileyebilirdim.
Daha büyük bir sorun olması için kullanırdım dilek hakkımı
Dünya'da tüm fakirlere ev, para, gıda, ihtiyaç, iş ve sağlık desteği vermek.
Fakirlik sorunumu çözerdim
İlk nerden başlardin
😂tamam sorunu çözen sensin dunyds üzerinden Başlaya başlaya git jsjsjs soruyu unuttum jjjsxj
He sen kendi sorununu çözüyorsun jsjsjd ben yeni anladim..
😂sabirla cevap verdin sagol ya
Sadece huzur dilerdim
Aldatılma ve boşanma sorununu cozerdim
Her türlü gürültü sorununu çözerdim 😅
İssizlik dis borc ohooo
Hayvanlara edilen eziyete son verirdim
sigara ve intiharı
kaldırmak isterdim
Sorun çıkaran insanları akıllandırmak.
Bütün kötülerin ölmesını saglardım
Sorun kendini biliyor
Adalet geldi aklıma ama bilmiyom
Dünyaya hakkı hukuku adaleti yerlestiririm
İnanç sistemindekı aksaklıkları
Herkes her konuda eşit olsun isterdim.
Açlık ve susuzluk. Kısaca yetersiz beslenme.
Türkiye ekonomisi 😀😀
O kadar haklısın ki 😂
Tüm insanlığı yok ederdim kökten hee şey çözülür
😂yahu insanlara dokunmayin jsjsjs
acligi ac cocuklar bebekler cok uzuluyorum
Aşkım için kullanırdım. 🥰
Su sorununu
İklim krizi
Ekonomii
Şiddet.
Irkçılık
Küresel ısınma problemi olurdu galiba