Asla mutlu olamıyorum sürekli huzursuzum?

Biraz uzun bir yazı olucak ama okuyup cevap veren herkese şimdiden tesekkurler. Etrafimdaki herkesin cok sanslisin dedigi bir hayata sahibim ama hiç mutlu degilim. Yıllarca evimin kalabalikligindan huzursuzlugundan nefret ettim surekli kacip gitmek istedim, hep niye biri beni sevmiyor diye dusunup agladim. Şimdi baska bir sehirde guzel bir bölüm kazandim 1+1 eve cikiyorum, en yakin arkadasimla ayni universitedeyiz, beni her seyden cok seven bir sevgilim, bir sürü arkadaşım var ama ben mutlu olamıyorum. Sürekli kafamda dusunceler dönüyor. Bir önceki sevgilim sürekli arayıp barismak istedigini söylüyor her seferinde reddediyorum ama icimde burukluk kalıyor neden böyle oldu acaba ben bir iliskiye baslamadan gelseydi barissaydik neler olurdu diye. Üniversitem küçük bir sehirde biraz daha calisip ankarayı kazansam ya da tıp kazansam nasıl olurdu diyorum. Her şeyi aynı anda istiyorum butik açmak, universiteye daha baslamadim ama birakıp daha iyi bir bölüm kazanmak, dünyayı gezmek ama bunlarin hiçbirini yapamayacağımı da biliyorum. Küçükken hep hayatımı dolu dolu gecirip günlük tutacağıma okuyanın vay anasını diyeceğini dusunuyordum. Tek bir hayatımız olması ve her olasılığı deneyememek hiç adil gelmiyor. Normalde psikiyatriye gidiyordum depresyon ve anksiyete teşhisi konulmuştu gündüz selectra prozac geceleri de uyumak için uyku hapı kullanıyordum ama 5-6 aydır ilaçlarımı bıraktım. Kimseye tavizim yok sürekli huzursuzum mutsuzum en ufak laf söyleyene avazım çıktığı kadar bagiriyorum evde kiyafetime laf eden birinden sokakta gozunu deviren birine kadar. Sizce tekrar psikiyatriye baslamali miyim veya napmaliyim benim durumumda olan var mı?

Asla mutlu olamıyorum sürekli huzursuzum?