Canının istediği aşırı yanlış bişey bile olsa yine de yapar mısın?

*şu sıralar arka koltukta oturan adam gibiyim. Karalar bağladım. Doğru olanı yaparken de mutsuzum canımın istediğini yaparken de.
Canının istediği aşırı yanlış bişey bile olsa yine de yapar mısın?

*şu sıralar arka koltukta oturan adam gibiyim. Karalar bağladım. Doğru olanı yaparken de mutsuzum canımın istediğini yaparken de.
Ben her ikisini de yaparım bazen canımın keyfimin istediğini bazen ise doğru olanı yaparım karşımda ki insana ya da duruma göre değişir tabi ki de
Doğru olanı yaparım tabi yanlış olduğunu bildiğim halde canım istedi diye yaparsam sonu hüsran ve zararını bizzat ben görürüm bunu bile bile asla canım istedi diye değil doğru olana bakar doğruluk peşinde giderim
Cevap
11Cevap
Doğru olan şeylerin hepsi işime gelmiyor o yüzden bazen de canımın istediğini yapıyorum
Canımın istediği çok yanlış bir şeyse yapamam. Çünkü vicdanım peşimi bırakmayacaktır. Doğru olanı yaparım hiç olmazsa erdemlerimden şaşmamış olurum.
Ön koltuktakiler bir araya gelince meteora dönüşmüşler hahahahahsjsjdjdjd
Canımın istediğini de yaptığım oldu, doğru olanı da.
Kime göre dogru ama orasinada bakmak lazim degilmi :D
Gönül ister ki doğru olanı yapayım her zaman ama maalesef 😏
Şartlar ne olursa olsun sorumluluklarımı ihmal etmeme sebep olacak bir şeyi yapmamak için sonuna kadar direnirim.
İş konusunda doğru olanı, özel hayatımda canımın istediğini...
Önceden doğru olanı yapardım hiç faydasını göremedim şimdi canımın istediğini yapıyorum 😅
Canımın istediğini doğru bi şekilde yaparım.
Canımın istediğini
Doğru olanı canimin istediği şekilde yaparım
Doğru olan her zaman😉😉
Ben keyfim ve kahyası misss
Doğru olanı elbette
Canımın istediğini
Doğru olanı
Doğru olanı
Canımın istediğini
Değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?