Vazgeçilmez cool kadın olmak için napmalyız yani değer görülen kadın olmak için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVazgeçilmez ve "cool" bir kadın olmak, kişisel özgüven, olumlu bir kimlik ve sağlam ilişkiler geliştirmekle ilgilidir. İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1. **Kendinize Güvenin:** Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve özgüveninizi geliştirin. Kendinize olan inancınız, çekici ve etkileyici olmanızı sağlar.
2. **Kendinizi Tanıyın:** Kendinizi ve değerlerinizi anlayarak, kim olduğunuzu net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu, başkalarının sizi daha iyi anlamasına yardımcı olur.
3. **Kendinize İyi Bakın:** Sağlığınıza dikkat edin, iyi beslenin ve düzenli egzersiz yapın. Kendinizi iyi hissetmek, dış görünümünüzü olumlu yönde etkiler.
4. **İlgi Alanlarınızı Geliştirin:** Tutkularınızı ve ilgi alanlarınızı takip edin. Bu konularda bilgi sahibi olmak ve yeteneklerinizi geliştirmek, size özgünlük katar.
5. **Açık İletişim Kurun:** İnsanlarla etkili iletişim kurmak, ilişkileri derinleştirebilir. Hem dinlemeyi hem de konuşmayı öğrenin.
6. **Olumlu Bir Tutum Benimseyin:** Pozitif ve olumlu bir tutum sergilemek, etrafınızdaki insanları etkileyebilir. Olumsuz durumlarla bile başa çıkma şekliniz, çevrenizdeki insanlara ilham verebilir.
7. **Kendinizi Geliştirin:** Sürekli öğrenmeye açık olun, yeni beceriler edinin ve kişisel gelişiminizi sürdürün.
8. **Empati ve Saygı:** Empati göstermek ve başkalarına saygı duymak, etrafınızdaki insanlarla sağlam ilişkiler kurmanıza yardımcı olur.
9. **Bağımsızlık:** Kendi ayakları üzerinde durabilme yeteneği, bağımsızlığı ve gücü simgeler.
10. **Kendi Yolunuzu Çizin:** Toplumsal beklentilere veya normlara uymak yerine, kendi değerlerinize ve isteklerinize sadık kalın.
Unutmayın ki "cool" olmak, başkalarını etkileme çabasından ziyade, kendinizi gerçekten ifade etmeniz ve mutlu olmanızla ilgilidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kim TAKAR Co0L kadını? :-) aklı olanla riçin erkeğe zarar demek c0ol kadın.. Ayrıca artık ilişki uzmanları erkeklerede ciddi zekice ve mantıklı öğütler veriyorlar kadınların maymunu tasmalı köpeği olmamaları için..
= Bir erkek (enayi oluyor) kadına normalden çok değer verip onu vazgeçilmez yaparsa , o kadının havaya girip "ilk terkedeceği" ona bu imtiyazı/ayrıcalığı yapıp , seven erkeğin kendinsinden yükseğe koyduğu kadındır.. O kadın o erkeği SATAR ALDATIP TERKEDER. Neden mi? bunuda artık bilşmeyen YOK? Çünkü kadın bu sefer birilikte olduğu erkek aşağıda kaldı kendisi daha güzel daha bakımlı daha PARALI daha yüksekte duruyor diye daha yüksekteki daha zengin daha yakışıklı daha zeki daha itibarli daha kariyerli erkeğe gözünü dikip onu isteyecek ve birlikte olduğu vefakar erkeği SATACAKTIR.
Kadınların bu ihanet ve vefasızlık durumunu sadece zeki IQ'sü yüksek ilişki uzmanı psikologlar söylemiyor BEN kendi çevremde bizzat çok defa şahit oldum bu gerçeğe , hemde gerçek hayatta ! Eşini çok seven bir abimin durumu buna örnektir.. Bu abimin yaşı biraz ileri ve çok sevdiği kadın eşide ondan biraz daha genç biriydi. Abim kadını sürekli el üstünde tutuyor bakıyor ilgileniyor hediyeler alıyor gezdiriyor hatta dahada ileri gidip kendisine yapmadığı 200.000 bakımlarını o kadına yapıyor estetik amelit paralarını karşılıyor cildini gerdirme parası veriyor vs vs ve sonra ne mi oluyor? Kadın güzelleşiyor :-) :-) :-) eee iyi tamam da bunun ne zararı var diyecek şimdi bazı SAF ENAYİ MAL erkekler :-) ZARARI ŞU = bu sefer kadın ben daha güzelim bu adam yaşlandı çirkin.. "BEN NEDEN DAHA İYİSİNİ BULMUYORUM BUKADAR GÜZELLEŞMİŞKEN , BUKADAR EL ÜSTÜDE TUTULUP YÜKSELTİLMİŞKEN" deyip kendine y eni sevgili erkek yapıyor. ve aniden benim çok değer verdiğim o abimi SATIYOR anien sebepsiz saçma bahaneler uydurup TERKEDİYOR ayrılıyor.. abim ŞOK ! anlam veremiyor önce üzülüyor bozuluyor , onun için herşeyi yaptım el üstünde tuttum kendime yapmadığım iyilikleri vs onun için yaptım yemedim yedirdim vs gibisinden kendi kendine ağlıyor üzülüyor. Ve sonradan o kadının başka bir sevgili bulduğu ortaya çıkıyor duyuluyor.. ne güzel değil mi? seni yükselten estetik ameliyat yaptıran bakımına bakımna paralar harcayıp kendisine bakmayan biraz yaşlı erkek filmin sonunda yalnız ortada kalıyor :-) AL SANA COOL olan kadın filmi :-) her erkeğe DERS niteliğinde ! Şimdi bazı yarım beyinli IQ yetersizliği yaşayan tipler (erkekler) çıkıp olur mu öyle şey her kadın aynı değil , benim başıma gelmez öyle bir şey vs zırvalayıp Amerikayı baştan keşfetmek isteyecekler :-) OK deneyin aynılarını yapın siz aşağıda kalırken kadını yükselttikçe yükseltin ve kadın desin ki = "bu adam artık bana yetmiyor aşağıda kaldı ben yukarı tırmanmaya devam ediyim ! bu adamın aşağıda kalan kafasına basıp yükseleyim" :-) ... deneyin görün ve Amerikayı tekrar keşfedin.. denemesi bedava :-) bu anlattıklarım ilkokul ortaokul çocuklarının aşk ilişkileri için geçerli olmayabilir onların kafa toz pembe ve hayalda dünyasında yaşıyorlar.10 Yorumla
+1 yılÇevrendeki insanların içinden ayrılmalısın karakter olarak. Bir topluluğun içinde sana baktıklarında seni diğerlerinden ayıran bir duruşun çizgin olmalı. Hepimiz insanız ancak herkes gibi dünyevi ihtiyaçlarına olan açlığını diğerlerine göre çok daha fazla bastırmalısın. Örneğin; onaylanmak, beğenilmek, takdir edilmek ihtiyacı, birilerine muhtaç olmak, kendini belli bir statüye ait görmek vb. Hayattaki amacın sadece yaşayıp ölmek değil ülken için insanlar için bir şeyler başarmak olmalı. Bir amaç uğruna çalışmalısın. Elbette tüm bunlar için özgüvenin yüksek olmalı, kimse için, hiç bir şey için kurallarından taviz vermemeli, değişmemeli ve kimin ne dediği ile ilgilenmemelisin. Mütevazi, zeki bir kadın olmalı ama bunu zekanla duruşunla göstermelisin.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılO dediğin şey ya vardır ya yoktur yani sonradan olunmaz. Ama insan kendine değer verir, öz bakımına özen gösterir, kendini geliştirir, insanlarla iletişiminde kibar ve samimi olursa da ilgi çekici olur. Ha vazgeçilmez olmamak için çaba sarfetmek ne kadar anlamlıdır bilemem. İnsan sırf sevilmek veya kabul görmek için olmadığı biri gibi davranamaz ömür boyu. Sen kendin olacaksın seni seven, isteyen tam da öyle olduğun için sevecek. Tabi yukarıda söylediğim şeylere (öz bakim vs) her zaman dikkat etmek gerekir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
104Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseyi umursama erkek peşinde koşma spor yap bakımlı ol zeki ol. zaten öyle de olabilirsin ben sadece genel tavsiye verdim.
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkolara özel degil genel yazicam. Kesinlikle kendine saygı. Kendine deger vericeksin. Bu içinden gelicek ama rol olmaz. Saygi duyacaksin. Kendine yabanciya davrandigin özeni göstereceksin. İstemedigin seylere hayir demeyi bileceksin. Her zaman "müsait" olmayacaksin. Farkli ilgi alanlarin hobilerin arkadaslarin ortamlarin olucak. "Bir tek sen varsin" olmayacaksin kimse için. Fazla fedakar, cefakar, cömery olursan harcanirsin. Cömert ol ama dengeli fedakar ol ama dengeli. Hakarete ugradigin saygisizlik gordugun yerde durmiycaksin. Guzel bir diksiyonun olucak kendini ifade etmeyi bilmelisin her yerde her seyi herkesle konusmamalisin. Insanlara her seyini asla anlatmamlisin. Biraz kapali kutu olucaksin. Her insanla bir mesafen olucak samimiyetle birlikte. Cok canim cicim olmiycaksin. Mesafe ve isim ile hitap cok onemli. Tanimadigin insanlara "sen" hitabi olmaz mesela. Mutlaka siz. Konu baska yerlere kaydi ama neyse. Bu gibi durumlar seni baskalarinin gozunde değerli kilar ammaa kimse icin vazgecilmez olamazsin bunu unutma. Kimse olamaz. Herkes vazgeçilebilirdir. Vazgceilmez olamazsin yani ama değerli, sözleri kiymetli ve saygi duyulan biri olabilirsin
760 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 evet. Bu arkadas icin de gecerki es içinde anne baba için de. Vazgecilmezim havalarinda takilanlar ilk vazgeçilenlerdir. Öyle bir arkadasim vardi. Yasim da kucuktu cok fedakarlik yapiyordum ama o her gün durup dururken trip atiyordu ben konusmasam konusmuyordu. benim geriz*kaliliğim pesinden kostum degersjz oldum. Mesaj atardi hemen cvp yazardim ama ben atinca hep goruldu yerdim.. Neyse sonra yollarimiz ayrildi. Simdi o yaziyor ben goruldu atiyorum cvp vermiyorum. Sinirimi da cizdim mesaj da yazmiyorum. Kendi degerimizi bilmeliyiz
- +1 yıl
ders kitaplık akademik seminer düzenlemişsin reisim saygılar. yalnız bi şey dicem, fazla lafın boku çok olur derler ne düşünüyosun
Cevap sahibi+1 yıl@JimmyJenner Akilli mantikli kendine değer veren kadinlara katlanamayip bok atan klasik bir vaka oldugunuzu dusunuyorum
- +1 yıl
Eşinde vazgeçiyor tabi ama her anne baba için aynı şey söylenemez. Özellikle ben annem için hiç diyemem en çok ona güveniyorum. Önceden bana aşık olanlar olmuştu onlar benim yüzümden vazgeçmek zorunda kaldı kazıklar attım ha şu an pişman mıyım çok pişmanım ama yapacak bir şey yok. Herkes kendi yolunu çizdi. Ya zaten hep öyle olmuyor mu? Kimse kimseyi eşit sevemez. Arkadaşlıkta sevgililikte hep böyle. Biri daha çok biri daha az sever. Benimde çok yakın arkadaşım vardı. Beni seviyordu değer veriyordu ama benim kadar değil bir şeyler yaşandı aramızda öyle kötü abartılacak bir şey değil ama ben birkaç kez benim daha çok sevdiğimi görünce bıraktım oysa ki hayatımda onun kadar kimseyi sevmemiştim. Sevgilimde vardı çok aşık olduğum asla vazgeçmem dediğim ondan da vazgeçtim zorunda bırakıldım buna tabi. Bazen bir şeyler olmayınca olmaz. Ben zaten aslan burcuyum aslında ben en çok her zaman kendimi severdim bu iki insan istisnaydı. Onlar haricinde hep kendimi sevip değer verdim. Özellikle eski sevgilim için şunu diyebilirim. Ben onu severken kendimi hiç sevmedim. İnsan her anlamda kendine yatırım yapacak. Maddi manevi her şeyde.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 bir sey diyim mi? 😅 aslan oldugunu keske yazmasaydin. Buraya kadar her sey iyi sayilirdi. Bahsettigim arkadasim aslan benim de. Ve benm burcumun en cok anlasamadigi burc aslandir. Aslanlari nerde gorsen aninda şıp diye bilirim aslan oldugunu. O kadar benlik bir burc degil ki. Cunku bencildi o da. Umursamazdi ve ciddi dalga gecen biriydi. Diğer arkadaslarimin yaninda benim ona ozel soylediğim basit seyleri soyler dalga geçerdi veya biz yan yanayken baska biri geldiginde kalkar onunla giderdi ben şok olurdum satardi resmen. Neyse sonra kestim iliskiyi ne b*k yiyorsa yesin simdi. Asiri nazli ve şovcular. Tabi istisna vardir
- +1 yıl
umarım fikirlerin ve yaşantının bir anlamı olur önemsenmek senin de hakkın. bol şans erkek düşmanı ortadoğulu şekilci kripto feminist
Cevap sahibi+1 yıl@JimmyJenner zavallısın. Takıl kendi kendine.
- +1 yıl
Sen hangi burçsun? Mesela benim en nefret ettiğim burç ikizlerdir. Sevgilim ikizlerdi arkadaşım da akrep. Akrebi çok severim ama. Oğlağı da biraz. Diğer burçları pek sevmiyorum ama yine anlaştıklarım var. Bencillik var ama seni sevmediğinden bencildi çünkü bizde bencillik birtek sevmediklerimize var. Sevdiğimizi kendimizden bile çok seviyoruz. Ya hiç ya çok. Arkadaşın kötü çıkmış öyle biri asla çekilmez. Ben şahsen sevdin mi çok seviyorum ve onu düşünüyorum kimsenin yanında küçük düşürmem. Gıcık bir tipmiş.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 baya gicikti. Çok ortamciydi kalabalik ortamda kendini illa belli edecek şov yapicak en çok o konuşucam herkes dinliycek tavirlari boyleydi. Ve en sevmedigim sey kendim yapabilecegim bir seyi baskasindan istemektir. Kendi arastjrip bulabilecegi bir bilgiyi benden istiyordu mesela ugrasmak istemedigi icin. Tabi tek bir aslan taniyarak soylemiyorum bunu cevremde cok aslam var. Neyse tabiki ber burcun iyisi kotusu var gene. Ben kova burcuyum. En iyi ikizlerle anlasirim 😅
- +1 yıl
İkizlerle anlaşan cindir 😀😀 ciddi olamazsın. Bak her burcun iyisi kötüsü vardır ama ben ikizler burcu olup kız erkek iyi bir kişi görmedim. Bende birini direkt sevmediğimde anlıyorum hemen ikizler olduğunu 😀. Aslan burcu gösterişi sever dikkat çekmeyi sever. Hep o parlamalıdır havalıdır lüksü çok sever. Bende bunları çok severim ama benimki arkadaşından farklı. Ben bir ortam da hiçbir şey yapmadan dikkati üstüme çekiyorum.. Cidden bunun nedenini ne ben ne arkadaşlarım anlayabildi. Sadece iyi değil kötü olarakta böyle. İyi veya kötü göze hep ben ilk gelirim garip yani. Kova babamın burcu asla anlaşamam onunla. Babam da hep der herkese dediğimi yaptırdım bir sana yaptıramadım diye. Hep konuştuğum bir arkadaşım da kova burcu. Aslında kötü biri değil ama çok dedikoducu garip biri hep millet için bir şeyler der ve annesini bilmem de babasına kadar sevilmeyen biri. Gerçi kocası seviyordur onun haricinde etrafındaki herkesle kavga eder sonrada neden böyle oluyor der. Benim durduk yere dikkat çekmemle onun milletle neden kavga ettiğini anlamaması yarışır 😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 kova muhaliftir hele ki toplum kurallari genel olarak benimsenmis fikirlere muhalif oldugu icin o sebeplerle kavga cikabilir ama bn hic kavgaci degilim ya kavgadan nefret ederim hatta. Evet aslan cok gosteris sever kova da tam tersi hic on planda olmayi sevmez o yuzden aslanin o sahne insani tavirlari cok sinir ediyor beni. Her seyde haklilar. Aslan da seytan tuyu var diyorlar ya dogru. Gercekten bir sey yapmasa da ilgi cekiyor ama mutlaka bir sey yapiyorlar farmetmemis aliskanlik yapmis olabilirsin mesela aslan arkadasimla baska bir ortama giris yaptigimizda o hemen bir espri yapar veya hrmen gidip birine sarilir ustune atlar (gercekten 😅) el kol sakasi yapar hic yerinde durmaz o yuzden hemen dikkat çeker. Ve çok da tın havalarinda oldugu icin brncr insanlari cekiyorlar. Kimseyi o kadar umursamazlar ama umursuyor gibi durur halbu ki bi sıkılmasina bakar. Sıkılınca hemrn diğer arkadas grubuna 😅 iste zevkler renkler burclar herkesin karakteri farkli. Ates grubu oldugun icin ates grubundakilerle isi anlasirsin bence. Akrep gibi
- +1 yıl
Kova arkadaşta aslında çoğu şeyde benim gibi düşünen biri ve bunu savunan biri bende hep savunurum. Bir şey gıcığına gitmesin hemen lafını dicek bende öyleyim o yüzden de kavga ediyor başta o yüzden birde itici bir tip yalan diyemem insanları öyle itiyor kendinden ben en çok babasının bile onu öyle sevmemesine şaşırmıştım kardeşini severdi kızı sevmezdi. Ben el hareketlerini sululuğu hiç sevmem asil dururum. Duygusal değilimdir dip şeylerde duygulanırım onu da kimseye belli etmem. Güçlü olmayı severim her anlamda. Yakın arkadaşlarımlaysam çok çılgın çok enerjiğimdir. Birde çok dürüsttümdür. İyi kötü her huyumu kabul ederim. Mesela bencilsem bencilim derim kötü diye üstüme almamazlık yapmam çünkü ben buyum kendi huyumdan utanıyor olsam ya da sevmesem zaten onu değiştiririm. Bende hep haklıyım derim ama aslan burcu olduğumdan değil ben çok şey yaşadım hayatımda bin tane tecrübem var tecrübelerimden de çokça ders aldım o yüzden doğruluğundan emin olmadığım şeyi düşünmem konuşmam. Yanlış yapmayı sevmem. Bende çok zor bir karakterimdir. Ama kendimi çok seviyorum ❤️ insan zaten en çok kendini sevmeli. Koç ve yay var ama pek iyi anlaştığımı düşünmüyorum onlarla. Akrep su burcu birtek onunla olan arkadaşlığımı özlüyorum nadir de olsa 4 yıldır görüşmüyoruz ama wp de hep paylaştıklarımıza bakarız. O evli ve çocuklu artık bu ay çocuğu olmuş. Hayat işte neler hayal ederken neler oldu.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 öyle valla. Ama yazmadan edemiycem arkadasinin babasinin kalpsizliği o. Bir insan evlat ayiriyorsa onun burcu falan söz konusu olamaz. Çok ayıp. Aslinda kova ve aslanin bazi ozellikleri cok benziyor ama kova altta asla kalmaz aslan da kalmaz o yuzden kimse alttan almayacagi icin iliski de arkadaslik da biraz zor yürür ama arada sevgi ve uzun yillar varsa her turlu yürür bence. Bende zor bir insanim kabul ediyorum. Sadece cok enerjik bir insan drgilimdir depresif olmaya daha yatkinim ama belli de olmuyor. Bir kere espri kalitem cok iyidir gercekten ortam guzelse ordaki insanlari seviyorsam doğaçlama espri cok yaparim cok da gülünür ama keyifsizliğim de çekilmez 😅 öyle iste hayat ya gercekten aslan arkadasimin da 2 çocuğu var ben bekarim 😅akrepleri seviyorum ya kotu akrebe denk gelmedim tatli insanlar. Boğa da pek sevmem mesela. Garipler. Cok patavatsizlar. Neyse. Bende cok insan tanidim insan sarrafi oldum diyebilirim.
- +1 yıl
Tabi öyle babasına çok kızıyorum zaten acayip bencil garip ataerkil bir adam. Hep erkek çocuğuna her şey. Oğlan da kıymet bilse. Kova arkadaşım duygusaldır. Ota boka değil tabi. Bende gülmeyi güldürmeyi çok severim öyle arkadaşlar da hep etrafımda olsun isterim. Espiri olmadan olmaz 😀 boğa anneannem çok despottur dominanttır ben gibi onu çok sevsem de bu özelliklerini sevmem aynısı bende olduğu için ben hep isterim ki karşımdaki uyumlu olsun ben gibi sert asi olmasın öyle ancak anlaşılır. Sonuçta karşımızdakileri biz seçiyoruz öyle insanlar bulabiliriz. Bende 13 yaşında bu ilişki işlerine başlayıp kimin ne halt olduğunu görmüş bir insan sarrafıyım. Bir şeylere erken başlamak beni yordu daha 30lara gelmeden ama bu hayat böyle işte.
- +1 yıl
Bu arada cidden örnek vermek istedim. Bak ben üniversiteye başladığımda apartta kalıyordum geleli daha aparta 24 saat bile olmamış. Aparta kızlar gelmeye başlıyor 1 2 güne okul açılacak. Kızlar geldikçe de bir evde toplanıyoruz. Hepsi de benden küçük ben 21dim onlar genelde 18 19falan. Bunlar konuşuyorlar ben nadir katılıyorum çünkü konuşacak bir şey cidden yok ne diyeyim yani onları dinliyorum. Kızın biri dedi ki valla ben onu bunu bilmem de sessiz olandan korkacaksın dedi. Ve bu laf banaydı. Birkaç saat sonra iyi şekilde anladım ben gittikten sonra hepsi toplanmış bir şey oldu beni aradı birisi hepsi hakkında ne düşündüğümü çaktırmadan öğrenmeye çalışıyor 😀😀 sonra ben bunlarla kavga ettim bana oyun yaptıkları için. Ama hemen pişman oldular benimle konuşmaya çok çalıştılar ama ben onlarla öyle konuşmadım evdeki iki kızla bile nadir konuştum. Sonra aparttan bir kızı gördüm tanımıyordum onu. Kız dedi ki sen o kız mısın falan nasıl yani dedim senden çok bahsediyorlar kötü olarak dedi ne diyorlar dedim. Kaba çok sinirli kız havalı bizi adam yerine koyup konuşmuyor demişler. Siz bana suçsuz yere tuzak kurun sonra konuşayım başında kaybettiler beni. Başka zaman mesela 13 yaşındayken de bir mağazaya annemle hep giderdik. Ben kabindeyken çalışan kız anneme dikkat et kızına teli elinden düşürmüyor kaçar falan demiş. Yuh yani olaya bak cidden kıza bir şey yapmadım benden 4 yaş falan büyük. Böyle çok olaylarım var.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 insanlar canım li gercekten. Bende sessiz bir insanim genel olarak her seye cok yorum yapmam asiri kalabalik tanimadigim insanlardan olusan ortamlari sevmem o yuzden konusmam sadece dinlerim. Konusmiyorsun diye seni kibirli egolu goruyorlar halbuki alakasi yok. Insanlarin ön yargilari. İstryen beni istediği gibi bilebilir. Burcumum bu ozelligini aşiri seviyorum
Annem babam arkadasim farketmez beni nasil bilirlerse bilsinler bu beni etkilemiyor. Siz beni nasil biliyorsaniz öyleyim okey kafasindayim. Insanlarin zihinlerine mudahale edemiyoruz kurmak isteyen bir seyler kuruyor kafasinda. Yapicak da bir sey yok.- +1 yıl
erko diyen kız birine zavallı mı diyor
- +1 yıl
Evet dediğin gibi kafalarında türlü türlü senaryo kuruyorlar. Bu arada ben tanımadığım ortamlarda sessiz dururum çünkü onlarla konuşacak bir şeyim yok. Bana sorarsalar cevaplarım. Hepsi çok aptalca şeylerden bahsediyordular mesela biri şey diyordu ben adliyede staj yaptım birsürü asker tanıyorum bana bir şey olmaz 😂😂 askere güveniyor da kendine güvenmiyor boş havayla konuşuyor. Ben olsam bana kimse bir şey yapamaz lafını kendime güvenerek derdim. Şimdi gelde bu insanlarla konuş. Birde üzüntülüydüm onların hepsi oralardandı ben ailemden yeni ayrılmıştım 1 günlük yola gitmişim yani. Onlara kafa yoracak halde değildim. Yoksa bir kavga falan olunca istemediğim bir şeyi görünce çok fena kavga ederim sessiz biri asla değilim. O gecenin sabahı da biriyle direkt kavga ettim zaten. İki yüzlüydü hepsi ama kinci değildiler. Hemen barışmak istediler. Ama ben yanlışı kabul etmiyorum. Valla güzel kafaya erişmişsin bende o huydan yok. İnsanları asla takmasam da şöyle düşünürüm hep haksızlığa gelemiyorum kimse beni olmadığım biri gibi gösterip laf diyemez hadsizlik yapamaz saygıya hayattaki her şeyden çok önem veriyorum. Sevmeyebilir ama saygı göstermeyince çılgına dönerim. Ve ben insanlara karışmıyorsam isterim ki oda kim olursa olsun karışmasın. Beni kimse üzemez ama herkes sinirlendirebilir yaptıkları bir saygısızlıkla.
- +1 yıl
👏👏👏👏👏 @CevapSahibi
- +1 yıl
@Happy6161 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Yazdıklarını okurken dedim ki vay be ne kadar dolmuş bu kız kesin etrafındakilerden çeken bir kova burcu dedim, çok geçmedi yorumları okudum aslan burçlarıyla anlaşamadığını söylediğini görünce kesin kova kesin dedim ve diğer yorumunda kova olduğunu gördüm. Tüm yazdıklarına katılmakla beraber ben de bir kova olarak en iyi anlaştığım burç ikizlerdir😅😂
Cevap sahibi+1 yıl@flower0 eveet has be has kovayım. Asla anlaşamam asla bir kere anlasmayi geç sevmiyorum aslanları. İnsanlarla hitap şekilleri çok sivri dilleri ve patavatsizliklari beni itiyor. Uyuz oluyorum ama kavgaci bir insan olmadiğim icin muhattap olmadan geciyorum görmüyorum yani. Ve ikizler en yakin dostum hicbir sorun yasamiyorum egolu degiller anlayislilar laf sokma yok fedakardir hesap kitap insani degildir cok severim hatta ben onun yaninda bazen daha fena kalabiliyorum 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 kesinlikle saygi benim de kirmizi cizgim ve sorumluluk bilinci. Toplu ortamlarda sorumluluk almayan işten kaçan insanlardan nefret ederim. Sorumlulugunu bilsin bana saygisizlik kusathlik yapmasin gerisi umrumda olmaz. Bana bulasilmadigi surece kolay kolay kavga etmem. Zaten kavgali bir ailede buyudugum icin kavga benim travmam olmus. Kavgali ortamlar da gerilirim kaçar giderim hemen. Bu biraz yanlis. Bunu aşmam lazim. Hakliysam ve uzerime geliniyorsa bile kavgaya goturmemeye calisiyorum bu durumu yenmeye calisiyorum yavas yacas
- +1 yıl
Tabi öyle ortamdaysan travman olur kaçmak istersin kötü bir durum. Saygı her şeyin başında geliyor saygı yoksa hiçbir şey yok. Bende bana saygısızlık haksızlık yapıldığında deliririm en hazmedemediğim şeydir. İkizler için yazdıklarını okudum biliyorsun nefret ettiğim burç bundan iyi çıkmaz demiştim. Hayatımda kaç tane ikizler tanıdıysam kız erkek farketmez hepsi çok egoluydu. Aşık olduğum eski sevgilim, kuzenim, halam, kuzenimin kocası böyle böyle gider. Aslana egolu derler ama bunların egosu hiçbir yerde yok. Hep ben herkese her şeyi yaparım kimse bana bir şey yapamaz havasındalar çok kibirliler hele hele ex kuzen ve halam. Kuzenim kendini beğenene beğene bir hal oluyor ama bu aşırı abartı şekilde. Ex küçük dağları ben yarattım ben Polat alemdarım havasında taaa 18ken de böyleydi 31de yine böyle. Halam da aynı şekil kimse bana bir şey yapamaz ben hep haklıyım her şeyi ben yaparım kafasında. Bir insanla daha çok konuşmam bile olmadan hemen o negatif elektriği alıyorum bu ikizler diyorum. Öyle konuşmama bile gerek yok. İkizler kendini anında belli ediyor. Her burcun iyisi kötüsü vardır. Ama bu öyle bir burç ki iyi çıkmıyor sana milyar da bir olay denk gelmiş heralde. Her şeyi hep ben bilirim kafasındalar karşımda böyle birini görmekten nefret ediyorum. Onlarda hep dediğim olsun istiyorlar. Bazılarının tamamen bencil bazılarının ise birazcık bencil olduğunu düşünüyorum. Ve kesinlikle aşırı tutarsız davranışları var. Kötü özellikleri say say bitmez. Aman benden uzak olsunlar. Benim bu yaşıma kadar en ama en sevdiğim yakın arkadaşım akrep sonra da yaydı birkaç yıl öncesine kadar. Şimdikiler de başak ve oğlak. Çocukluğumda ise koç ve aslandı. Aslında şuankiler iyi anlaştığım burçlar değil ama sevgi olunca anlaşıyorsun. Bu arada milyarda bir istisnaya girdiğin için seni tebrik ederim 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 Ne demek 😅 yaa ama dediğm gibi her burcun iyisi kötüsü var. Sadece önümüze cok fazla kotu ornek çikinca ön yargili olabiliyoruz tabiki. Benim halam aslandır. Hakikaten aşiri zor bir insandir. Etten püften kavga çikarir dili çok sivri ve asiri bencil ben merkezli. Mesela onunla kavgali olan bir tanidigim var sirf onunla kavga etti diye kiza demesigini birakmadi. O cok kotu bir insan onunla konusmamalisin onun ayaği kayicam bilmem ne. Kim onunla kotuyse kesinlikle o haklidir yani. Ve buyuk kucuk dinlemez herkese lafini soyler ve cumleleri cok kiricidir. Ve arkadasim olan aslan da oyleydi bazen asiri isi fazla fedakar heyecanli ama kısa bir süre sonra da asiri bencil veya kötü. Ayarlari yoktu. Ikizlere dengesiz derler ama aslanlarin ruh halleri cidden cok dengesiz. Ama kuzenim aslandir mesela cok iyi hir kizdir. Ama onun da bi bakista aslan oldugunu anlarsin. Sınırları serttir. Lafini esirgemez. O da cok ben merkezlidir. Hiç hizmet insani degildir mesela. Mutfak ev isi hic sevmez. Ama dokunmazsan gayet tatli hir kizdir. Geçen kendisi de diyor ki "ben kucukken cidden zorbaydim" diyor. Ilkokul ortaokul da siniftaki sokaktaki insanlarla dalga gecer kizdirirdim benimle de dalga gecerdi mesela 😅 şu an duruldu aramiz iyidir gayet. İyi ikizler de var emin ol. 😅 kova aslan karakterleri zıt o yüzden anlasamiyorlar. Zevkleri cok farkli hobileri farkli kiyafet secimleri bile farkli. Ikizler ve oğlak ile iyi anlasiyorum ben. Kovalarla da cok cok iyi anlasirim. Kova dostum olmasini isterdim. Öyle yani her insanin cidden iyisi kotusu var. Arkadasim hariç ikizler cok tanimadim o yuzden cok tecrubem yok
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Tabi istisnalar da vardır yükselen vs. Etkiliyodur ama aslan kimi tanıdıysam hepsi kavgacı bi de karşısındakine saygı duyma huyları yok. Nerdeyse senin kıyafetine kadar karışırlar öyle bi huyları var, kovalar olarak biz sakinlik severiz böyle insanlar bizim kafa yapımıza uymuyor, karşımızdakine saygı duymayı bilen saygı çizgimiz vardır bizim. Karşımızdakiyle ne kadar samimi olursak olalım o saygı çizgisi mutlaka olur.
- +1 yıl
Bak ben kendimden örnek vereyim. Sen aslanları tanımışsın ama kendimi de demek isterim. Hayatta en çok kendimi severim ama öncesinde birkaç kişiyi kendimden çok sevmişliğim var tabi aile dışında diyorum. Hayatımda çok kötü şeyler yaşadığım için insanlara asla güvenmiyorum ve çok serttim. Sivri dilliyimdir illa lafımı dicem demezsem cidden rahat edemem. Ve tabi yaşadıklarımdan dolayı aşırı sinirli bir insanım hemen her şeye sinirlenebilirim ama eğer sinirlendiğim ciddi bir şeyse benim için çok ağır laflar ederim sonrasında pişman olduğum olur seviyorsam ama sevmiyorsam olmam. Karşındakinin canı yansın isterim çünkü o beni düşünmeyip hoşlanmadığım şeyleri yapmıştır o düşünmediyse ben hiç acımam. Merhametim aslında vardır ama insanlara göstermeyi asla sevmem. Çünkü bunu kullanacaklarını düşünürüm. Kadınlar hayvanlar çocuklar kırmızı çizgimdir. Kadınlara yardım etmeyi çok severim. Oğlak Burcu arkadaşımla da bir erkek tarafından tehditler kötü durumlar yaşarken sorduğu soruyla burada tanışmıştık ve buluştukta 4 yıldır iyi arkadaşız. Ona o zamanlar manevi çok destek olmuştum. Anlatmayı ve dinlemeyi çok severim hiç sıkılmam. Dediğim dedik dominant bir insanımdır hep kendi dediğim olsun isterim. Ama istediklerim kötü şeyler değildir benim için karşı taraf için iyi şeylerdir. Kibir ego? Onlar da vardır. Ama her zaman değil. İnsanına göre. Mesela bakarım ki biri kendini yüksekte görüyor ya da beni alçakta veya lakayit haddini bilmeyen biri veya beni tehdit etmeye çalışıyor işte orada benim ego kibir meydana çıkar ben onu ezerim. Etrafındakiler çok güçlü bir karakter olduğumu der yaşadıklarımdan dolayı öyleyimdir her zaman mutlu olmaya düşmemeye çalışmışımdır. Adalet ve empati duygum çok gelişmiştir. Birine bir şey yaparsam haksız yere o bana bir şey yapınca kızmam çünkü bende yapmışım. Kendi yapmadığım şeyi başkası yapınca deliririm çünkü ben ona saygı duyup yapmamışımdır sen kimsin ki bunu yapabiliyorsun diyerek sinirlenirim.
- +1 yıl
Haksızlığa asla gelemem. Cazgır bir yapım vardır zaten hayatımı bilsen az bile böylesin dersin. Ben böyle olmasam akrabaya kadar herkes akbaba adamı yerler. Farklılıkları severim herkesle aynı şeyi yapmayı sevmem. Gösterişli olmayı, dikkat çekmeyi severim en farklı olmayı severim. Kendimi çok severim ve her özelliğimi kabul ederim sadece iyi değil kötüyü de. Kabullenmezlik yapmam. Çünkü ben her iyi kötü huyumla benim. Sadece iyilerden oluşmuyorum. Eleştiriden nefret ederim çünkü kimsenin beni eleştirecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ve zamanında yaşadığım için artık ölesiye nefret. Ama özeleştiri çok yaparım. Normalde kinci biri değildim ama artık baya kin tutuyorum. Cesaretliyimdir. Sevdiklerimle ölüme kadar da giderim. Fedakarlık yapmayı sevmem ama yaptığım çok yer olmuştur isteyerek. Birini sevince aşırı severim ortası yoktur. Ya da hiç sevmem. Bence bu aşırı sevgi kısmı sadece o eski sevgilime ve arkadaşıma aitti. Beni düşünmedikleri kadar onları düşündüm aşırı sevdim ama sonuç 0 biriyle 10 yıldır diğeriyle 4 yıldır konuşmuyorum. Nankörlük işte. Ben sadece bildiğim emin olduğum konular üzerinden konuşurum ve kesinlikle doğrudur. Bilmediğim şey üzerinden laf olsun diye konuşup kendimi rezil etmeyi sevmem. Yanlış yapmayı sevmiyorum çünkü. Kısacası en nefret ettiğim de saygısızlık ve eleştiridir. Bunlar da çıldırırım. Dediğim yapıldığında çok iyiyimdir anlaşılır benle. Bende çok zor karakterimdir ama inan istediklerim zor şeyler değil ikimizin iyiliği için olur herkes anlamaz orası ayrı. Zaten hep derim kimse bana zorunlu değil bende kimseye beğenmeyen zaten gider. Seçici de bir insanımdır. Ve zaten şu var insan birini sevdiğinde kötü bile olsa gerçekten onun o yanlarını görmez. Ama sevmediğinde batar iyisi bile batar hatta.
- +1 yıl
Bak benim annem yengeç burcu onla da hiç anlaşamam çok iyimser çünkü anlamıyor yani insanlara iyilik yaramaz. Mesela birine iyi bir şey yapacaktır ben hep şey düşünürüm o olsa bize yapar mıydı? Yaparsa bizde yapalım. Ama yapmazsa neden yapayım? Bir enayi biz miyiz? Başkası bizi düşünmezse ben hiç düşünmem. Öyle işte bende böyle biriyim. Ve karakterimi çok seviyorum. Sadece daha az sinirli olabilirdim bu sinir benim sağlığımı etkiliyor onun haricinde sorunum yok. İkizler valla fena ya kaç tane tanıdım birini bile sevmem.
- +1 yıl
@flower0 Asla kimsenin bir şeyine karışmam. Kendime de karışılmasını hiç sevmem. Özgürlükçü biriyim. Herkes istediğini giymekte yapmakta özgür beni alakadar etmez. Yeter ki bana bulaşmasın. Ya da yanımda birine haksızlık yapıldığını görmeyeyim. Başkasına zararı olmadığı sürece herkes istediği hayatı yaşar. Kavgacı yanım vardır ama kavgayı hakeden insanlara vardır. Öyle önüme gelene değil. Saygı en ama en dikkat ettiğim şey zaten.
- +1 yıl
@Happy6161 ben genel gözlemlerimi söyledim yoksa bütün aslanlar aynıdır diye bir şey yok tabiki ben sadece bana denk gelen aslanlarda gözlemlediklerimi söyledim belki farklı özellikte olanları da vardır yükselen vs. De etki eder mutlaka ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 tam bir aslansın anlattıklarin da doğru. Kendini taniyor olman en güzeli ama bende kendimin iyi kötü huylarini biliyor ve kabulleniyorum inkar etmiyorum. Hangi burçtan olursa olsun kendini kabul etmeyen insanla hayat aşiri zor. Babam mesela asla kendi kotu huylarini kabul etmez bunlari bunlari yaptin bana dersin yapmadim der ya da manipule edip iyiligin icin ysptim vb. Bndr sinirli bir insanim ama disariya karsi degil evde sinirliyim. Disari ya da soğuk bir insanim cok temkinliyim samimiyimdir ama isimi yapar giderim kimseyle pek muhabbete girmem. Ve aslanla benzer huyum asiri gururluyumdur. Burnumdan kil aldirmam. Haksizsam bile dönüp ozur dilemisligim cok azdir. Bu da kotu tarafim. Gonul almaya calisirim ama. Bir dd bende kinciyim. Biri bana kotuluk yapmissa veys iyiligimi kullanmissa ya da bana bi iyilik yapip basima kakmişsa vay haline 😅 ne yaparsa yapsin gozumden dusmustur artik. Selam bile zor veririm. O yuzden insanlardan hic bir sey istemiyorum çevrem bu duruma kiziyor. Cok minnetsizim. Kimseye ihtiyacim yok her isimi kendim hallederim modundayim. Mesela ehliyet istiyordum babama ufaktan soyledim (normalde hic bir sey istemem babamdan kolay kolay) o da ban bjraz bahaneler bularak "ne gerek var sana ehliyete" dedi ve ben buna çok kırıldım öfkelendim. O zamandan beri babamdan ne harçlik ne bir sey istemiyorum. Bana almadi ama kardesimi ehlieyt kursuna yazdirdi. Bende bu sitemimde cok hakliyim bence. Böyle yani. Ben mesela daha yumusak soğuk mizaçli mesafeli gururlu ve disiplinli bir insanim. Kendime göre iyiyim ama cok sıcakkanli insanlar benimlr anlasamayabilirm bu durumda ne ben kötü olurum ne de karsi taraf ikimizde farkli yaratilmis insanlariz. Öyle yani.
Cevap sahibi+1 yılEleştiriyi bende kabul edemiyorum cunku ben kimseyi elestirmem beni annem dahi elestirse kırıcı cevap verebiliyorum cunku ben seni elestirmiyorum. Nasihat baska elestirmek baska. Bir de zamaninda cok elestirildim cok cok fazla o yuzden elestiri ve nasihate kapim sonuna kadar kapali. Kendimdeki eksikleri zaten kapatmaya calisiyorum. Sinirli olmam, tahammülsüz olmam bazen tembel olmam gibi gibi. Yine dedigim gibi kendini bilen insanla yine her turlu anlasilir kendini bilmeyip kabul etmeyenle anlasilmiyor
- +1 yıl
Babalar fena ya baban ne burcu? Benimki manipüle uzmanı. Ehliyet gerekli tabi alacaksın bende almayı düşünüyorum. E kardeşine yapmış sana yapmamış haklısın tabi. Aynen bende plan çok yaparım planlı programlı hep hareket etmeyi severim. Birbirimize benzeyen yanlarımız cidden var. Birini eleştirdiysem eleştiri tabi beklerim ama eleştirmediysem asla hiçbiri bizden daha iyi değil ki. Ve dediğin gibi zamanında çok eleştirilmek insan da travma bırakıyor artık asla diyorsun kimse beni eleştiremez. Ve etrafındakiler buna kızıyor dinle ama yapıp yapmamak sana kalmış diye asla diyorum asla yormayın kendinizi kimse eleştiremez. Kırıcı çok yanım var ama hakediyorlar kesinlikle. Nasihatte dinlemeyi sevmem çünkü aşırı tecrübem var zaten hele ki sevgililik ve insan ilişkileri üzerine. Nasihat veren ya da ilişki konularında özellikle insanların tavsiye akıl aldıkları biri oldum hep şu an yalnızım öyle bir durum yok ama öncesi hep böyleydi. Kendini kabul etmek çok çok önemli. İyi veya kötü bu sensin yani. İnsan kendini her özelliğiyle sevmeli. Bende kabul etmeyen çok insan gördüm. Sanki gözümle gören ben değilim tanıyorum işte biliyorum nasıl biri olduğunu neden kötü yanını kabul etmezsin ki saçma yani.
- +1 yıl
Babam birde kova aman Allahım tam bir Allahlık. Oda dediğim dedik çaldığım düdük. Dışarıya bir melek evde azraildi. Tabi başta bana olmak üzere kardeşime. Anneme değil çünkü annem aşırı uyumlu onun her dediğini yapan biriydi hiç kavgaları olmazdı. Tabi birinin dediğini yaparsan neden anlaşamayasın? Biz hiç anlaşamazdık hiç. Babam asla saygı duymazdı. Empatiden aşırı yoksun biriydi. Hep her şey kendine. Yani hep bizim aramamızı sormamızı ona sevgi göstermemizi beklerdi. Oysa ki anne babalar yapar bunları. Maddi olarak bizi zor duruma hiç sokmadı ama manevi olarak gerçek bir sevgi göstermedi. Dışarıdaki ondan büyük küçük herkes dediğini yapardı ve onlara karşıda uyumlu biriydi herkes mükemmel der onun için. Ama bize farklıydı. Bana davranışlarını desem millet inanamıyordu. Benim fikirlerime öyle önem vermezdi bazen kendi konularımda duygu sömürüsü yaparak dediğimi yaptırırdım acayip inat biriydi. En sonda annemi aldattığını öğrendik ama sevdiğinden değil para için. Paraya tapardı tapardı. Para için can alır can verir öyle diyeyim. Bu iş ortaya çıkınca herke duydu bize çok zulmetti. Çok bencil bir adamdı. 1buçuk yıl babamla konuşmadım birkaç ay önce barıştık boşanmaya geldiğinde kendisi uzakta yaşıyor. Acayip bencil bir adam. Bakın geldi geleli 2 3 kez buluşmuşuzdur. 3 aydır buradaydı oysa ki. Metresini getirdi buraya hep onunla gezdi. Çocuklarım var onlarla gezeyim demedi. Kadının gönlünü hoş tuttu ki paranın musluğu aksın. Bugün gittiler evlerine. Dün buluşacaktık güya bahaneler buldu buluşmadı benle kardeşimle de birkaç gün önce buluşmuştu. Ama sorsan her şeyi kardeşim ve ben rahat hayat sürelim diye yapıyormuş değerimi sonradan anlayacaksınız diyor. Bu zenginliğe biz rahat yaşayalım diye tutunmuş. Kadının kendi çocuğu var kız. Ona bile babalık ediyor bize etmiyor. Kızla arkadaş gibiler ama bize bir şey yok.
- +1 yıl
Benim babamla toplasanız 3 fotom vardır kızın binlercesi ve binlerce anı. Aslında kadını da çocuğunuzda sevmiyor ama çıkar amaçlı işte. Babam aşırı çıkarcı adaletsiz empatisiz maneviyatsız tüm dünyası maddiyat olmuş biri. Aşırı bencil. Böyle böyle gider işte. Benimde kovalar da gördüklerim böyle kötü şeylerdir. Biliyorum çok çok uzun oldu ama yakınlarım olunca uzuyor işte.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 haklisin biraz da eski insanlar cok bencil cok empatisiz benim tüm baba tarafim öyle. 10 kardesler 10u dami empatisiz olur? Öyleler valla. Baba tarafina olan önyargimdan değil gervekten oyleler. Memleketle de cok alakali. Trabzonlular baska bir sey dememe gerek yok bence 😅 asiri inatlar. Benciller. Bariz ak olan seye kara demişseler artik karadır. Bitti. Babamim burcu tam belli değil 10 kardez olunca karisik yazdirmislar. Oğlak olma ihtimali yuksek. benim babamda dedigin gibi onun isteklerini yaparsan sana bal olur. Ama en ufak istedigi seyi yapma hayir de senden nankör evlat yoktur. Terbiyesiz ahlaksiz utanmaz der. Ne yapalim 60 yasinda adam artik degistiremiyorsun. Psikologlarin dedigi gibi onu degistirmeye calismiyorum sadece kendi hayatimi yasayip onu karistirmamaya calisiyorum
- +1 yıl
Hemşeri çıkmış olmamız peki? Bizde Trabzonluyuz 😂😂 seni iyi anlarım benimde öyle baba tarafı hep babam gibi işte aynısı. Bizimkilerde 12 kardeşten 7ye düşmüş hepsi dediğin gibi. Ve bilirsin ataerkil kafa hepsi Trabzonlular ataerkildir içlerinde benim gibi azdır. Dediğin gibi tutturdun mu tuttururlar bende öyle tuttururum gireriz birbirimize 😂😂 tabikide ne onlar ne biz değişemeyiz. Bize düşen kendi hayatımızı istediğimiz gibi layıkıyla yaşamak. Peki sen Trabzon’da mı yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 happy6161 isminden nasil anlamadim gercekten ya 😅 ben trabzon sürmeneliyim İstanbul'da yasiyorum ya. Kucukken cok giderdik artik babam gidiyor sadece 😅 sen neresindensin? Ve nerede yasiyorsun? Bu arada bir uzmandan sunu dinlemistim ve cok hosuma gitti. İnsanlar kara hava ve deniz olarak yasadiklari yerin iklimine göre sekillenirler hem madden hem manen. Trabzonlular icin mesela arada kalmis ve dağlarla sıkıştirilmiş bir şehir. Sürekli yağmur kapali ve sert bir hava artı denizi de zaten karadeniz en hırçın deniz, o yuzden insani da sinirli agresif hep negatiftir. Hırçindir cok doğru. Annem sinoplu o da karadeniz ili ama mesela. En mutlu şehir secilmis ve en göç alan şehir. Gercekten trabzonlulara gelin gitmis biri olarak asiri sakin bir kadin annem. Hicburimiz ona cekmemisiz. Sinop düzlük bir şehir denizi de çok hirçin değil çok dağlık değil. Insanlari aşiri rahattir kimse kimseye karismaz yuksek sesle konusmaz. Biz trabzonlular evde konusunca öteki mahalle duyuyor 😒 yaani. Bizim köy en dik köy mesela. Düz duvarda durur gibi arazileri var. Kucukken hep kaya kaya inerdik. Yapacak da bir sey yok. Herkesi oldugu gibi kabullenmek zorunda kaliyorsun bir zamandan sonra. Ama cok ataerkiller dedigin gibi. Ehliyeti de öyle almadi iste 🙄 sen kizsin ne gerek var sana ehliyet kardesim erkek ona da "sen hemen git ehliyet al sana lazim" diyip zorla aldirtti resmen 🤬 cok sinir bozucu. Ve 10 kardes olarak hepsi birbirine karisir biz yeğenlere de müdahil olurlar her seyden haberleri olacak b*k yiyenlerun 😁 niye oraya gittin? Nerden geliyusun? Kimlen gittun? Bu sorular annem tarafi icin cok abes ve ayip. Ama bizim 61'ler icin gayet normal. Amcanim/halanim tabi sorucam haberim olacak. Garip ama bazen komik de
- +1 yıl
Oha cidden oha bende sürmeneliyim 😂😂😂 şaka gibi cidden. Uzun destanlarca konuştuğum kızla aynı yerden çıktık 😂 ben Sürmene de yaşıyorum ama 1 yıl öncesine kadar Manisa da yaşıyordum yine buraya taşındım. Bence uzmanın dediği doğru bak sana aşırı sinirli insanım demiştim ya evet heryerde böyleyim ama burada aşırı aşırı böyleyim. Manisa’dan buraya geldiğimde daha uçaktan inmemişken bile başlıyordum hemen sinirlenmeye uçaktan birine ajajaj oysa ki normalde bu kadar basit değildi Manisa da. Ataerkillik aşırı var hep bana şaşırırlar böyle bir yerde doğup büyüyüp nasıl onlara hiç benzemiyorsun diye ama ben hep burada bunun mücadelesini verdim üniversiteyle burdan çıktım bitti yine 2 yıl kaldım sonra annemle babamın bu durumu yüzünden geri döndüm. Al işte babanın kafa tam Trabzonlu kafası Benimkide normalde öyle ama ehliyet için diyeceğini sanmam. Mesela keman kursuna yazılmak istiyorum bak eminim ki dediğim de saçma bulacak bağlama kemençe desem bayılır ahahaha 😅 gitara kemana zıt. İlla hep kendi dediği. Aynen aynen dediğin gibi bizimkilerde her boka karışacaklar ama ben kendi ailemi bile dinlemeyi sevmem. Baba tarafıyla artık görüşmüyorum bu olaydan sonra anne tarafıyla da öyle gibi hemen hemen hepsi olmasa da. Amca hala ne ya anne baba bile her şeyi bilmesine gerek yok. Bu arada köyünün adı ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 he valla. Bir de övünüp duruyorlar surmene bicagiyla yeminle meyve biçaği ondan kalitelidir 😁 ya bunlari kazikliyorlar surmene bicaği diye ya da bir halta yaramiyor. Bir yandan da ağizlarina o cok sevdikleri ama tadi hayatimda yediğim en gereksiz şey (diş kırma garantili) olan sarı kurabiyelerini tıkayacaksin. Az sussunlar. 😅 benim baba tarafiyla küsemiyorsun. Küsme gibi özellikleri yok. Sövsen de gelip senle konusuyorlar asiri yüzsüzler ya 😅 hiç üstlerine alinmiyorlar ama alinmasi gereken konulari alinmazlar onlarla ilgili olmayan seyleri gelip üstlerine alinir trip atarlar. Garipler. Güneşli köyü bizim. Ben pek bilmem ama uzak akrabalari falan . Dedem ve kardeslerini dahi 23 yildir cozemedim hala isimlerini falan karistiririm çoğu kişiyi tanimam. Heralde ayni köyden de çikmayiz 😅
- +1 yıl
Çok güzel kesiyor ama sahtesi olabilir çok taklidi var 😂 o sarı kurabiyeyi en çok küçükken yedim hiç sevmem hiç tadını bile unuttum bizimkiler de o zamanlarda almıştı daha almadılar neyse ki 😂 haklısın acayip yüzsüz oluyorlar bende şu babamın olayından dolayı tamamen koptum haklı nedenden dolayı yoksa bırakmıyorlar hala iki halam da yazıyor diğerlerinden ses yok. En son ameliyat olduğumda yazdılar. Babama yalakalık olsun diye aslında bence beni bu kadar sevdikleri yok. Güneşli köyünden benim dayımın karısı da ama orası köprübaşı ilçesine bağlı sürmene’ye değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 sürmene köprübaşı diyorlar hep bizimkiler. Köprübaşı sürmeneye bağli değil mi zaten?
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 himm anladim. Doğrudur. Çok da hakim değili.
Cevap sahibi+1 yıl@wersy öyle gelişti çünkü. Sen hiç yorum yapmamistin diye hatirliyorum sana bildirim gitmiyorsa niye rahatsiz oluyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 😅 benim de çok sinie olduğum bir sey yorumlarda konusmak ama benim yorumum da varsa sinirleniyorum cunku dk başi bildirim geliyor ama wersy arkadaş benim yorumuma bir sey yazmadi ne alaka? Anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl@wersy anladim ama takip etmeyebilirsin. Burdan başliyinca burdan devam etmek istedik ondan
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 he valla bende 8 yil falan oldu galiba nasil bildirim gidiyor allah allah diyorum. Soeu takibini yeni baktim da gördüm 😅 ama haklisin da bilerek olmadi.
Cevap sahibi+1 yıl@Happy6161 haklisin ya valla 12 den sonra bizim beynimiz bir duruyor biliyorsun.😅 Gönderiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇöplükteki pırlanta çöpler arasında çöp gibi görünür oysa o pırlantayı alıp ışıltılı bir vitrine koyarsan o zaman kendini belli eder. Çöplük ortamlara girmeyeceksin değer bilenlerle takılacaksın liderlik özellikleri baskın olan insanlar dominant insanlar etrafında bulunan kişileri kullanıp atar o yüzden o tür kişilerden uzak duracaksın.
Nasıl bir hayat sana göre? Buna karar verip o tür ortamları seven insanlarla takılıp klasını ortaya koyacaksın ki değerin belli olsun ve saygıyı hakettini göster. Gösteriş meraklısı, lüks hayatı seven ve paraya düşkün biriysen zenginlerin yaşadığı yerlerde bulun. Bir lokma bir hırka huzurum olsun yeter dersen o zaman hırsları olmayan insanlarla birlikte takıl. Yani uzun lafın kısası tüm olay karga kargalarla bülbül bülbüllerle takılır mantığı 👍
30 Yorumla Vazgeçilmez cool bir kadın değilseniz böyle olmak için yaptığınız her şey roldür, maskedir yani sahteliktir. Kendi gerçek benliğinizle ideal benliğiniz arasında her neredeyseniz öz değeriniz tam olarak orasıdır. Cool bir kadın olmak yerine sevilmeye değer, saygıya değer, değer görmeye değer, güvenilmeye değer biri olmak arzunuz var mı bilmem ama bunu ancak kendi gerçek benliğinizle sağlarsınız. Bunun için de sevilmeye layık, değer görmeye layık, güvenilmeye layık bir şeyler yapmalısınız. Eğer öz benliğinizin gelişimi sizi nereye getirdiyse ondan ibaretsiniz. Başka bir şey olmak, kendin olamamaktır. Kendi olamayan insanların saçtığı mutsuzluk zehrinin içinde debelenip rezil ilişkilere maruz kalmamız da bundandır. Umarım kendiniz olabilir, kendiliğinizle sevilmeye, sayılmaya, güvenilmeye ve değer görmeye layık olursunuz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
00 Yorumla
+1 yılAnnem "cepteki kız değil, dalda ki kız ol" derdi. 😂 Yani, kuş gibi ol, sevdiğini çok belli etme, hayatının odak noktasına koyma, onsuz da yapabileceğini hissettir derdi. Hep vazgeçilmez olmadığını ispatla. Bende bunlar işe yaramıştı. 🤭
60 YorumlaKendi ayakların üzerinde dur, çalışan kadın ol. Kimseye muhtaç olmadığını herkes anlasın. Düzenli spor hayatın olsun. Haftada 4 gün spora git. Abur cubur, şekeri ve ekmeği kes. Vücuduna iyi bak. Kendi kararların olsun, hayallerin olsun. Sana saygısızca yaklaşan herkesten uzaklaş. En önemlisini söylüyorum, hep umut et. İnsan umutsuz yaşayamaz.
60 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap cirkin şansı denen olay çok başka bir şey tamamen sans
47 Yorumla- +1 yıl
ybüyük yalan
Soran+1 yılAyn öyle nerede benden güzel olmayan kim varsa hepsi evlendi
- +1 yıl
@scorpion026 yok valla doğru. Çirkin ve püsür kadınlar çok şanslı
Soran+1 yılOnlar genelde daha cilveli oluyo öyle kandırıyorlar erkeği
- +1 yıl
Evet maalesef öyle
- +1 yıl
ama pardon tabi o kızlar için geçerli erkekler için çirkin şansı diye bir şey yok :D
- +1 yıl
@scorpion026 yok tabi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez olmak istiyorsan karşındakine köpek muamelesi yap ancak öyle değere binersin. Cool olmak için ise kendi ekonomik özgürlüğünü eline al ve çocuksu hareketlerden uzak durup biraz ağırbaşlı olabilirsin. Cool olmak davranışlarla da olabiliyor bazen. Bu sana bağlı.
20 Yorumla
+1 yılcool olmak bence karakteristik bir özellik. Bunu istediğin için yapamazsın, ya da istediğin için cool olamazsın. Bağımsız ol. Olurda hayatına biri girerse, onu hayatının merkezine koyma. Orada hep sen ol. Önceliğin her daim kendin olsun. Kendi mutluluğun, kendi başarın, kendi üzüntün. Kadınlar. Güçlü veya güçsüz kadınlar olarak ayırmıyorum, sırtını yaslamak ister. Hele güçlü görünen kadınlar. Yorulmuştur çünkü, dinlenmek ister. Ama o sırtını yaslandığın kişi artık oradan kalkarsa, çok acımasızca yere düşersin. Bir bakmışsın her yerin yara bere. O yüzden benim sana verebileceğim en güzel tavsiye. Kendini her şeyden ve herkesten önce tut.
15 Yorumla- +1 yıl
@Volantic incinmek hafif kaldi biraz :)
- +1 yıl
@Volantic Yok, daha yeni oldu. Ama gececek biliyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruya benim verdiğim cevabı bile dikkate alarak bir şekile girmeye çalışmayın bence gerek yok ya. Vazgeçilmez, cool olmak sizin değil sizi sevecek insanın sadık olmasından geçer bence. Hem birilerinin söylemleri ile cool, vazgeçilmez olmaktansa olmayın bence kendiniz olun çok çok iyi emin olun.
00 Yorumla
+1 yılKaçacaksın hep, gizemli olacaksın her aramaya mesaja pat diye dönmeyeceksin buluşmaları erteleyeceksin falan işte. Beraberken de iyi hissettireceksin ona pozitif görüneceksin. Bunlar vazgeçilmez yapar öyle cebinde görmeyecek seni kimse. Hep seni kaybedebilecegini hissettireceksin.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Öncelikle bu cevaplar beni rahatsız etti.
Birinden hoşlanıyorsan ve oda senden hoşlanıyorsa, kapıları sonuna kadar açmalısın. İyi bir insansa zaten, yok soğuma yok bilmeme ne olmaz, olmayacaktır. Kadın tarafı sürekli kendini üstün görür tavırlar yapmasına çok karşıyım. Biri seni seviyor diye niye onu süründürüyorsun. Hiç bir farkınız yok oysaki. Ne siz güçlü mü hissediyorsunuz böyle olunca? Sadece güçsüzlügüne paravan yapmış oluyorsun.00 Yorumla
+1 yılBenden vazgeçemeyen biri var. Bilinçli olarak yaptığım bir şey değil ama. Tavrım şu şekilde. Ondan her an vazgeçecek gibi davranıyorum, kendi fikirlerimin arkasındayım. Kimseye ihtiyacım olmadığını sevgi, ilgi konusunda hissettirdim bence. Bu yüzden çok çok çabalıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Ama bunu bir noktaya kadar sürdürebilirsin. Yani tabi bu herkes için farklıdır belki, ama benim şu ana kadar ki tecrübelerim şu yönde: elde edesiye kadar her şeyi yapıp, dünyada sanki başka bir kadın yokmuş gibi hissettirip, sonra sende en onu sevdiğini belli ettiğinde, hedeflerine ulaşmış oluyorlar.
- +1 yıl
@Öylesineeebiiiriiii eger ki sende o kişiyi istiyorsan tavrını net tutman lazim. Tamam yazdığım gibi olmasın tamamen ufak ufak ilgi verebilirsin tamamen katı olmadığını anlar. Ama yeri geldigi zaman da hiç cekinmeden gideceğini anlayacak şekilde
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendini sevecek seviyeye gel;
Kültür, emoatı, saygınlık, fit vücut...
Sonra kendi le gurur duymayı öğren
Gerisi boş... Kime göre neye göre cool...
O zaman en cool sensin 😉20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan bana işin sırrı hiç takmamakta mesela hoşlandın diyelim birinden ona karş hemen yelkenleri indirme mesela daha bir iki gün olmuş emojili mesajlar geliyor sen emoji atma yavaş gitmesi gerektiğini bilsin. Yan yanasınız yakınlaşmaya çalışyo diyelim sert yapma ama hemen onun frekansına da geçme kısaca mesele kendini ağırdan satmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bunu soran bir insan kesinlikle vazgeçilir, cool olamaz maalesef çünkü bu soru çabayla olmaz insanın içinde varolan birşeydir tavırları davranışları karakteri ile belli olur ve bunlara sahip bir insan böyle bir çaba içine girmez. Sende böyle şeylere takılma kendin ol o zaman istediklerine ulaşırsın.
00 Yorumla
+1 yılvazgeçilmez insan mı var? hiç kimse vazgeçilmez olduğunu düşünen birisi kadar ahmak olamaz
herkes ve herşeyden vazgeçilir ben de dahil herkeste dahil
40 Yorumla
+1 yılHic bir sey yapmayin cidden insanlara karsi beklentinizi sifirlayin bu sitedeki erkeklere bakarak bir sey yapmayin
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBisey yapmana gerek yok
erkek seni seviyorsa cool vazgecilmez ve deger görülen biri olursun
sevmiyorsa istediğin oyunu oyna yinede sökmez yani iṣ karṣı tarafta bitiyor21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, işin özeti bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılCool kelime manası kökünde soğukkanlılık demek….
cool olmaya çabalıyorsan cool olamazsın….
bu kaygı cool olmanın tersi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse vazgeçilmez değildir.
Kendiniz olun, olduğunuz gibi doğal davranın. Yapmacık olup, farklı rollere bürünmek yerine özgün olunması gerektiğini düşünüyorum.
Karşınızda vazgeçmek isteyen biri varsa ne yaparsanız yapın vazgeçecektir zaten.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar vazgeçilmek için yaratılmıştır. Erkek adamlar vatanları milletleri davaları ve kavgaları uğrundan kadınlardan hep vazgeçmişlerdir. Dün kadınlardan vazgeçildi, bugün kadınlardan vazgeçiliyor, yarın da kadınlardan vazgeçilecek. İşte o kadar...
00 Yorumla Kimse vazgeçilmez değildir dünyada. Sen istemesen de karşındaki istiyorsa iki dakikada kapının önüne koyar. İstediğiniz kadar cool olsanız da. Kendin olmaktan başka gayen olmasın. Cool olacağım diye değişmeyin.
00 YorumlaZor ve ulaşılmazı oynamak gerekiyor ilgi alanın erkekler ise genelde görsel yönden ve karakter olarak çekici olmak gerçekten önemli ipleri kendi elinde tutman eline vermemen lazım sonra rahata düşüp uzaklaşıyorlar yani en azından genelde karşılaştığım şekilde böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevismek aldatmak oynak olmak para icin birlikte olmak sadece kendi cikarini dusunmek. cok erkekle yatip her turlu ihtiyacini karsilatmak ve duygularini bu sekilde yok etmek
40 YorumlaKarakter zeka şu bu denilmiş de yalan dolan, dış görüntüdür insana cool bir görünüm veren. Aksi olsaydı eğer dünyadaki en karizmatik erkek Bill Gates olurdu🙄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü biri olman lazım bunu karakteristik olarak falan demişler ama sadexe öyle değil kendinde güzel değişiklikler yap ve bunları kaldıracak gücün olsun havaya girme ama ezikleşme üz ama üzülme
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi gücünün farkında ol. Kendine yatırım yap, değer ver. Kendini sev.
Oku, seyahat et, dene...
Bunları yaparken başkasını ezme.
Sen koşma. Senin peşinde koşsunlar 😊
00 Yorumla 2 diş sarmısak yağda kavur biber salçası ile, üstüne bir çay bardağı süt ekle saçlarına sür soğutup erkekler bayılır buna...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseyi sallama. Tek başına da var olduğunu, kimseye muhtaç olmadığını göster. Kimseye yüz verme, alttan alma, ederinden fazla asla gülme, çok konuşma, çok samimi olma. Her zaman müsait olma. O zaman herkes etrafında biter.
10 YorumlaÖnce kendine Değer vereceksin, kendine saygın olucak herseyin başı karakterdir. İkincisi bakımlı olmak.
13 Yorumla- +1 yıl
Mikrofonu alan efsane yine tecrübesini konuşturdu kalite asla tesadüf değildir
- +1 yıl
öyle de bu gençler anlamıyor üşenmeden kork satır yazıyorum da anlayan yok :)))
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi değerini bilmeli, hiç bir erkeğin peşinde kosmamali, hayır diyebilmeli..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgini seni cepte gorecegi kadar belli etme. En ufak hatasinda kendini geri cek ki seni cepte gormesin, birak gidecekse gitsin cepte gorup de gidecegine cool kaldiginda gitmeme ihtimali olur gitse bile kucuk dusmezsin
00 YorumlaVazgeçilmez olayım derken vazgeçilen olursun. Her erkeğin sabrı ve bakış açısı aynı değildir. Başkasının aklı ile yol alma derim
00 Yorumla
+1 yılBirisi için vazgeçilmez olmayı hedefliyorsan, o kişi için vazgeçilmez olduğunda o kişiden vazgeçeceksindir gibi hissettim.
00 Yorumla
+1 yıl🧠 nine yatırım yapmalısın okuyan araştıran sorgulayan. Senden güzelide olabilir ama ortamda konuşunca şak diye ilgiyi üzerine toplayan olmalısın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hasret kaldığım zeki ve akıllı kadına denk gelmek benim için gün geçtikçe zorlaşıyor güzel hoş sohbet edebileceğim kadın cooldur benim için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey kendin ol karakterli ol buna rağmen değer verilmiyorsa değeri yanlış yerde arıyorsun
10 Yorumla
+1 yılAman aman ben vazgeçilmez olmak istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılFiziksel güzelliğiyle beraber okuyup kendini geliştiren ağır başlı kadınlar cool ve vazgeçilmezdir.
10 Yorumla
+1 yılCool olmaya gerek yok karakterli bir insan olun yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi umursama. Fazla yüz verince değersiz yapıyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHer an s. ktir çekebileceğine erkeğe hissettirmen gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılGüzel olman yeterli, gerisiyle kimse ilgilenmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin ol, ayrılmak istediğinde yapışma, yeni birini bul🌍👽
10 Yorumla
+1 yılNormal olun. etrafta herkes marjinal zaten. normal ol ben sana cool hissettiririm söz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi halinde olup kimseyi umursamadan hareket et yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir erkek için vazgeçilmez mi olmak istiyorsun? Çok basit. Ona köpek gibi davran, sende hiçbir önemi ve değeri yokmuş gibi hissettir, her an çıkıp gidebilecek olduğunu bilsin, öz sevgi ve saygın olsun kendine ve bunu her ortamda göstermekten çekinme, sınırlarını başta belirt, o sınırı aşmaya korksun, öyle başarılı ve güçlü bir kadın ol ki karşındaki erkeğe ne maddi olarak ne de manevi olarak ihtiyacın olmasın.
00 Yorumla
+1 yılPembe veya full siyah giyinen kadınlar bana çok cool geliyorlar :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCool olunmaz, coolluk insanın kumaşında olur öyle öğrenmeyle başarılacak bir şey değildir
00 Yorumla Vazgeçilmez bi kadın yok aslında dünyada ama yine de sen bilirsin:) B. ta erkekleri peşinden koştur
00 YorumlaGüzel kaplı ol ve kendine benzeyen birini bul
00 Yorumla
+1 yılBence bir şey yapmadan insan doğuştan cool 😎 auralı doğuyor, oluyor
00 YorumlaBir kimse cool olabilir ama kimse vazgeçilmez değildir. Olamazda.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evden çıkıp bakkala gitsen yeterli. Sana bu duyguları hissettirecek yarı gelişmiş çok erkek var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Bu soruyu soran birinin cool kadın olma şansı yok bence
00 YorumlaYalnızlık tan ıssızlığa terfi edemez sın zor Asosyal olman Aseksüel olman olman gerek
00 YorumlaHiç kimse vazgeçilmez değil bir lafla alçalır bir lafla yükselir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın gibi olmalısın ve bir erkek seçip 20 li yaşlarında onunla beraber yaşaman gerek yoksa esc olur çıkarsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılFiziken yeterli alt yapı yoksa kişilikle sağlayamazsın
00 Yorumla - Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026