AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Önceliğin daima kendin olsun. Ona her an gidebileceğini hissettir. Bağlanma. Ondan başka da hayatın olsun. Her şeyin o olmasın kısaca.
Bu taktik herkes de işe yaramıyor bence. Ne olursa olsun her insanın önceliği kendisi olmalı o ayrı ama ben bir ilişkide her an gidebileceğini hissettiren bir kadına aitlik hissi duyamam ve sahiplenemem mesela.
Hiç bir şey. Bir erkek bir kere kafaya koyduğu zaman kırk takla atsan da vazgeçilmez olamazsın.
Umursama, peşinden koştur, önceliğin o değil kendin olsun
Güçlü kendini kullandırtmayan akli başında bir kadın ol yeterli
çok basit, duygu ile değil mantık ile hareket et yeter
Cool olma kibirli şekilde kul ol🙂🤨
Tabi asil olmak güzel
Kıskanc olma dedikodu etme dinleme sevgilinidr asla kiskanma bu seni cekici kilar pozitif mutlu ol kendine bakimli bak guzel bak ozguvenli ol diksiyonun guzel olsun giyim tarzinda oyle
Bence değeri sana hissettirebileni seçmelisin normal gözünde değil kalp gözümle seçmelisin İşte o zaman ayakların yere değmeyecek kadar mutlu olabilirsin Saygılar iyi geceler
Kalp gözüyle seçme nasıl oluyor? Bilmediğim için soruyorum.
Mesela tek yatıyorsun değil mi yatakta gözlerini kapattığında onun yanında hissetmektir ne kadar uzak olursa olsun sanki yanındaymış gibi mutlu olmak
Deger gormek istiyosan once sen kendine deger vermelisin
türk kadını cool olamaz olsa olsa kezban olur :D
annen de dahil mi buna
Sen de kültürsüz insana örnek olarak verilebilecek kapasitedeki bir insansin
Türk kadını ahlakli, ağır başlı, ne yaptığını bilendir. Herkes için geçerli olmasada ülkenin akıllı kadınları var. Bu yorumu kınıyorum.
@itsmedilll hepimiz avrupalıyız türkiye ile alakamız yok onun için alınmıyorum. dgfg. fd
@itsmedilll ama senin annen kezbandır fgddfg
@Yagmurrozel03 kudurun FD:GGDFdfgfgd
@itsmedilll ahlak mı beni güldürme lütfen yatmadığınız erkek yok ahlaktan bahsediyor fgdfgd
hepimiz Avrupalıyiz diye bir şey yok dünyanın geneli farklı kökenleri dayanır belki en kezban köken senindir nerden bilicez bir de burada Türk kadını diye genelleme yapma o yüzden biraz saygı.
Ve annem de gayet saydıklarım içine giren biri çok şükür :)
@itsmedilll ben sadece rus kızlarına saygı gösteririm hiç birinde ego yok burada dünyanın en tipsiz kızı bile kendini bir b*kum sanıyor :D
biliyordum Rus manyağı olduğunu mümkünse ruslar alsın sizi biz de kurtulmuş oluruz 😊
türkiyeye 1 kere geldim gelmez olaydım kıza yol adresi sordum sapık diye bağırdı a*k gdf. fgd. sizden bir s*k olmaz
@itsmedilll amin amin inşallah
Ve cehaletin beni şaşırtmadı ruslarin da kokenlerinin Avrupa ve asyaya dayandığını bilmiyorsun çok yazık.
@itsmedilll tamam herşeyi en iyi bilen sensin tc kızı sus artık :D
Sana denk gelenler öyle diye genelleme yapamazsın. Bende burada Türk erkeklerine sallasam üstüne alınmayacak misin yani git Rus ol o zaman kendi milletinin kadınına saygın yoksa
tc erkeği.
@itsmedilll ben amerika da yaşıyorum diyorum :D sen kendi milletinin kadını diyorsun alakam yok ben vatandaşlıktan çıkmış bir insanım amerika vatandaşıyım ama rus kızları çekici geliyor umarım rus kızı denk gelir zamanında türkiye de yaşamış biri olarak diyorum türk kızlarından bir halt olmaz kendilerini hint kumaşı sanıyorlar ego tavan etmiş tecrübe edindim biliyorum yani
neyse uzatmaya gerek yok hadi eyvallah
iyi Türk kadını da var emin ol sana denk gelmemesi yinede böyle konusma hakkı vermez senin hayatın istediğini tercih et orasına bir şey diyen yok zaten ama bu kezba falan saygısızlık iyi günler
Valla ben cool mol bilmem efendi düşük çeneli olmicak nerde oturup kalkacağını bilen her kadın bana çekici gelir ama bu Türkiye ye baktığında çok az rastlanan bir tip😂
Neden böyle bişe düşünüyorsun herkes değerlidir değer bilmeyen insanlar vardır böyleleri ile karşılaşmış olman seni degersiz hissetmesin bence her insan cok değerli
Kimse vazgeçilmez değildir. Önce bunu bilmeliyiz. İnsan kendini huyu, karakteri ve olgun tavırlarıyla kabul ettirir Ya da nefret ettirir. Yani aslında hayatta kendi seçimlerimizi yaşıyoruz
Senden vazgeçecek biri istersen her şeyi dene yine de vazgeçecektir. O yüzden kendin ol yeter senin yanında olmak isteyen nasıl olursan ol yanında kalır
Vazgeçilmeaz kadın bence olgun, edepli , özgüvenli , kendini seven değer veren her alanda kendini geliştirmeye çalışan zeki ve doğal olan kadındır.
Önyargı hayatınızdan cıkarın saygısızlık yapmayıb bir kıza ne yakısmıyosa onu yapmayın kuğuluğa gerek yok zaten al benisi olur 🤨😉
Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin normal bi insan olduğunu düşünüyorsan sadece sana değer verene şans ver.
Merak uyandır !!! mesela ben bu yazıyı yazan seni merak ettim, seni tanısam neden vazgeçilmez olduğunu veya olmadığını sana söylerdim
karşıdakine fazla önem vermicen
Ya öylesindir ya da değilsindir sende yüklü olmayan bir özelliği çalıştırmaya kalkmak karakter çöküntüsüne neden olur
Bu devirde kezban olursan kezban diye dalga geçen kadından daha çok değer görürsün. Mesele türüne az rastlanan bi inci tanesi olabilmekte
En önemli etken dış görünüm ve zeka dır. Daha sonra diksiyonun iyi olması. Tabi paranda varsa arkandan koşarlar.
Çaba sarf etmeyin doğal olun kimseyi etkilemeye kalkmayın
Naparsan yap vazgeçilmez olamazsın, kimse vazgeçilmez değildir inan bana
Erkeğin her dediğine evet demiyeceksin.
Gideceksede bırak gitsin
sürekli saçını boyat ailenle sorunlar yaşa açık giyin zor ol
Cook olmayı yorumlardan öğrenmemek lazım kendin gibi ol
Ben çok cool takılıyorum havalı diye kimse yanaşmıyor bana sende cool ol kanka yalnızliktan eben sklsn😂😂😂
Değerli olmak için ulaşılmaz olmak lazim
Zor ol hemen pas verme kimseye cidden peşinden koşturduğun nazlı olduğun kadar değerlisin
Anlayışsız her kadın vazgeçilebilirdir.
Kendin ol yeter, adam olana çok bile.
En yıkık soru bu olabilir
kendine ait çizgilerin olmalı
Burnundan getirmen yeterli olur
Bakımlı, başarılı ve cool.
Vazgeçilmez edalarinda gezme yeter.
Zeki olması yeterince Cool 👍
Dürüst olgun ağırbaşlı olmalısın
Dürüst samimi ve anlayışlı olman yeterli
Özgün olmalısınız
çirkinsen olamazsın
Yüz vermeyeceksin, köpek çekeceksin, kaçacaksın...
O iş dogustan olur sonradan olmaz
Erkeğine vermezsen Ne yaparsan da gözünde değersiz olursun bu boyle
Ayy erkeğini skm senin ben
Mla bak ne anlatıyon sen vermezse gözünde değersiz olurmuş
Erkekler için böyle yalan mi
Sen verdin mi daha önce tecrübeni konuşturduğuba göre soran kişi şu hıyarn yorumunu sil Türk olduğu anlaşılmasın aman ne utanç verici
Kes sesini git mağarana
İşiniz gücünüz almak vermek wmk ne alaka şimdi bu konuyla
@senakya0 asıl sen magarana git bu egoyla seninle sevişmez bile erkekler
Yark kafası derdim zaten sevişmek değil amcıcık
Sizin gibi işim gücüm seks değil bpş kafa
Senin gibi her boku seks sana andvallar var ya keşke geberip gitseniz aw ailen öğretmemiş sana onların suçu aslında
@senakya0 keşke senin gibi kızlar da ilgi manyağı olmasa sırf sohbet edelim diye insanların duygularıyla oynuyorsunuz bu seks yapmaktan daha beyer
Beter
Beter olun wmk hak edene hak ettiği gibi davranmışlar işte sana da böyle sen böyle genelleme yaparsan daha çok üzerler seni devam böyle
Her şeyin olduğu gibi kanka seksinde zamanı vardır siz kdurukluğunzdan adınızı bile unutuyonuzdue eminim
@senakya0 sen bana deme o lafı kızların ilgi manyağı olduğunu bildigim için kuru kuru sohbete girecek kadar saf degilim
Başkalarına de bence 😁
İlgi kötü bişey mi la kafada var mı senin senşn gibi seks manyfğı mı olsun iğrenç yemin ediyorum şöyle bi kafamda canlandırdım da seni tam kusmalık
Normal bişey yazmadığını sende bildiğin için gizliden yazıyosun çünkü kafa yerinde değil haşa
@senakya0 ilgi kötü bir şey değil ama siz o ilgiyi erkekleri kullaniyorsunuz
Bende kızları kullanırım böyle 👍
Puahahahahhah daha demin diyordun ya kızlar beni kullanıyor diye zoruna gitmesin bu kadar iyi yapmışlar sana
@senakya0 oho geçti bolu pazarı koymadigim @m kalmadı. kimse de beni kullanamaz merak etme
@senakya0 belki sana koyup kaçan vardır puhabab
Beter ol ank ahahahah sanada koymuşlar bi güzel zoruna gidiyor kıyamam başka nerene kpydular hanzo mağarana hadi hadi
@senakya0 vermiyorsan yazma bana 👍😁 ugrasamam
Haa dur dur anan öğretiyo sana bunlar ona buma verdi tabi kşmden olduğun da belli değil yol kenarında ki bk seni ona byna vermiş g*y ahahahahaha
Bok kafa beter ol daha çok aldatsınlar seni böyle ahaha canımsın
@senakya0 skmiyim şimdi bı tarafini yol al
Ananın *mı s*ktşr git
Öyle bir kadın mı varmış 😀😀
kimse vazgeçilmez değil
Cook olacağım diye çokta kasılmamak gerek.
Vazgeçilmez olmak istemiyorum.
İğrenç itici gıcık kıl kadın modeli
Kendimiz gibi olmalıyız
Vazgecılmez insan yok
Vazgeçilmez kadın veya erkek yoktur
Olduğumuz gibi davranalım yeter🔥
O doğuştan oluyor biraz zorlayinca egreti duruyor
Benim beğendiğim kadınlar hep doğal olurlar.
aldığın kadar değer ver
İt köpek muamelesi yap erkeklere
Doğal ol kendin ol
Sanirim kendin olmalisin😊