Sabit fikirli
Değişken fikirli
Yerine göre fikirli
Fikirsiz xd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

30 yaşına kadar mili manevi toksik değerler üzerine düşünürken son 4,5 yıldır seküler, demokrat, devrimci referanslarla yaşıyorum. Eskisi gibi düz ve mekanik mantık ekseninde bakmıyorum olaylara. Diyalektik materyalist mantıkla yorumluyorum hayatı.
Fikirsizim, herhangi bir konuda fikir beyan edecek liyakat ve kudreti kendimde göremdiğim için düşünmemeyi tercih ediyorum. Böylece enerji tüketimi %20-30 arasında azaltarak kendi cebime ve tüketim bağımlılığındaki insanlığın geleceğine ufak da olsa bir katkım oluyor
Fikirlerim ve düşğncelerim her zaman sabit olur. Değişmesi için akli dengemi ya kaybetmiş olmam lazım ya da beyin travması yaşayıp herşeyi unutmuş olmam lazım.
Cevap
6Cevap
Benim fikirlerim sabit değildir çünkü illa ki hayatta başımıza bir şey gelir bakış açımız değişir ama hiç değişmeyen düşüncelerim de var
Fikrim yok genelde hiçbir konu hakkında.. Fikir üretmiyorum
Uydu telefonu gibiyim. Her fikrim çok derinden bir sinyale bağlı nerde olursam olayım fikirlerimle yol bulabilirim :D
Fikirlerimden kolay kolay vazgeçmem, sabitimdir. Burcumu tamamen taşıyorum diyebilirim.
bazı düşünceler değişebilir fakat karakteristik duruş yargılar değişmez
bazı konularda fikirler sabittir bazılarında da değişebilir.
Genelde değişken
Eskiden olsa sabit fikirli diyebilirdim kendimi geliştirdiği ve değişken fikirli olduğumu düşünüyorum
İnsan değişmez. Öğrendikce gelişir...
Değişken.
Değişken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?