Hayaliniz hangisi
İstanbul'da yaşamak, residence' ta kalmak , sosyalleşmek, trafik, stres
Ege'de bir kasaba, deniz kıyısında bir villa, doğa, sakin yaşam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayaliniz hangisi
Direk dağ orman zor koşullar insanıyım. Her yerde yaşayabilirim. En zor koşullarda dahi ortamı iyi hale getirebilirim. Tek yapamadığım tam donanımlı ahşap ev olurdu. Yaşayabilecek bir yer dahi yaparım. Ki kamp vs işlerinde tam teçhizatlı gittiğim için şeniz kayısı falan bana saray 😁
Şehirde yaşıyorum hemde en büyüğünde
İnsan çok bina cok yeşil alan neredeyse hiç yok
Yağmur yağıyor toprak kokusu yok
Aslında Karadeniz olsa daha iyi olur seçeneklerde yoktu olsaydı Karadenizi işaretlerdim
Orman taze oksijen ohh miss ciğerlerim bayram ederdi
Denizde bi yere kadar ama insanın oomak istediği yer her zaman doğadır
Zaten deniz kenarında bir kasabada yaşıyorum, harika bir hayatım var. Kışın kısa süreliğine İstanbula tatile gidiyorum, özlediğim sosyal etkinlikler var onları giderip evime dönüyorum.
Deniz kenarında bir kasaba.. hayali bile huzuru çağrıştıryor.. az insan,, dilediğin an sahildesin, denizi görüyorsun,, karışıklık, gürültü yok.. elimde imkan olsa kesinlikle orada yaşamayı tercih ederdim
Teşekkürler🙏🏻
Cevap
32Cevap
Şurada sorsak zaten herkes kasaba insanı ama gel gör ki şehrin orta yerinde duvarlara bakarak yazıyoruz ahsh
Şehir insanı çünkü şehir de yaşamaya alıştım ama sevgilim ya da eşim olsaydı köy de de yaşardım tabi ki de.. onun için
Sakin yaşam insanıyım..
Bir Diyarbakırlı olarak İstanbul'un yüzünü görmek istemiyorum
Diyarbakır insanı tektir bellidir nerede olursa bir bakışla Diyarbakırlı olduğu bellidir
İstanbul insanları çeşit çeşittir
Arnavutu bosnakı romanı cerkezi alevisi dünyanın her yerinden insanları gelmiş İstanbul da toplanmış
İstanbul hepsi toplama bir millet
Türkiye'de deniz, ırmak veya bir göl kenarında ya da yakın olan yerleşim yerinde doğal, sakin bir yaşam. Fazla lüks olmasa da olur. Koyunlu Keçili Ördekli Tavuklu.
Köyün tadını bilenler şoraya bir kalp atsınlar. en güzeli köy yaşamı trafik yok stres yok betonlaşma insan kalabalığı yok herkes birbirbitini tanır selam versen almayan olmaz doğal ortam herzaman iyidir zaten şehirdr ihtiyacın olduğu zaman arabana binip gidebilirsin
Herkes Deniz kenarında bir kasaba insanı olmak ister ama hayat şartları İstanbul gibi bir şehre katlanmak zorunda bırakır insanı
Aynı durumdan muzdarip biri olarak kesinlikle katılıyorum..
Kalabalık, trafik ve streste cabası..
Keşke bir kasaba bulsam da orada yaşayabilsem böyle bir imkanım olsa hep hayalim ne çok isterdim 😍
Ege'de bir kasaba, deniz kıyısında bir villa, doğa, sakin yaşam insanların az olduğu her yerde mutluyum
kesinlikle ikincisi. ama ege tarafı olmadı ben akdeniz sahilllerindeyim. bi villam eksik. :)
İstanbul hiç düşünmedim.
İlla büyükşehir diye bir takıntım yok. İnsan mutlu olsun , bir balıkçı sahil kasabasın da ya da küçük bir ada da bile yaşar.
2. yi denemediğim için bilmiyorum ama benim için sosyalleşmek, insan içine girmek önemli ondan dolayı şehir galiba
Balıkesir Burhaniye evimi aldım. en az 5 senem var beni kimse tutamaz İstanbul'da. alt yapımı olusturdum.
kesinlikle kasaba hayatı hayalim. Umarım gerçek olacak bunun için çalışıyorum
Köyden artist olmak için kente kaçan film karakteri gibiyim
Kırsal yaşam daha cazip geliyor, dağ havası almak bir başka
Kafamin rahat oldugu heryer güzeldir bana :D
Ege seçeneğindeki villa ne alaka? Hem kasabada yaşacaksın hem de villa... G*tüm :D
Emekli olunca giderim deniz kenarı kasabasına.
Egede değilim denize 9 km kuş bakışı uzakta bir vadideyim ve mutluyum
Ege'de bir kasaba
Deniz kiyisinda yasamayi çok istiyorum
Ben şehir insanıyım ya. Kalabalık rahatlatıyor
Deniz nazır yalı veya şato
#Mirliva
Amazon ormanlarında yaşamak istiyorum
Sakin yaşam insanıyım
Şehir hayatı cidden bayıyor
maalesef İstanbul'da yaşıyorum :(
Tercihim deniz kıyısında şehir merkezi.
Sakinlik severim, kasaba daha iyi bir seçenek.
ege kasaba cidden çok güzel
C şıkkı Karadeniz'in deniz kenarı 😊
İstanbul da her şeyi bulabilirsiniz
Ege de yaşamak, b seçeneği
Zaten villamıd o yuzden seferihisrdan tercih ettim
ikinci şıkkın karadeniz olanındayım
deniz kenarında bir kasab
Denize nazır yalıda
#Hükümdar
Deniz kenarında küçük kasaba gibisi yok
Sesssiz sakin bir yer
Kalabalık şehir sevmem daha az insanlı yerler.
Deniz 😊
Deniz insanı
Amerika
şehir insani
Deniz kenarı
Şehir kesinlikle
Tabiki ikincisi
Deniz kenarı
B şıkkı ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?