Köy insanıyım
Şehir insanıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şehirdeyim ama kaçmak istiyorum elbetteki köye değil böyle sessiz sakin bir yere sahil kenarında şehir beni boğuyor nefret ediyorum allahtan İstanbul'da oturmuyorum. Ne yesem katkı hiçbir şey yapmasam bile bu pislik havadan dolayı hasta olurum. Yolda rahat rahat bile yürüyemezsin bi kolun ona çarpar bir bacağın ona. Herkes zaten gergin biryere rahatça oturamazsın rahatça bakamazsın bile etrafına birisi yanlış anlar sonra dayak yersin istediğin hayatı yaşayamazsın devamlı ne yapsan eleştirilirsin çübkü insanlar herşeye bir şey bulur. Tabi ben gezgin olmak istiyorum ama şehirleri merak ettiğimden değil mimarileri görmek istiyorum hele o avrupa da ne mimari eserler var... sonra isviçre gibi cennet ülkeleri gezmek istiyorum. sonra asya ve güneydoğu da afrika daki insanların yaşayışlarını görmek istiyorum tabi nerede çok uzun kalırsan o insanların içini görmeye başlarsın mesela turist biri tr ye gelse ne güzel üleymiş der ama çok durunca oda bazı şeyleri farketmeye başlar. sonra adaları çok merak ediyorum orada güzel tatil yapmak istiyorum. bu beni köy insanı mı yapar şehir insanı mı yapar bilmiyorum ama ikisinin ortasıyım sanırım köye daha yakın olmakla birlikte
köyde yaşamayı severim. sessiz ve doğa içinde kalabalık şehirler beni boğar. belirli zamanlarda köye kaçarım ama maalesef işlerden dolayı şehirdeyiz. ama ruhum köylü
Net bir taraf tutamam ama köye daha yakınım. Şehir hayatının kolaylığı ve kalabalığı güzel geliyor bazen. Çeşit çeşit insan tanımak ya da en azından görmek güzel.
Şehirde yaşıyorum ama Anadolu insanıyım her yere uyum sağlarım
Cevap
42Cevap
Şehir insanıyım
Cevap vermen çok mutlu etti barışş
Fark etmez açıkçası her iki yaşam biçimine de kolayca adapte olabiliyorum fakat şehir hayatı köy hayatına nazaran daha kolay.
Köy hayatı eğer beslediğiniz hayvanlarıniz veyahut bağ, bahçeniz var ise az kolay oluyor tümü ile ilgilenmek.
Köy severim ama şehir insanıyım köyde muhtemelen 1 haftadan fazla duramam sıkılırım
Köylüyüm ama yıllardır şehirde yaşıyorum ve alıştım.
İkiside isim olmadığı zaman fırsat bulursam hemen köye gidiyorum söğüt ağacı altında çeşme başında oturup kuş sesleri dinlemek gibisi var mı
Köyün de kendine göre güzelliği var ama şehirde doğduk, iş hayatı da burada. O yüzden şehir insanıyım mecburi olarak...
şehir insanıyım. köy kahvaltısı severim ama köy yaşamını istemem
Köy insanıyım, o yüzden de İstanbul’a göç ediyorum 😂😂
Köyde yaşamadım hiç ama köy hayatı daha cazip geliyor
Köyde de sıkılıyorum, şehirde de bunalıyorum, ben neyim ya.
şehir hayatına alışkınım ama köy hayatına hevesim var , bazen dıyorum insanlarla uğraşacagıma ıneklerle ugraşayım
Yıllardır şehir de yaşadım şu an köy ortamı içinde yaşıyorum
Kasaba diyelim biz ona deniz kenarı kasabası diyelim
Hangi ile bağlı
@meraklıbilginpanda İzmir❤️👏Ege kıyıları Fethiye ayvalık
Yakın sayılırız
@meraklıbilginpanda çok şanslısınız değerini bilin derim ben
Sen de öyle değil mi
Doğuluyum her ortama uyarım.
İstanbul'da doğdum Beşiktaş
Zorda kalmadığım sürece köy insanı olamam.
Eskiden köy şimdi şehir
İkisinin arasiyim ben :))
Şehirim de şehirim
Köyde yaşamak isteyen şehir insanı.
%52 Köy insanıymış
şehir insanıyım İstanbul :)
Az nüfuslu şehir insanıyım.
Şehir insanıyım
Köy de yaşamak isterdim
Şehir insanıyım
Şehir insanıyım daha çok
şehir ya... her şey elinin altında mis gibi