Aile & Toplum Köy insanı mısın şehir insanı mı? Ksbağımlısıbomerang Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Köy insanıyım Şehir insanıyım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Köy insanı mısın şehir insanı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Şehir insanıyım 1 0 Yorumla
AyseBella Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Kıyı illerde yaşamayanlar da şehirde yaşıyorum demesin şahsen ben köyde yaşadığımı hissediyorum 1 0 Yorumla
KumSaatin Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 9 ay Köy insanı değilim. Uzak bir yerde kimsecikler olmazsa belkide ama diğer türlü yok ya değilim 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şehir köy ortamını severim ama uzun süre sıkıyor 😂 1 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 9 ay Eskiden olsaydı köy tercih ederdim.. şimdi köyde kimse yok 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Köyü hiç köye gitmeyenler sever 2 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben köylüyüm köylü kentlinin efendisidir jsjsjs 1 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Şehir 1 10 Yorumla Portakallıjölee 9 ay Kale ya da şato insanına daha çok benziyon 🙂 Yorumla YecücMecüc 9 ay Aslında milattan öncesi insanıyım Yorumla Portakallıjölee 9 ay M. ö den öncekiler nasıl hani şu kadınları ayağından tutup sürüklüyolar onlar mı 😃 Yorumla YecücMecüc 9 ay Yok bilime, fiziğe, astrolojiye, sağlığa önem veren, senin düşündüğün milattan önesi değil 45 bin yıl öncesi😄 o kada gitme Yorumla Portakallıjölee 9 ay Hee e onlar günümüzde de var niye o kadar geçmiş 😃 Yorumla YecücMecüc 9 ay Ben onlardan değilim, ben kibar, ve efendi bir erkeğim, ama yeri geldiğinde saçları elime almasını bilirim Yorumla Portakallıjölee 9 ay Başka yok yani kibar be efendi erkek 🙂 Yorumla YecücMecüc 9 ay Yoo muhakkak vardır Yorumla Portakallıjölee 9 ay İyi geceler beyfendi keşke daha önce bilseydim bu halinizi Yorumla YecücMecüc 9 ay Sizede iyi geceler hanım efendi Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 9 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şehir 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% 9 ay Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Şehir insanı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Şehir insanıyım
Kıyı illerde yaşamayanlar da şehirde yaşıyorum demesin şahsen ben köyde yaşadığımı hissediyorum
Köy insanı değilim. Uzak bir yerde kimsecikler olmazsa belkide ama diğer türlü yok ya değilim
Şehir köy ortamını severim ama uzun süre sıkıyor 😂
Eskiden olsaydı köy tercih ederdim.. şimdi köyde kimse yok
Köyü hiç köye gitmeyenler sever
Şehir , köylerin eski tadı kalmadı
Ben köylüyüm köylü kentlinin efendisidir jsjsjs
Köyde doğdum büyüdüm ve bundan çok mutluyum
Her yerde insanım
Kale ya da şato insanına daha çok benziyon 🙂
Aslında milattan öncesi insanıyım
M. ö den öncekiler nasıl hani şu kadınları ayağından tutup sürüklüyolar onlar mı 😃
Yok bilime, fiziğe, astrolojiye, sağlığa önem veren, senin düşündüğün milattan önesi değil 45 bin yıl öncesi😄 o kada gitme
Hee e onlar günümüzde de var niye o kadar geçmiş 😃
Ben onlardan değilim, ben kibar, ve efendi bir erkeğim, ama yeri geldiğinde saçları elime almasını bilirim
Başka yok yani kibar be efendi erkek 🙂
Yoo muhakkak vardır
İyi geceler beyfendi keşke daha önce bilseydim bu halinizi
Sizede iyi geceler hanım efendi
sehir
Köy insaniyim
Şehir insanı