Bazen geçmiş kendini duygularla açığa çıkarır. Her şey normal giderken aniden garip bir hisse hiç kapıldığın oldu mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen geçmiş kendini duygularla açığa çıkarır. Her şey normal giderken aniden garip bir hisse hiç kapıldığın oldu mu?
Evet sebebi göz tembelliği. Ama biz dejavu sanıyoruz... Gözler fotoğraf çekip beyne yollar. Ne olduğuna beyin karar verir... Günde ortalama 250 bin fotoğraf çekiyormuş gözlerimiz. Bazen gözlerimizden biri tembellik yapıp çektiği fotoğrafı diğer gözümüzden daha geç beyne yolluyormuş... Aynı bilgi salise farkıyla iki kere beyne gidince "Ben bu anı daha önce yaşadım" hissi oluşuyormuş
Dejavu ne kelime ben yasicagim günü önceden rüyamda görüyorum 😅 Evet kendimi 6. Göz Çakır'a olayına fazla kaptırdım bide ruhani detox var bı ayağım geçmiş gelecek şimdi arası geziyor
Size göre dejavu yaşamanızın sebebi ne olabilir?
Cevap
28Cevap
Evet 1-2 defa yaşadım
Sürekli . O hissi çok seviyorum.. aşırı iyi hissettiriyor bana
Yaratilmadan önce ruhlarimiz bi yerde beklermis acaba diyorum orada mi yaşadık ordakiler provamiydi.. cahilce gelebilir şu an bu geldi aklima bilimsel ya da dini bir açıklamasi var mı blmiyorum.. umarim vardir
Evet çok yaşadım.
Dejavu yaşamınızın size göre bir açıklaması var mı neden bu dejavu anını yaşadınız?
Çok fazla hatta o anı yaşarken sonra yaşanacaklar bile aklımdan geçtiği oluyor..
Üniversitede sabah İncir reçeli yemiştim. O zaman sevgilim vardı. İncir reçeli ikiye gitmiştik. 😂Tamamen tesadüf ama. Filmi orada seçtik.
Bilmem. Bence denk geldi.
Çok oldu ama bunun "geçmişin duygularla ortaya çıkması" ile alakası yok. Araştırın bence 😉
Evet çokça yaşadım hemde
peki bu Dejavu hissi sizce ne olabilir? sizin için ne anlam ifade eder? gereçekten bu fenomeni daha önceki yaşamların birinde mümkün olabilir mi?
Bir ara çok sık oluyordu, şimdilerde tek tük
Bir ara çok içen birisiydim, beyin hasarı olabilir 😅 ya da kafayı yedim
Evet, bu hissi çok yaşadım
Evet ama şaşırmıyorum. bilimsel açıklaması var.
Çok olmuştur..
Çok yaşadım hem de
Herkes yaşamıştır sebebini kimse bilmiyor ama bana kalırsa dejavu yaşamamızın sebebi bilinçaltı oyunu
Hayatı düzenli bir çerçevede ilerleyen ve hemen hemen her günü aynı geçen birinin sık sık karşılaştığı bir durum.
Birçok kez.
Evet
Evet sık oluyor
Evet defalarca yaşadım
Evet, oldu
evet..
Sık sık mı arada mı?
Hayır yaşamadım
Hayır
Bazen oluyor…
Çok yaşadım
Yaşamadım hiç
Neredeyse her gün dejavu hissi yaşıyorum
Evet yaşadım
Cok kez