#selamgençlik
#Özentilere bir hayat tavsiyesi verseniz bu ne olurdu?
#KişilikKarakter
#tubasueda
#🍀🍀

#selamgençlik
#Özentilere bir hayat tavsiyesi verseniz bu ne olurdu?
#KişilikKarakter
#tubasueda
#🍀🍀

Evet bazen olabiliyor. hatta çevrem de olmasa bile o kadar çok özenti insan görüyorum ki kendisi olmayı başaramamış sürekli başkalarına özenip onun hayatlarına odaklanan kişiler oluyor. birde bu kişiler iyi insanmış gibi görünüp eleştirdiği şeyleri kendileri yaparlar. 🍀
İnsanların bazıları inanılmaz taklitçi ve yetersiz olabiliyor ki, üzerinde durmuyorum bile. Biraz kapasitesi olan insan özgün olur, başka insanları beğenebilir ya da idol de edinebilir ama bunları yapmak yerine emek hırsızlığı ya da o insan yaptıklarını birebir yapmak bence karakter ve beyin fakirliğidir..
Evet benim yaptıklarımi eleştirip aynılarını kendileri yapınca in numara beş yıldız olduklarını sanıyorlar ben gittim Brezilya fönü yaptırdım. mesela iş yerindekiler yok o kadar para verilir mi yok çok paran var bana borç ver o zaman diye dalga geçtiler sonra kız gitti kendisi yaptırdı
Haha özellikle de şu burçlara inan insanlar da görülüyor oldukları burçları açıp okuyup kendileri olmayan mevsimsel karakterize edilen bu garip zırvalıklara özeniyorlar
Cevap
24Cevap
Özene özene özlerini kaybettiler 😅
Yeğenim var sayılır mı :D🤦🏼♀️ ya nefret ediyorum öyle insanlardan bide yakınımda olması sinirime dokunuyo acımaktan ziyade. Neyseki çocuk olduğunu ve geçiceğini bilince sakinliyorum
Yorumu gördün mü @tuba-sueda
Bu tarz yorumları gördüğümde derhal kaldırıyorum ve yorum sahibini engelliyorum, evet.
Teşekkür ediyorum ne demişti ¿
Herkesin görüşüne aynı yorumu yapmış. Özentiyse oğlak veya başak burcudur tespiti.
Maynak ya :D sağolasın
Maalesef. Ne demek her zaman 🤩🧡
Bir aralar böyle bir kız vardı. Ne yapsam aynısını yapar kimlerle takılırsam onlarla takılırdı ve bunu yaptığı yetmiyormuş gibi beni ezmeye, küçük düşürmeye çalışıyordu. Kısa bir süre önce ondan da varoşluğundan da kurtuldum.
Gerçekten itirafımda özenti insanları veya sosyal medya üzerinden hayatını bambaşka gösteren tiplerle dolu
Hee işte gelde anlat bunlara Anlayacak yapıya sahip değiller en başta.
Öyle
Öylelerini hiç sevmiyorum.
Bende ama yapacak bir şey yok
Evet bana özenen de var benim çevremde olup başkasına özenen de var. Doğal olsalar daha iyi hep de söylüyorum onlara
Evet var dibimde resmen herşeyi elalemin yaptığı gibi yapmak isteyen kendinin ne durumda olduğunun farkında olmayan
Özentilik fayda verecek durumlarda yapılırsa gayet makul bir davranış. Ancak bir insanın her şeyine özenme durumu tehlikeli olsa gerek..
Özenti insanlar var mesela kuzenlerim. Aşırı sinir ediyorlar. Bu yüzden çok fazla yakınımda tutmuyorum hiçbirini.
Özenti değil de çok kıskanç insanlar var birbirlerinin mutluluklarini baltalamaya çalışan
Böyle insanlar benim hayatım da olamaz. Etrafımdakiler de beni ilgilendirmez.
Fazlasıyla var... Kendiniz olun doğal olun. Böyle daha güzelsiniz.
Tavsiyem şu olur. Özenti olma , özgün ol. Bırak özenti olmayı , özgün ol , özlenen ol , kendin ol.
Evet bana ve yaptığım şeyleri yapmaya çalışanlar var maalesef 😡
Var özellikle kuzenim saçını başını yolasım geliyor
Var öylesi. Özgün olmak en gerek ama yapamıyorlar demek ki.
Evet öyle bir arkadaşım vardı aldığım kitaba kadar yaptığım her şeyi yapmaya çalışırdı ve sürekli beni manipüle etmeye çalışırdı şimdi hayatımda değil
Evet onlardan çok var
Olmaz mı ben ne alıp giyersem bir gün sonra aynısı onda var 😀
Var zaten çoğu insan özenti de
Çok var hemde , sen en çok neye özenirsin?
Çok var ma umrumda değiller
Olmaz olur mu? Her yerdeler şükür
herkes fenomsnlige ozeniyor
Şimdilik yok çok şükür :)
Eleye eleye pek kalmadı, senin var mı?
Eleyebilmek onlardan kurtulmak için mühim bir çözüm benim tavrım da elemek yönünde. Çoğu gitti azı kaldı diyebilirim.
Çok güzel umarım en kısa zamanda o az kalmış olan dilimi de temizlersin. Insanı öyle yoruyorlar ki sen de biliyorsun kendini bilmeyen kendisi olmayan bir insana ne diye yoldaşlık edelim ya da nasıl yoldaşlık edebilelim ki zaten
Evet kendisini bilmek ve kendisi olmak önemli.
Kesinlikle öyle, bu olmayınca, ya da bunu sağlayamayan kişi, hep birileri gibi olmaya ihtiyaç duyuyor ki , ozguven yokluğu ve kişilik bozukluğu olarak karşımıza çıkıyor. Bir kişiyi kendine rol edinsede değişik insanlardanda etkilenip onlarda da alıyor. Ne bir kişi olabiliyor ne bir çok kişi olabiliyor. Sadece çevresindeki insanlara negatif enerji , stres ve gerginlik yaşatıyor.
Sadece özenti olsalar iyii
Olmaz mıı
maalesef Var
Çok var
Varlar
Evet var
Var doluu
Her yerdeler
Bana özenen insanlar var
Olmazmı tabi ki de var 😉
Evett var
Herkes özenti zaten