Çevrenizde gıcık olduğunuz tipte insanlar var mı?

O kişiyle tanışana kadar böyle bir durumda gıcık olabileceğimi de bilmiyordum zaten. Bu kişi iş arkadaşım. Benim işim var, kendisi boş duruyor. Beni konuşturmaya çalışıyor. Konuşuyoruz ama sadece kendi istediği konularda. Ben başka bir konuda bir şey söyleyim, cevap vermez mimik bile yapmaz. Dolayısıyla da sohbet devamlılık sağlamıyor. Sonra mesela benden bir şey ister ödünç, ben uzatıyorum karşı masaya, ayağa kalkıp almaz dahi. Ben yerimden kalkarsam o şeyi vermek için, o asla kalkmaz, doğrulmaz bile. Sadece kolunu uzatır. Neden bir insan böyle olur? Başka zaman da su sebilinde su bitmişti, ben demeden yeni damacana taktı ama boş damacanayi benim çıkarmamı istedi 😄 yani onun suyu takmasinin koşulu buydu sanırım, böyle saçma şeyler. Sonra otomatta arkadaşımın kartı çalışmadı, o geldi kendi kartıyla bir şeyler aldı bize. Yani böyle iyilikler yapabiliyor ama niye mesela bir şey uzatıyorum yerinden dogrulamiyor. Dedim zaten hiç kalkma doğrulma zaten poponu hiç kaldırma dedim 🤣 herhalde insanlar öyle deyince gerçek anlamıyla mi anlıyor? Ben çözemedim bu insanı ya 😆

Çevrenizde gıcık olduğunuz tipte insanlar var mı?