Etrafınızda yalaka insanlar var mı onlara bakış açınız nasıl

Etrafınızda yalaka insanlar var mı onlara bakış açınız nasıl
Var tabiki de her insanda olduğu gibi hayat bu oldu olacak bitmez ki bir türlü insanları artık umursamadigim için benim için sorun teşkil etmiyor insanları iyi tanıyorum çünkü eskisi gibi güvenip hayatıma almıyorum.
👍👏👏👏
Eski iş yerimde hemen herkes patron yalakasıydı.. Tam anlamıyla senin sorudaki görselde olan o yalaka şekerini yalıyorlardı😂
Teşekkürler
Rica ederim
Var ve nefret ediyorum
Cevap
6Cevap
Her yerde olduğu gibi elbette var.. Fakat adı üzerinde etrafta kalabilirler benim çevremde bana samimi olamazlar. Keyifli geceler..
Etrafımda yalak ve yalaka tip bulundurmam
şu an için yok
Eski görümcem cok yalaka bir insandı herkes onu sevsin kimse arkasından konusmasin diye cok yalakalık yapardı herkesle muhattap olur cok canım cicim konusur güya sıcak görünmeye çalışırdı ama yalaka olduğunu kavraynlar yemezdi. İsterdi ki çevre de herkes beni en iyi gelin en iyi anne en mutlu çift bilsinler🤣 kayıvalidesi cok pislik bir kadındı cok dedikoducu bir şey ona bşke o kadar yalakaydı ki sırf arkamdan konuşmasın diye onla mükemmel bir ilişki kurmustu annecim annecim 🤣
Tanıdığım en büyük yalakaydı ömrümde böyle bir tip hiç görmemiştim. On yıllık kız arkadaşının arkasından dahi dedi kodu yapardı aşırı kıskançtı bir de
Ohoo olmaz mı. Gerçi pek fazla insanla muhatap olmuyorum ama var yani.
Hüç bir lükse sahip değilim bu yüzden çok karşılaştığım bi durum değil
İş yerinde var biri, gülünç..
Yalakalar her yerde var mecliste bile
Var tabii ki olmaz mı
Onlar her yerde :D
Şu an yok arındım onlardan 😅
Ülkemiz için harika bir ürün. 👏🏻
Hayır yok.
yok herhalde
Şu aralar yok
çoookkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?