Bizim burada şöyle derler , zenginin yagcisi çok olir 😅😃

Bu soruya istediğin cevabı burada alamazsın maalesef @Ehlivukuf
Çünkü hiç kimse çıkıpta ben yalakayım ve yalakalık yapmayı çok severim demez.😂
Onlara göre etraflarında yalaka insan ya vardır ya da yoktur ve kendileri bu zamana kadar da hiç bir konu da hiç bir zaman asla yalakalık yapmamıştır.. pehhh duyma inanma..
Yalaka insan kendi çıkarı menfaati doğrusunda hareket eder. Oturmuş bir karakteri yoktur. Her şekile ve kalıba rahatlıkla girer. Çok esnektir karakter olarak.. Kimseyle kötü olmaz herkesle iyi geçinir.. Ve herkese duymak istediklerini çok iyi sunar.. Bu sebepten bu hayatta da herkes tarafından çok sevilirler..
Doğrucu bir insan bu hayatta hiç şeye muvaffak olamazken, yalaka insanlar çok iyi yerlere muvaffak olurlar..
Bu hayatta yeri geldiğinde de azıcık yalaka olmak gerekir.. yoksa dışlanırsın kimse seni yanında istemez. Ve yanlız kalırsın. Aslında yalakalık sanıldığı kadar kötü bir şey değil, yeri geldiğinde yapılması gereken bir hadise..😂😂
Yalakadan geçemiyorum ki. Her gün yan yana bile olmak zorunda kalıyorum bazen. Yani hepsine laf ittiriyorum ama nato kafa nato mermer hepsinde. Hani mevkisinden yukardan aşağı hepsine yani. Adama sen yapmıyorsan bana söyleme bile diyorum. 🤣🤣🤣
Cevap
6Cevap
Etrafımda böyle insanları bulundurmuyorum
Kardeşim 😂 küçükken babama çok sırnaşırdı babam da yağcı kızım derdi o da anlamını bilmediği için yağcı babam benim derdi 😅🌸
hayır barındırmam ama yalaka insan bana yalakalık edip ne etsin xd yalaka sevmem zaten
Yalaka insan etrafımda barındırmam
Evet var maalesef öyle insanlar
Çok vae öyle yalaka tipler.
Var çoğu öyle birde kendini boş boş öven var
iş ortamımda çok var iğrenerek bakıyorum yüzlerine
kaç tane lazım
Var maalesef.
Ortamımız güzel
Ooooo say say bitmez
Olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?