Hirsli biri olmaya çalışıyorum bazen şunu yapmicam diyorum yeni biri olucam diyorum bu insanlardan çevremden uzak durucam diyorum ama yine aynı şeyleri veya benzerini yapıyorum mutlu olmaya çalışıyorum olamıyorum ve böyle olunca kendi içime kapaniyorum sonra hirs geliyor biraz devam edip yine aynı donguye giriyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten böyle biri olmak istiyor musun? Yoksa öyle olmak zorunda mı hissediyorsun kendini?
Her ikisi aslinda
Bende eskiden senin gibiydim. Kendimi zayıf hissediyordum. Güçlü, kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı, kimseye ihtiyaç duymayan bir kadın olmak istiyordum. Bunun için çabalıyordum. Sonradan anladım ki aslında bu benim istediğim bir şey değilmiş. Öyle olmak zorunda hissediyormuşum kendimi. Herkes gibi olmak zorundaymışım gibi... Ve bir şeyin farkına vardım. İnsan önce kendini sonra da insanları olduğu gibi kusurlarıyla ve hatalarıyla kabul etmeli. Kimse kusursuz değil. Benzemek zorunda hissettiğimiz o insanlarda kusursuz değil. Başarı da sadece kendi ayakların üzerinde durmak demek de değil. Tek başarı iyi bir meslek sahibi olmak da değil. Hatta bana göre en büyük başarı iyi bir insan olarak kalabilmektir. Şimdi kendimi olduğum gibi kusurlarımla, hatalarımla kabul ediyorum ve olduğum kişiden mutluyum. İyi ki de böyle biri olmuşum. 😇
Iyi insan diye bir şey bana göre yok
Böyle senin dediğin gibi olmak bana göre değil mesela orta biri olmak istemiyorum
Ben düşüncemi belirttim gerisi sana kalmış. Sadece şunu bil: kimseye benzemek zorunda değilsin. Kimse gibi olmak zorunda değilsin. Sevmediğin huylarını törpülemeye çalışabilirsin. Ama kendini hataların ve kusurlarınla kabul etmelisin. Bunlar benim düşüncelerim tabi. Sana ne kadar uyar bilemem. 😁
atılgan değilsin demek ki
Çok şey yapmaliymisim gibime geliyor kaldiramiyorum
Demek ki iraden zayıf
Yapman gereken o kadar şey var gibime geliyor fazla geliyor bunlar hepsi
Fazla değil halbuki hiçbiri. Planlı bir şekilde yaparsan sonuç alırsın
Üzerimde ama çok baskı var