Eğitim & Kariyer Meslek konusunda çok kararsız olmak normal midir? Baslangiclaryorucu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sadece meslek konusunda çok kararsızım Meslek konusunda çok kararsız olmak normal midir? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bende öyleydim ortaya karışık yaptım kuaförlük güvenlik futbol karman çorman 😅😅 1 6 Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl İyiymiş enazindan buldun 😅 Yorumla hayatındışında 1 yıl Sen birini seç amaaa yoksa çok yorulursun benim gibi 😀 Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Valla secemiuorum şimdiden yoruldum bile Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Saldım direkt Yorumla hayatındışında 1 yıl Futbolcu ol ya Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Aynen knk Yorumla
AGundgn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok normal bizim ülkede 23 24 yaşlarında anca bi karar alınıyor 0 0 Yorumla
Ammavelakinx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çoktan bu soruyu halletmis olman lazimdi 0 1 Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Olmadı maalesef Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Belli bi yaştan sonra kafanda oturuyor dert etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Genellikle normaldir genç yaşlarda 0 4 Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Ben karar verene kadar 60 yaşına geleceğim sanırım anca bir meslek bulabileceğim kendime göre Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl İnsanlar da hep meslekleri bu mesleğin ataması yok bu mesleğin iş imkanı yok diye diye ben kararsız kaldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsanlar bugüne bakarak konuşur. Siz 10 15 yıl sonrasını öngörerek karar vermeye çalışın. Elbette gönül ister ki arzu edilen meslek yapılsın ama ülkemizde bu tutmuyor çoğu kez. Yorumla Baslangiclaryorucu 1 yıl Peki her zaman tutacak meslekler ozman sağlık yemek hava yolları olur diğer mesleklerin pek garantisi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende öyleydim ortaya karışık yaptım kuaförlük güvenlik futbol karman çorman 😅😅
İyiymiş enazindan buldun 😅
Sen birini seç amaaa yoksa çok yorulursun benim gibi 😀
Valla secemiuorum şimdiden yoruldum bile
Saldım direkt
Futbolcu ol ya
Aynen knk
Çok normal bizim ülkede 23 24 yaşlarında anca bi karar alınıyor
normal hak veriyorum sana
Çoktan bu soruyu halletmis olman lazimdi
Olmadı maalesef
Belli bi yaştan sonra kafanda oturuyor dert etme
Genellikle normaldir genç yaşlarda
Ben karar verene kadar 60 yaşına geleceğim sanırım anca bir meslek bulabileceğim kendime göre
İnsanlar da hep meslekleri bu mesleğin ataması yok bu mesleğin iş imkanı yok diye diye ben kararsız kaldım
İnsanlar bugüne bakarak konuşur. Siz 10 15 yıl sonrasını öngörerek karar vermeye çalışın. Elbette gönül ister ki arzu edilen meslek yapılsın ama ülkemizde bu tutmuyor çoğu kez.
Peki her zaman tutacak meslekler ozman sağlık yemek hava yolları olur diğer mesleklerin pek garantisi yok
Para sağlıkta