Her konuda hemen hemen zorlanıyorum ailem baskıcı olduğundan çok şeyden geri kaldım şimdi De biraz özgür hisediyorum ama bir seçim yapamıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin özelliklerine uygun olması mühim
Hmmm
Nasıl bulucam bu özellikleri
Şöyle misal dışa dönük müsün sayısal ile aran nasıl sözel becerilerin vs. Bunları değerlendir. Mesleklerin özelliklerini oku yapabilir misin değerlendir.
Hmm anladım
Ice donuk değilim aşırı ortamı da değilim biraz sessiz ama çevrem olunca neşeli biriyim
Sayisal yeteneğim var sozel olarak sadece iletişim ve yabancı dil yeteneğim var diğerleri yok
Unv sinavinami hazirlaniyorsun
Üni 2. sinifim
Bölüm nedir
Bilgisayar mühendisliği
Ne güzel bölüm.
Yurttami kaliyordin
Hayır ev
Ailenlemisin
Hayir
Ben senin derdin Tam olarak anlamadım ya nedense iletişim kuramıyoruz seninle tek kelimelik cevaplar saçma sapan dönüşler adam gibi bir şey aktaramıyorsun anlatamıyorsun senin iletişim problemin mi var arkadaş Yani senin tam olarak istediğin ne bu hayatta Aynen basın kurumuş zamanında anladık kazanmışsın üniversiteye gitmişsin evde kalıyorsun ailenden uzaktasın yaşa yaşayabildiğin kadar bütün eksikliklerini gider derdinde anlamadın ki ben senin kaşıntın var galiba
Iletisim sorunum yok
Bulunduğum durumu beğenmiyorum ve değişmek istiyorum ama karar da veremiyorum sorun burada
Dün durumda ne varmış Onu anlamadım ben yani sen üniversiteyi yeni kazanmışsın Henüz daha Okulun bitmesine zaman var bulunduğun durumda ne yapabilirsin onu soruyorum sana Eğer bölümünü sevmiyorsan yeniden sınava hazırlanırsın şehri sevmiyorsan başarılı olup yatay geçişte Başka bir şehre geçersin Eğer mevcut halden Sıkılıyorsan bir sporla ilgilenirsin kulüplere gidersin kulüp derken gece kulübünden bahsetmiyorum etkinliklere katılırsın bir şekilde kendini hobiye edilirsin bir sanat dalı ile uğraşırsın bir müzik aleti ile uğraşırsın hayatına çeşitlilik katarsın monoton yaşamazsın Anladın mı yani bir şekilde hayatını renklendirmek senin elinde evde oturmuşsun Baba sana evi tutmuş eşyaları koymuş cebine Parayı da koymuş hanımefendi keyfinden ne halt edeceğine karar veremiyor senin gibilere Biz şımarık diyoruz Anladın mı şımarık
Konu özel şeylere giriyor şimdi madem actin konuyu soyleyim
Annem babam boşandı babam parayı geçtim yüzüme bile bakmıyor nerdeyse 2 ayda bir goruntulu konuşuyoruz
Okuduğum bölümü evden ayrilmak için sectim
Şehiri de üvey babam secti (hayatta en nefret ettiğim Adam bilerek bunu yapti)
Dershane boşa paramizi yedi kazandigim yerleri soylemediler birçok kişiye aynı şeyi yapmışlar bunlar burada sistem böyle çalışıyor
Tc vatandaşı değilim azerbaycandan geldim ve şehir olarak da pek turkiyeyi bilmiyordum mecbur sectim
şu an annem bize bakıyor e çocuk büyümüyor kremi borcumuz var kendi psikolojik sorunları yüzünden de bakude rahat ettirmiyor bana
Ve şimdi herseye ben 0dan başlamayı düşünüyorum
Ama karar veremiyorum ne yapacagima
Birseyleri bilmeden insanları yargilamayin artik
Sen bir şeyleri anlatacaksın ki biz de yardımcı olacağız Anladın mı Sabahtandır bunu öğrenmeye çalışıyorum adam gibi anlat Biz de sana yardımcı olalım değil mi
Adam gibi anlattım canım
Teşekkür ederiz Bence gayet Net ve açıklayıcı oldu işte böyle olması lazım yani bizim istediğimiz bu şu an hangi şehirdesin
Bakudeyim canım
Bakü'deki birine nasıl yardımcı olabiliriz yani bence senin en güzel çıkış yolun okuduğun bölümü bir an önce bitirmek sabredip bitireceksin ve kendi hayatını kendini inşa edeceksin başka çıkış yolu yok
Yardımcı olmadı bu ama yine de sagol
Bak şimdi insanları imkanları doğrultusunda hareket etmesi gerekir yani elinde imkan olmayan kişilerin farklı araçlar içerisinde olması sadece gidişatı daha da kötü hale getirir hiçbir iyileştirme yapmaz senin hayatındaki durumda bundan ibaret yani alternatif Herhangi bir durum yok Herhangi bir şekilde senin bu alternatif durum dışında gidebileceğin bir yolun da yok o sebeple Senin yapman gereken şey şu an için tamamen şu anki okuluna odaklanmak bir an önce bitirmek ve bir iş bulup kendi hayatına yön vermek Bunun dışında sana yapacağımız önerilerin hiçbirisi de senin hayatını güzelleştirmez sadece daha kötü hale getirir
Bölüm derslerimi okuyamıyorum bu yüzden kafam karışık acaba yanlış seçim miydi bu bilmiyorum gerçekten
Bölüm dersleri zor mu geliyor yani sayısal zeka veya algoritmik zeka senin tarzın değil mi Yani bu tarafta bir gelişim gösteremiyor musun
Dersler sıkıcı geliyor ve mantigini anlamıyorum
Ama sayisalciyim ben
Yani sayisal ve resim yeteneğim var benim küçüklüğümden beri hatta daha çok geometrik
Ee o zaman aslında şenlik bir bolum
Mimarlık daha uygundur sana
Kanka ben de bu ikisi arasında kaldim
Mimarlığa geçiş olmuyormu
0dan baslicam hayır olmuyor
Mutsuzsan başla benve
Bakicam şimdi neler yapabilirim diye
Bak bakalim