Sana söylenenler + senin kendin hakkında söylediklerin = şimdiki sen💆♀️😏

Sana söylenenler + senin kendin hakkında söylediklerin = şimdiki sen💆♀️😏

Aslında bu konuda çok başarılı bir insan olduğunu söyleyemem fazlasıyla önemsiyorum yani bir hakkımda bir olumsuz yorum yaptığı zaman onu kafaya takıyorum, onun üzerine düşünüyorum kafa yoruyorum olur olmadık şeylerden canımı sıkıyorum yani bunu yapıyorum yapmıyorum diyemem ama artık bunu açmaya başladım, 🥺 çünkü şunu fark ettim ki insanlar işine geldiği gibi davranıyor aynı evde yaşadığınız insanlar bile öyle işlerine geldiği zaman iyi oluyorsunuz işlerine gelmediği zaman kötü oluyorsunuz ben de artık insanları kendi haline bıraktım.
Değer verdiğim bir insan ise tabi ki de önemserim. yani sevdiklerimin benim hakkında ki düşünceleri her zaman önemlidir benim için. ama beni tanımayan insanların söyledikleri ise gram umurumda değil. çünkü beni tanımadan konuşanlar boş kişilerdir ki açıklama bile yapmam bu tür insanlara yani umurumda olmaz benim hakkımda atıp tuttukları her ne varsa...
Teşekkür ederim 😊🦋
Rica ederim 🦋🙂
Normal derecede önemserim. Tanıdığım veya tanımadığım kişilerin benim hakkımda ki düşüncelerini alırım. Kendime özgü diyalektik süzgecimden geçiririm. İnsanlar kaçırdığım farklı bakış açıları sunabiliyor. Fakat benim aklıma yatan düşünce olması gerekiyor.
Benim hakkımda, beni tanımadan yapılan hiçbir yorum umurumda değildir, ayrıca sevmediğim ve benim için önem arz etmeyen insanların yorumları da umurumda olmaz.. 😄
Teşekkürler yavru ✨
Cevap
22Cevap
Başlarının benim hakkımda ne düşündüklerini önemsemem için o kişinin bende bir yeri olması lazım. Onun haricinde elalemin düşündüğüne göre yaşamayı bırakalı çok uzun zaman oldu
Başkaları olduğu sürece hiç umrumda olmaz...
Değiyorsa önemserim yoksa restimi dibine kadar çeker giderim.
Başkalarının kim oldukları ve bende ki yerleri önemlidir. Eğer ki, ben de önemli bir yere sahipse düşünceleri benim için önemlidir. Aksi durumda umrumda olmaz...
Hiç önemsemem diyemem. Hayatımda ki yerine göre kulak asabilirim. Eleştirisel söylemlerde ise o konuda onun seviyesini tartarım ona göre tınlar ya da tonlamam.
Nasihat ettiğini düşünüyorsam, düşüncelerine güveniyorsam yanlış yapıyor muyum diye kendimi kontrol ederim.
Onun dışında umrumda olmaz
Hiç umrumda değil desem:) İnsanlar her şeyi düşünebilir hakkımda. Önemli olan benim kendimle ilgili ne düşündüğüm diye düşünüyorum.
Artik hic umursamiyorum bile
Agzi olan konuşuyor
Herkes istedigini dusunsun
Hiç keyfimi bile bozmaya degmezler daha
Bu yaşıma kadar umrumda olmadı.. Önümdeki 20-30 yıl boyunca da olmaz. Bu tür şeyler iç huzuru bulmayı engelliyor.
Ben onlara başkaları dediğim müddetçe ne dediklerinin bir önemi yok
hep ama hep 0 oldu
olumlu olanlar daha çok olmuştur umursamadım…
ama sevdiklerimin umrunda olunca ben bile kendimden ödüm verdiğim oldu…. Öyle gerekti iyi oldu
Önce bir söyleyene sonra bir söyleme bakarım ne kadar ciddiye alınabilir diye :D
Başkalarının ne düşündüğü hiç umurumda değil.
İnan umrumda değil ya önceden çoktu ama artık hiç değil gibi
Beni tanımadan konuşanlara hiç umrumda degiller
Artık umursamak istemiyorum başkaları benim hakkımda ne demiş
Sadece değer verdiğim insanların ne söylediği ile ilgilenirim
benim için değerli kişilerin önemserim sadece diğerleri çokta umurumda
Önemsemek lazım eleştri olmadan kendini geliştirmek zor
Birilerinin söylediklerine göre şekil almıyorum umursamıyorum da.
Hiççç insanları takmam ben herkes kendi gibi olsun isterler gereksiz insanları takmak kafaya
Hiç umurumda değil. Ağzı olan konuşur, ben duymam bile.
Valla biraz çok argo olacak ama s*k*mde değil
Önemsemem önemsemedıgıme yüzüne çat dıye soyler bozarım
Gram umurumda degil
Şeyimde olmaz xd
Çok umurumda olmaz
Artik pek öbemsemiyorum
Son günlerde hiç umursamıyorum.
Zerre önemli değil. Sadece iftira olmasın yeter
Ben önemsemem ama beyin işte. Kaydediyor.
önemsemiyorum eskiden olsa takardım kafama
Önemsiyormuş gibi yapıyorum..
O insana verdiğim değer kadar önemserim
Umrumda degil 🤣
Hiç sallamam
Hiç umrumda değil.
Hiç önemsemiyorum.
* bile olmaz aslinda
maalesef önemsiyorum
Bayağı.
Önemsemiyorum
Çok önemsiyorum