Kendi düşüncelerini kendine saklıyorsa, başkalarına hakkımda olumsuz (özellikle de doğruluğu olmayan) şeyler aktarmıyorsa bunun yanlış bir tarafı yok. Herkes birileri hakkında olumlu, olumsuz düşüncelere sahiptir zaten. Kimsenin aklını, düşüncelerini yönetemeyiz. İstedikleri gibi düşünme, fikir yürütme hakkına sahiptirler. Fakat söylediğim gibi, düşüncelerini kendine saklıyorsa bu durum sorun teşkil etmez. Aksi halde bu tarz durumları görmezden gelmem mümkün değil. Hakkımda ileri geri konuşulurken umursamaz biri olamam. Müdahale eder, gerekli izahı yaparım.
Değer verdiğim insanlar dışında kimin ne düşünüğünüm zerre önemi yoktur bende, ki hayatımı ona buna sözüyle de şekillendirecek biri değilim. Herkes kendi hayatınından meshuldür, insanlar bir şeylere burunlarını sokmaktan fazla haz duysalarda, dönüp baktıklarında kendi hayatlarında elle tutulur hiçbir şey olmadığı için bunu yaptıklarını düşünüyorum. Bu yüzden acınası geliyor...
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Sonunda olsun muydu bebek 😍 Tebrik ederim.🍻💃 İnsanların dusunceleri umrumdışı. İnsanlar senin hakkında konuşsa konuşsa 15 dakika konuşur, sense o hayatı ömrün boyunca yaşayacaksın. Hayat çok kısa. Yaşadıklarımızın herkese gore doğru olma ihtimali yok. Elde ettiğimiz bu tek yaşam şansını keyfimize göre dekore etmemiz gerekiyor.
Kanka Sen beni biliyorsun dünya Yansa Yakası umrumda olmayan Ben birlerin dediğini kafama mı takacağım ya da onları önemseyecegim Allah aşkına çok komik 😂😂😂😂
Hayatıma dokunamayan kimseyi önemsemem. Ailemi, dostlarımı önemserim. İletişimde olduğum insaları önemserim. Ama onlar da bilirler ki ben bir şeyi yapıyorsam gerektiği içindir. Yanlış bile olsa o gerekiyordur.
O başkaları hakkımdaki düşüncesini söylüyorsa kısa bir süreliğine önemserim evet. Onu durup dinlemem önemsediğim içindir. Ve insanların sözlerinden çok kolay etkilenmem. Dikkatle dinlerim ama beni hiçbir söz etkileyemez. Burnumun dikine dikine kendi içimdekine olan inancımı yaşarım. Nasıl önemseyeyim içimdeki bu manyakla nasıl.. nasıl.
belli bir yaşa kadar cidden toplumda yer - yuva edinmek için kafaya takıyoruz. Standart özelliklere veya begenilere kendimi tepiştirmeye sıkıştırmaya çalışıyoruz. Ama 30'lu yaşların ortasında kimsenin seni s. kine takmadığını hatta senin de onları takmadığını anlıyorsun. Ben buyum. Değişmeyeceğim ve değiştirmeyeceğim de. Başkası için nefes alınmıyor. (diyene de inanmayın :) ) O nedenle başkasının salahiyetine de muhtaç değilsiniz.
Hayir... Hayir... Yine hayir... Sonrasinda da yine hayir... Ama ben baskalari icin ne dusundugunu suratlarina carpmaktan keyif aliyorum.. oturup banane bile demeyip erkekse kavgaya kizsa aglamaya kadar gidiyor is.. cok sacma soyledim dinledin cik git.. heyhat, ne zaman akillancaklar bilmiyorum ki...
X kişisi benim hakkımda iyi veya kötü bir şey düşünürse, teşekkür ederim saygı duyarım. Pek umrumda olmaz ama. Tabi umursamamanın bir ölçüsü var. Birisine zarar verecek hiçbirșey yapmam ve zarar geldiyse o zaman umursarım. Bu çocuk çok argo konuşuyor, hee konuşuyorum Sanane? Çocuk küpe takmış, hee taktım sanane? İnsanlara değer verin ama insanları umursamayın.
Değer verdiğim , önemsediğim biriyse evet. Beni tanımış biri olmasıda önemli , beni tanımadan fikir sahibi olup laf yapanları asla ciddiye almam. Yeni etiketin için tebrik ederim 🌺
İnsanlar eğer gerçekten yakinim değillerse kararlarim kendi işlerine yaramadığı sürece benim için iyi şeyler dusunmeyecektir. Çoğunlukla iyi halimi kıskanan kötü halimi ise umursamayan topluluğun düşüncesi neden umurumda olsun ki?
Önemsemem ama merak ederim. Sonuçta insanlar iltifat alınca ya da kendisi hakkında güzel konuşulunca kendini iyi hissederler ama tam tersi olunca hiçbir şey hissetmiyorum ben. Herkesi memnun edemezsin.
Başkasına bakarak hayat yaşanmaz. Herkes yerinde güzel. Onun iççn bir seviye belirliyorsunuz ve kimse sizin hayayınıza müdahil olamadan sadece dostluk arkadaşlık ediyor.
Hayır. Ben nasıl biri olmak istiyorum, önemli olan bu. İnsanlar yarın ben keşke dediğimde yarama merhem olmayacak. Bu yüzden insanlar istediğini düşünebilir, kendi kararlarım ile devam ederim.
Başkalarının hakkımda söylediklerine önem vermek beni ancak hapisteki bir mahkum yapar. Özgür olamazsın. O yüzden BAŞKALARININ HAKKIMDA SÖYLEDİKLEİR ONLARIN SORUNU, BENİM DEĞİL :)
Değer verdiğim, bilgisine inandığım arkadaşlarımın hakkımda ne düşündüğü tabii ki önemlidir. Tanımadığım ve beni tanımayan insanların hakkımda ne düşündüğü önemli olmadığı gibi onların bunu düşünmesi ve bir yargıya varması kadar saçma şey olamaz.
Benim hakkımda düşündüğü umrumda olmaz herkes önce kendi yaptığına baksın hayatımı onlar için yaşamıyorum onu düşünürsen zaten insan hayatını yaşayamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Arkandan ne konuşturduğun önemli yüzüne karşı herkes iyi