Asosyalim, bu durumu seviyorum ama arkadaşım yok diye üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben futbola gidiyorum 5 yaşından beri istiyodum ama babam yollamıyodu şu an 11. sınıfa geçtim ilk defa babam yolladı bu sene ilk ve son senem başka bi şehir takımına gitmezsem transfer olmazsam hiç istemesemde bırakmak zorunda kalıcam seneye 12. sınıf olcam ve yks ye gircem her neyse bilmiyorum bu aralar hava sıcakmı diye böyle anlamıyorum en ufak şeye sinirleniyorum veya kendi kendime sebepsiz yere sinir krizi geçiriyom etrafımda arkadaşım olsun istemiyorum asosyal olmak istiyorum ztn toplamda 4 5 arkım var onlardanda uzaklaşmak istiyorum ama uzaklaşsamda niye arkadaşım yok diye üzülüyorum napıcam hiç bilmiyorum normalde kimseye zarar vermem biri beni öldüresiye dövsede sesim çıkmaz kendi içimde acıyı yaşarım ama ben birine tokat bile atınca acaba canı yandımı diye çok üzülürüm içim acır kendimi korumayı bilmiyom neyse konumuz bu değil futbol olmazsada ölmek istiyorum zaten günahım çok cezamı anca çekerim diyorum sevgili bile yapmak istemiyorum benim yaşıtımda başka bir şehirin futbol altyapısında bi kız var Instagram ve tiktokta görmüştüm aşırı aşığım kız benim varlığımda habeei yok ama bi hayaller kuruyom anlatamam o kız dışında da evlenmek veya sevgili istemiyorum napıcam

Asosyalim, bu durumu seviyorum ama arkadaşım yok diye üzülüyorum. Ne yapmalıyım?