Aile babası
Mafya babası
Benim babam değil
Babababababa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kimisi takım elbise-beyaz gömlek-beyaz çorap-tespih kombinesi mafya bozuntusu, kimisi siyasal İslamcı olup hayat boyu çocuğun beynini dinle uyuşturur, dayak ve küfürle de psikolojisini bozar. Kimisi Gardırop Atatürkçüsüdür. Çocuk daha s. kinin ne işine yaradığını öğrenmeden Gençliğe Hitabeyi ezberlemek zorunda kalır, her 10 Kasım'da saat 09:05'te sap gibi dikilmeyi yurtseverlik zanneden bir ahmağa dönüşür. Kimi baba milliyetçi faşisttir. Çocuğunun beynine en küçük yaşta faşo bıyığıyla kodlar kendini.
Yazık bu çocuklara. Babalarının ideolojileri bilmem neleri uğruna olmak isteyecekleri kişiden bambaşka bir kişiliğe bürünüyorlsr
Kesinlikle doğru çıkarım. Tebrik ederim. Siyasal dinci ve öfke kontrol problemi olan bir babanın çocuğu olarak büyüdüm. İnsanların içinde hatta kızların içinde çok ağır şiddet gördüğüm günler oldu. Şu an bu yorumu ağlayarak yazıyorum.
Bir de bana şunu diyordu. DAYAK CENNETTEN ÇIKTI. Ben seni her yerde zevkle dövüyorum. Sorumluluk ve özdisiplin sahibi bir birey olmam için dövüyorum diyordu.
Sırf ona inat, 30 yaşından beri tüm milli manevi değerlerimi çöpe attım. Nerede bir içki, nerede bir zina, nerede bir günah var. Fikret orada. Yaşamım değişti, özgüvenimi, özsaygımı kazandım.
Hayatı yaşa hocam bizi yaş tahtaya bastıranlar hasta edenler yaş pasta almak yerine göz yaşı akıtmaya calisanlara inat yapıştır hayata gitsin
👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍
Bir şey sorabilir miyim
Evet hocam sorabilirsin
Siz daha önceki @TEVFİK_FİKRET600527 hesabımı neden engellediniz. Size veya Eda Hanıma karşı asla bir saygısızlığım olmadı halbuki.
Hatırlamıyorum bir cok insanın birçok hesabı olabiliyor.
Türk erkekleri mafya babasına kapıyı açan adamı gibidir. Her zaman arkasında birisini arar. Haklarını bile arkasına bağlı kişilerce aramayı bilir. Mafya babası kendi bölgesinde kendi çıkarlarını sağlayacak şekilde adaleti getirebilmelidir. Mafya babası deyince asarım keserim şeklinde değil, devlet politikasını bilir, kendiside aslında devletle beraber çalışmalıdır. En büyük mafya devlettir. Pastanın büyüğünü bu işlerde devlete vermezsen tabağından olursun. Her neyse, dediğim gibi bu sağlayacak yürek liderlik vasfı yoktur erkeklerde çünkü eğitim yoktur. Herşeyin başta parayla halledebileceğini düşünür.
Doğru arkacı erkek çok fazla torpilli çok fazla
Cevap
5Cevap
Mafya gibiler serseriler yani xd
Serseriler xd
Çoğunluğu aile babası gibidir.
Evet
Aile babası gibi
Kesinlikle
Kız çocuğu olduktan sonra aile babası olurlar.
Turk erkekleri kız çocuklarına çok düşkündür evet
😊👍 öyle.. daha çok koruma içgüdüsü var..
Yabancı madde cok memlekette koruma içgüdüsü daha anne karnındaki ilk öğrendiği qndan 7tibaren başlıyor. Şahsen bende de öyle olurdu diye düşünüyorum tabi bunu baba olmayanlar net anlamaya bilir
Ne diyelim mallar analar babalı büyütsün xd
Amin
Amin
Sabah sabah iyi değilsin
Bir de öğleden sonra gör beni xd
Günaydınlar
Tek gözümü kapatan capağın çanağına şu doldurcam xd d8gerine de bir kapgam Jack saparrow siyah korsan bandı tamamdır xdd
Sana da kahvaltı hazır mj hazırsa hazıra konmak isterim 🤣
Beraber yıkalım birine xd
Sofra düzeni benden yapması senden olsun bugün yarın tam tersi yaparız xd
İş bölümü yapılmazsa aramızda bölünürüz
Şu an bölme işlemi yapmayalım kahvaltı yapalım xd 🤣🤣
Tatlı deyince canım dondurma çekti xd
Ahaha dün 1 kilo aldım yarın kilosu bitti diğer yarısı da bugün biter spordan sonra yicem. Ama ama sen beni hiç düşünmüyorsun bu bana yapılır mı. Kendine Müslüman oldun. Bana da olman lazımdı. Beni düşünmeden dondurmanı çatır çutur yedin. Bensiz yenen dondurmanın tadı bozulur, içindeki çikolata parçaları kaçar, kavun karpuza döner, çilek milek olur. Kapalı dondurma açılır açık dondurma kapanır. Maras dondurmasını yunanlılar çökmeye çalışı atına dondurması demeye başlar. Neyse kısaca afiyet olsun xddd
Ben yaz bebesiyjm yazın doğdum güneş benim hem anam hem babam ama üveydir severim kendisini. Galaksinin ateş topudur. Ben de nur topu gibi doğdum zaten.
Kitle ve kütle enerji çekimim bir cüce gezegen kadar vardir desem abartmış olmam demem abartmış olurum xdd
Cok tesekuler darısı başıma öğleden sonra gelecek yaşasın dondurma Cumhuriyeti xd
Kışın güney kutbuna gidiyorum. Her yerim donuyor ben soğuk sevmem soğuk bana çok soğuk davranır bana soğuk davranan soğuk davranırım kısacası soğukta kalan yürek ayaz tutar xd
🍒
Bizim bahçeden ister ye ister kulağına tak karar senin istersen kuşlara ver aç kalmasınlar 🕊
Güzel kalplisin duyarlisjn bunu hiç kaybetme 🙂
Rica ederim 🍉
Benim babam gayet aile babası 🙄
Kral senin baban
🤴🏻♥️
😃😀
Baba mı? Eskilerde kaldı o.
Aile babası gibidir.
Katılıyorum
Aile
hic bir şey sadece kaba :(
Ortaya karışık