AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
287Cevap
genelde susarak , çünkü bazen ne kadar konuşsanda anlaşılmaz. Ara sırada yazarım ama öyle günlük falan türü bir şeyde tutmam. Ama yazarım.
Krndimi ifade etmek istedikten sonra, bakışım dâhi yeterli olur. Tercih edecek olursam, konuşmayı seçerim.
Genelde Olumsuz Ve Haklıyken Haksız Konumuna Koyulduğum Zamanlarda Yumruklarımı Konuşturarak İfade Ederim...
Ben susarım konuşmam tepkimi o şekilde gösteririm konuşmayıp gözüne bakarım bu karşıdakine anlatmak istediğimi kolayca anlatmamı sağlar
ben yüz yüze konusarak hem daha iyi anlatirim hem konuskan olurum hem daha iyi olur güzel olur yanliz fena iyi olur
her iki türde diyebilirim ama malesef hayattan aldığım darbeler sonucu daha çok konuşarak anlatabiliyorum
İki türlü de ifade edemediğimi düşünürüm genelde. Yazarak anlatamam kendimi, konuşunca da karşımda ki sürekli lafıma karışıp dinlemez genelde.
her turlu ıfade ederım kendımı.. icabında soverım doverım yınede ıfade ederım:)
İnsanın anlatamadıklarını yazması her zaman iyidir bence.
Bende çok konuşkan değilimdir ama etkiliyicek bir tavır kesin sergilerim bulurum bir yolunu
Konuştukça kendimi daha iyi ifade ederim ama kimi zaman da hiç konuşmam.
yazarak kesinlikle. pek konusma kabileyetim yok. kimseden elestiri apmadim ama bn oyke hissediyorm
yazarken, mesela internette, kendimi çok zeki hissediyorum. ama konuşmaya başladığım zaman ifade edemiyorum, yarım yamalak ifade ediyorum gibi geliyor.
İkisi ile kendimi çok iyi bir şekilde ifade edebilirim...
4 şekilde ifade ederim ben :) konuşarak, çizerek yazarak ve susarak
Her iki şekilde de iyiym :)
ama ortamda rahat olmam lazım..
Yazarak ve telefonda konuşurken fenayım yüz yüze zorlanırım ifadede ama mimiklerim kapatır bir çok şeyi ;)
Konuşarak tabiki. Yazarken tonlama bir yere kadar. Konuşurken mimikler, gözlere bakma ve tonlama ile kendini daha rahat tanıtırsın.
Yazarak çok iyiyim konuşarak iyiyim ikili takilmalarda çok kötüyüm
Duruma göre değişir aslında yer yer yüzyüze daha iyi ifade edebileceğimi düşünürüm fakat kimi zamanda yazmak daha iyi gibi gelir.
Kalemim güçlüdür çoğunlukla konuşarak ifade ederim :)
Konuşurak yüz yüze tercihimdir. Yazmak duyguları ifade edemiyor.
yazarak ıfade ederım en azından soyleyemedıklerımı yazarak anlatırım
Nedense fazla konuşmayı sevmem
Yazmayı tercih edebilirim
Yazarak daha iyi ifade ederim konuşarak duygularımı saklarim
Susarak daha iyi ifade ederim de susmak bilmez kısmı ayrı bir konu.
Yazarak daha iyi ifade edebilirim ama sarhos oldumuda sair gibi adam olurum:)
konuştuğum kişinin cinsiyetine bağlı, bayansa farketmiyor 2 türlü de olmuyor :D
yazarak çünkü konuşma farzında kimse kendimi tanıtmama izin vermiyo. tipimi gördü direk önyargı ile sapık damgasını çaktı * oldu gitti. hep böyle oluyo. onun için kendimi yazarak ifade ediyorum.
Konuşarak. Ama bazen yani bunalim esnalarimda konusma istemrm ve bulunduğum ic halimi yazarım
Her ikisindede iyiyimdir iletişim sorunu yaşamadım hiç
Konusarak ederim ben agzindan girer burnundan cikarim :)
yazarak mesela ben sana bunu yazarak diye söyleyemezdim gerçekte
Yazmak sadece cesareti olmayanların ve kendine guvenmeyenlerin işidir ben her işimi yüz yüze hallederim
Aslinda ikisinde de zorlanmam ama konuşmam gerekiyorsa ayna karşında bir pratikten sonra sular seller derya olur yani..
sinirliyken kendimi konuşarak ifade edemiyorum normalde iyi bir konuşmacıyım ama ben yazarak diyorum
konusarak tabiki... mimikler olmadan yuz yuze gorusmeden duygulari hissetmeden nasil yazarak ifade edilir ki... edilsede eksik olur...
Seni Seviyorum Biricik Aşkım.. Kağıdım ve Kalemim <3 :D
Aslinda karsimdakinin samimiyetine gore çok konusurum gevezeyimdir :) ama iyide yazarim agzim iyi laf yapar :D
Konuşarak ifade ederim kendimi... Sadece konu aşksa konuşamam kitlenirim sesim cikmaz... mecburen yazarim... ;)
konuşmayı sevmem yazarak da ıfade etmem ısınmadıgım ınsanları dınlerım d
Yazarak konuşursam kavga çıkar :D
:))
Ilk soylediginim resmen yazarak daha iyi geliyo sanki
her ıkısıylede cok sukur :)
ne güzel :)
konuşarak daha iyi ifade ederim :))
doğrudur
Yazarak çünkü o zaman kıramam kimsenin kalbini
güzel yaklaş evet
Kağıt mı kaldı ya? Ben klavyeyle gayet güzel ifade edebiliyorum :)
konusarak. cok iyi laf yapar agzim. harika yalan soylerim. Hazir cevabimdir.
Yazarakta konuşarakta tabi karşındaki insana bagrı birazda
Kesinlikle konusarak, vucut dilimle tonlamalarimla kendimi cok iyi sekilde ifade ederim
Kendimi en rahat yazarak ifade ederim. Ancak konuştukça konuşan bir kişiyim. Kadınlar daha çok konuşmayı sevdikleri için kaçıyor :(
Her iki şekilde de çok iyi ifade ederim...
ama konuşmak daha iyidir...
Anlatmak herzaman tercıhımdır cunkı yazılarak cogu sey yanlıs anlasılır.
Ben de bir çene var...
ne yazarım nede konuşurum her şeyi içime atar herkesin beni haksız göstermesini izlerim..
Usengec oldugum icin konusarak :))
Yazıyorum çünkü insanları sevemedim
neden?
Hepsi farklı amaçlarda
ikisinide tercih ederim. ilk karşımdakini dinler sonra karar veririm yazarak mı konuşarak mı diye
Klavye delikanlılığına gerek yok. Yüz yüze konuşuruz ;)
Türkçe - yazarak
İngilizce - ikisi de
doğrudur