Güncellemeler
+1 yıl
canım ne yaa kendimi canım gibi hissediyorum yazcaktım 🤣🤣 soruyu silemiyorum da offfhdhdhhd 🤣
ya herkes böyle midir? iş arkadasım sagolsun yardım ediyo da sanki ona rezil oluyomusum gibi hissediyorum pofff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence öz güveni arttırın ayrıca yeni bir şey öğrenirken normaldir öyle hissetmek
Şimdi bişey öğrenirken oha ne kadar apt. al ve sal. ak mışım diyo insan ve daha ne kadar çok bilmediğim şey var gibi düşünceler utanç olabilir bunu hisetmen iyi bişey 3 ay sonra baya ilerlemiş olcaksın ve şuanki hislerin sana çok tatlı gelicek
Ben hissettwm çünkü bilmiyo ve yeni öğrenmiş oluyorum ya hani
yok be bende aynısını yaşıyordum kendini öyle görmene hiç gerek yok olağan bir şey bu
m ile başlayan şeyi sistem canım olarak düzeltiyor sende sorun yok asdsadasd
Hiç kimse öğrendiğini ana karnında öğrenmedi
Delirdin mi bu öğreten içinde bir mükafat
Anladık biz anladık :D :D
neden mükafat yaa 😀 bana da anlatınn
Dünyada her şeyi bilsen ama kimseye anlatamasan veya kimse anlamasa asıl o söylediğin kendi olur bu kötü bakış açısından mükafat, iyi bakış açısından mükafatta sevgiyi paylaşmak gibi bilgiyi paylaşmakta mutluluk vericidir :)
arkadaş kendini önemli hissediyodur dimi😀
ya aslında erkek oldugu icin çekiniyorum sürekli soru sor rahatsız et darla sürekli masaya çağır hani bi hemcinsim olsa daha rahat iletişim kurardım gibi geliyo
Şahsım olsa ve bilgime değer verildiğini görsem mütevazi olurdum ama tabi önemli olduğumu da düşünürdüm ki bunu yaşamış biriyim eski zamanlarda :D Erkeğin edebini, adabını o darlamayla görebilirsin :D Senin dünyanda senin rahat hissettiğin düşüncen her zaman doğrudur.
çok düzgün birisi aslında lens kullandıgı icin ekranı tam göremese bile rahatsız etmemek için uzaktan okumaya çalısıyo falan 😀
O kadar nezakette iyi değil be :D Gösterdiğin tevazuya karşılık almazsan içine atıyorsun demektir
neden iyi degil anlamadım ben gösterdiği nezaketten anlamıyo muyum?
Bu senin ile alakalı bir şey değil kişinin kendisiyle alakalı, uzaktan okumaya çalışmak yerine durumu hakkında telkinde bulunabilir bu da karşı tarafın üzerinden mahcubiyet yükünü alır. Ortak bir havuzda olgu birliği sağlar. Varsayımlar üzerine konuşursak bu gibi tevazular en sonunda patlamayı getirdiğini insanlardan gözlemleyebiliyoruz.
Neden herşeyi bilemezsin
Bilseydin madem öğretmeselerdi 🤣😂
yapmadıgım işi nerden bileyim şaşkın 😛🙄 eğitim almadık ki
Ee normal ne canım gibi hisediyosun
of bi bilsemmm
kimse anasının karnında öğrenmiyo rahat ol
Geçmiş olsun
Bu ben fgddf
Saçmalik
Canım gibi derken