İş yerinde biriyle tanıştım arkadaş olduk hatta baya baya yakınız su an ama ben evliyim o bekar eşim yanımda yok şehir dışında calisiyo açıkçası soğudum eşimden görmeye gormeye iş yerindekide biliyo evli olduğumu o yüzden kanki diyoruz birbirimize ama son zamanlarda ona bağlandığım farkettim onu kiskanmaya başladım iş yerinde ona sürekli komut vererek birşeyler yaptırmaya başladım etrafındaki kadınları kıskanıyorum bazen gidiyorum tartışıyoruz falan oda kıskançlığın gereksiz diyo bu şekilde beni uzuyosun diyo ben ne yaşıyorum ne yapıyorum bilmiyorum cikmazdayim o da geçenlerde olmuyo bu şekilde benimde bı düzenim yuvam olsun istiyorum dedi ne demek istedi anlamadım beni bırakıp onun başkasına gitmesine de izin veremem kendimde evliyim ne yapicam blmiyorum'(
Aşik olmuş olabilir miyim kendimi taniyamiyorum bu yaşadığım his ne 😧?
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
... b
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aboo bu nasi hikaye ya gercekse baya üzücü gozden irak gonulden de irak demek ki bence sen o isyerinden ayrıl aklini basina al evinde otur
Gerçek kızım gerçek iyice boka battim her girdiğim iş yerinde fındık kiriyorum:(
Seni kullaniyo sense bosansam mi diyosun seni hayatta almaz eskiden bu kadar bagli degildin ne demek yani istedigimi yapayim sana ama kanki olalim demek
Seks için bahane arıyorsun. Rahatlatsın seni
Onunla evlenmek isterdim olay seks ddgil
Şu anda olay tamamen seks isteği
Hayır onun bana ilgiside hoşuma gidiyo ayakkabıda kadar giydiriyo ince düşünmesi beni bağladı ona
ayakkabını mı giydiriyor anlamadım
Evet ayakkabımı çıkartır kapının önüne giydirir suyumu getirir paran var mı dye sorar annemin babamın demedigini o soruyo bana
Ayakkabı giydirecek kadar yakın demekki. Her şeyi yaşamışsındır onunla
Herşeyi yaşadım rüyadayim sanki yanında kaldım ramazanda sahur bile yaptık beraber tek sorun benim evli olmam
onunla sınırın kalmamış demekki. Kocandan neden soğudun. tek suçu uzak olması mı?
Hem duygusal hem cinsel açlığın seni bu şekilde yönlendiriyor.
Geçer mi :(
Geçmez bence evde durumlar değişmedikçe. Belki de boşanmayı gündeme getirmelisin bu şekilde mutsuz olmaktansa
Haklısın
Ama şunu da bil, boşandığımda iş yerindeki o genç ile kalıcı bir şey olacağına sakın güvenme onun hevesi geçici olabilir.
Boşluk hissi seni birşeylere itiyir
Ne yapmalıyım:(
Ortamdan kendini çek biraz kocanla ilgilen ve onunda seninle ilgilenmesini sağla bunun faydası olur tabi aldatma olaylarına iyi bakmiyorsan
Haklisin
Sadece iş yerinde mi görüşüyorsunuz
Hayır bildiğin karı koca gibi herşeyi yaşıyoruz evindede kalıyorum ama bana kanki diyo
Bağlanma bana sadece seks yaşıyoruz demek istiyor demek ki
Cinsel yönden çok baglandim
Cinselliğe açsın demek ki daha iyilerini de bulursun
Gizliliği bitir detaylı konuşalım
Geçmiş olsun acı günler seni bekliyor
Deme öyle ne yapmalıyım sence:(
Boşanabileceksen boşan sonra pişman olmayacaksan. Bu çocuğa ne kadar güvenebilirsin ayrıca
Bilmiyorum ama onsuz nefes alamamaya başladım oda farketmiş sen eskiden bu kdr bağlı değildin diyo bana umarım hislerimi anlamaz:(
Belli etme oyuncak olursun elinde
Boşan
Boşanmak biliyorm uzatir
Bana engel at
Neden
Evli kadın, sevgilisi olan sözlü nişanlı kadınlarla yazismak istemiyorum.
Yakında seks olur 🙂
Oldu ztn
O zaman böyle devam eder, ta ki adam evlenecek birini bulana kadar.
Evlendirmem onu ben eşimden boşanmayı düşünüyorum onun için eşim ondan genç olsada onun kdr bana ilgili degil
Yani ben ne desem de bana inanmazsın biliyorum, o adam şu an seni kullanıyor. maalesef bunu yaşayıp öğreneceksin
40 yaşında sence biseyleri doymuş olması gerekmiyomu kullanmış olsa sadece sever ama para veriyo bana geziyoruz beraber
Erkekler bütün kadınlara para verir. Bence bu ilişkiye çok kaptırma kendini, takıl sadece. Tabi hayat senin
Boşanabilirsin
Olabilir