Artık ne hissettiğimi bilmiyorum?

Merhaba arkadaşlar yazı biraz uzun biliyorum. Sabredip okuduğunuz için teşekkürler gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Benim 7 aylık bir ilişkim var. Sevgili olduğumuzdan beri 7 ay tanışmamız 12 aya dayanıyor. Tam 5 ay boyunca bekledim onu. Bu 5 ay içinde o kadar çok olay yaşandı ki sevdiğime bilmesine rağmen o kadar fazla yaktı ki canımı ne kadar unutmak istesemde unutamadığım bir sürü olay var. Eski sevgilisi için omzumda da ağladı. Ben onun için ağlarken o konuştuğu çocuğun kollarında karşımda da oturdu. Birlikte gittiğimiz barda hiç tanımadığı bir çocukla öpüştüğünede şahit oldum. Evet belkide en zoru buydu benim için onu sevdiğimi bildiği halde beraber gittiğimiz bir barda tuvalete gidiyorum diyip başka bir çocukla öpüştüğüne şahit oldum. Ama sevgim o kadar fazlaydı ki hepsini unutup sadece onunla birlikte olmaya razıydım. Ama ilişkimiz başladıktan sonrada pek değişen bir şey olmadı beni hep avucunun içinde görüp öyle muamele yaptı bana. Daha ilk haftadan bu kız benim her şeyim diyerek herkesle ailemle arkadaşlarımla tanıştırdım. Her anımı ona adadım her şeye rağmen. Ama hiç bir karşılık göremedim bu süre boyunca. Evini dahi 5 ay sonra zorla öğrenebildim. Sebebi ise eski sevgilisinin her kavga ettiklerinde evine gelmesiydi. Her zamana bir kıyaslama içinde oldum açıkçası. İşte o bana böyle yaptı o yüzden artık güvenemem sende yaparsın. Şu bana böyle yaptı sende yaparsın. Ben böyle bir şey yapamazdım ona karşı çünkü ilk kez birisini sevmiştim. Elini tuttuğum öptüğüm sevdiğim ilk kızdı o benim. Her kavgamızda ben böyleyim beğenmiyorsan s*ktir olup gidersin tarzı cümlelerle bitirdi beni. 1 ay önce ayrılmak istediğimi artık canımın fazlasıyla yandığını söyledim ve ayrıldım. 1 hafta sonra bana mesaj attı ve değiştiğini çok pişman olduğunu söyledi ve kıyamadım 1 şans daha verdim. Ama eksik bir şeyler var mutlu değilim onunla buluşmak, konuşmak istemiyorum. Ona karşı hissettiğim her şeyi tek tek yok etti. Gerçekten ne yapacağımı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar ayrılmayı düşünüyorum çok bunaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu düşüncesi olan ey ahali
Güncellemeler
+1 yıl
Ks halkı ölmüş be
Artık ne hissettiğimi bilmiyorum?