Bugün hayattaki ilk günüm dediğiniz bir olay var mı?

Bu şekilde hissettiren iyi/kötü anıları olan var mı? Diğer açıklama benim kendi yaşadığım olay, dileyen okumayabilir.

Şöyle Dün ben çok değer verdim ve yakın arkadaşım olarak gördüğüm birini benim duygularımı pek önemsemediğini fark ettim yaptığı hareket aşırı yanlış bir şey değil sadece benim üzüldüğüm anları aşırı derecede şahit olan birinin aklında ufak da olsun yani bu kız üzüldü diye düşünüp yaptığı eylemi yapmaktan vazgeçmemesi oldu hala ve hala Hani gerçekten ne olduğunu farkında değilim belki aylar sonra ne olduğunu fark edeceğim bu yüzden bu soruyu ileride fark etmiş bir şekilde güncelleyebilirim ama sadece aynı yakın değeri vermediğini normal biri olarak gördüğünü gördüm o yüzden algılarım kırıldı ve bunca zamandır hayatında bir kişi var diye hep Kendimi öteliyormuşum ama tamamıyla yalnız olduğumu fark edince ve verdiğim vakit işte gerek kendimden ödün verdim gerek Onun için ödedim verdiğim vakitlerin değer olmadığını gördüm kızgın değilim ama zaman kaybolduğu için de çok üzgünüm ve bunların hepsini telafi etmek istiyorum kendi yaşamımda sorumluluklarımı yerine getirerek böyle kesin bir dille şunları yapacağım Bunları yapacağım demiyorum Çünkü bu beni hep engelleyen ve Verdiğim sözleri yerine getirmememe sebep oldu O yüzden sadece sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışacağım inşallah da olur hani Rabbimden tek temennim bu umarım Siz de iyi veya kötü böyle güzel anılar yaşamışsınızdır sizi büyüten ya da sevindiren tekrardan hoşça kalın

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bugün hayattaki ilk günüm dediğiniz bir olay var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün eski flörtüm aradı tekrar birlikte olmak istedi bende kabul etmedim. Bence Allah beni 3 gündür sınıyor. Bu yüzden arkadaşım olan kişi kendini rahat ifade edebilsin diye 3 hafta sonra telefonda konuşacaktık ancak vazgeçtim. Bugün yüklerimden kurtuldum. Arkadaşımdı evet ama hayal kırılığına uğratan ve konuyu saat olarak uzatan biri ile devamlı aynı muhabbeti yapmaktan yoruldum, kaslarım kasıldı. Yarından itibaren kendi hayatıma başlıyorum 😇
Bugün hayattaki ilk günüm dediğiniz bir olay var mı?