- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBir kişinin kişiliğini tamamen değiştirmek oldukça zor bir süreç olabilir ve genellikle başkalarını değiştirmeye çalışmak sağlıklı bir yaklaşım değildir. Kişilik, bir bireyin genetik yatkınlıkları, deneyimleri, değerleri ve yaşam tarzının bir sonucu olarak oluşur. Ancak, bazı insanlar hayatlarında değişiklikler yapabilir ve büyüyebilirler. Bir kişinin kişiliğini değiştirmesi isteği kendi içinden gelmelidir. Başkalarını değiştirmeye çalışmak yerine, kişinin kendi gelişimi için kendi isteğiyle bu yolda ilerlemesi daha etkili ve sürdürülebilir olabilir. Büyük ve ani değişiklikler yerine, küçük adımlarla başlamak daha gerçekçi olabilir. Kişi, davranışlarını veya alışkanlıklarını yavaşça değiştirmeye başlayarak büyüme sürecine adım atabilir. Kişilik değişimi zor bir süreç olabilir, bu nedenle profesyonel destek almak veya kaynaklardan faydalanmak faydalı olabilir. Psikologlar, terapistler veya kişisel gelişim kitapları bu konuda yardımcı olabilir. İnsanlar zaman zaman değişim ihtiyacı hissedebilirler, ancak bu değişimi desteklemek için empati ve anlayış göstermek önemlidir. Başkalarının gelişimlerine saygı duymak ve onları motive etmek olumlu bir etki yaratabilir. Kişilik değişimi zaman alabilir. Kişinin kendine olan güvenini artırmak ve kendini geliştirmek için zaman ve sabır gerekebilir.
Unutmayın ki kişilik karmaşık ve derinlemesine bir özelliktir. İnsanların kişilikleri çok çeşitli faktörlerden etkilenir ve değişimi desteklemek karmaşık bir süreç olabilir. Başkalarını değiştirmeye çalışmak yerine, kişilerin kendi istekleri doğrultusunda değişiklik yapma konusunda desteklenmesi genellikle daha olumlu sonuçlar doğurabilir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaç sefer değişecek yanlız.
Çünkü kadının erkeği sürekli değiştirmek istemesini unutmamak gerekir ve ona göre hareket etmek lazım.
Ortada olan bir gerçek var hepimizin görmesi gereken.
Yaradan size kas vermiş , kesip yenisini çiziyorsunuz.
Göz vermiş , rengini beğenmeyip lens takıyorsunuz.
Tırnak vermiş , kesip yerine takma takıyorsunuz.
Erkek sizi nasıl memnun edecek.
Buna göre düşünecek olursak erkeğin her saniye değişmesi gerekir ki bu da çok mümkün değil.24 Yorumla- +1 yıl
Ben onu anlatmaya çalışmamistim ama neyse.
- +1 yıl
Zor mu ben imkansız diyorum.
Sürekli bir değişiklik arıyor.
Oyuzden ne söylesen her zaman bilmiyorum cevabını veriyor.
Kadınlar olarak erkekleri değiştirmek yalnızca beyhude bir çaba olurdu. Hayatta neden bir başkasını sevgilini, kocanı, arkadaşını vb birilerini değiştirmek için çaba harcayasın ki? Hadi harcadın bu çabayı uğraştın bu mümkün mü?
Karşımızdaki insan bir oyun hamuru mu da istediğimiz şekli vermeye çalışalım. Hem onu hem kendimizi mümkün olmayacak şeyler için yoralım.
Ben hayatımda kendimi değiştirebilirim. Ben kendimi değiştirebileceğimi bilirim. Bir başkasını değiştirmeye çalışmak onu yargılamaktan, olduğu gibi kabul etmemekten, kendini ondan daha üstün görmekten ileriye gitmiyor. Bir başkasını değiştirmeye çalışmak oysa hayatta ne kadar çok şey var kendimizle ilgili. Hatta kendimizi değiştirmeye, başkasını değiştirmeye verdiğimiz çabayı kendimize göstersek bir başkasıyla uğraşacak zamanımız kalmaz.
Mümkün olmayanı, bize duygularımıza zarar verene inanmak hayatımızın kontrolünü başkalarına vermektir. Oysa kontrol edebileceğimiz yalnızca bir tane hayat var. O da kendi hayatımız, kendi varlığımız...20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİster kadın olsun, İster erkek olsun değiştirmek zordur. Her bireyin kendi kişiliği, değerleri, inançları ve tercihleri vardır. Başkalarını değiştirmeye çalışmak yerine, onları olduğu gibi kabul etmek ve saygı göstermek önemlidir. İnsanlar kendi kararlarını verir, yaşamlarını yönlendirir ve değişim isteği sadece onlara aittir..
Ancak ilişkilerde olumlu değişiklikler yapmak ve uyum sağlamak mümkündür. İlişkilerde iletişim, anlayış, empati ve saygı gibi unsurlar üzerinde çalışarak birlikte büyümek ve uyum sağlamak mümkündür. Ancak bu, karşınızdaki kişiyi tamamen değiştirmek anlamına gelmez..
Önemli olan, bir ilişkide her iki tarafın da kabul edici, destekleyici ve anlayışlı olmasıdır. Karşılıklı olarak birbirinizi desteklemek, büyümek ve gelişmek için çalışmak önemlidir. Ancak, bir kişiyi değiştirmeye veya onu kendi isteklerinize uydurmaya çalışmak sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmaz. Her bireyin kendi benliğini koruyabilmesi ve özgürce kendisi olabilmesi önemlidir.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hazır adam olmuşunu alın insanların değişeceğine inanmıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın veya erkek kimseyi değiştiremezsiniz. Sonuçta yine özüne döner.
10 Yorumla Kişliği değiştirmek gerçekten çok zor olabilir ama rutini ve alışkanlıkları değiştirmek buna göre daha kolay bence. Bir insan tüm hayatını aynı tarz davranışlar ile sürdürüp bunu da kendi ile ilişkilendirince bunun değişmesi gerçekten çok zor bu hem erkekler hem de kadınlar için aynı bence. Ama tabiki çevrenizin, birlikte olduğunuz insanların sizin tavrınız ve tarzınız ile alakalı bir sorun belirtmesi durumunda bunda değşikliğe gidilebilir. Yani ben yapardım bunu en azından daha dikkat edip bu konuda çaba gösterirdim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Erkek veya kadın olarak niye böyle bir yaklaşım gösteriyorsunuz? Bence cinsiyet üzerinden bir cevap verme durumu olur ki bu sorulan soru amacına ulaşmaz. Ama şöyle diyebilirim size. Bir kisinin içinde değişime, eleştiriye açık olması gerekir. Yapılan eleştiri yapıcı olmali. Değişimi kişi istemeli. O da kişinin yaşadıklarının farkındalığının artması ile olur. Yaşanan her durumu kişiyi olgunlastirir. Olgunlaşmak yaşla fiziki olarak değil ; kafanin , fikirlerin, görüş açısının gelişmesi ile ilgili olan bir durumdur. Kimse kimseyi değiştirmeye calismamali. Bu şekilde bir değişim metazori olur ki amacina ulaşmaz. Kişinin kendisi istemeli. Çocukluğundan itibaren kişi gelişim periyodunu sağlar. Çevresinden etkilenerek gelişim gösterir. Değişim oluyor kısmen ama dediğim gibi kendisi istemeli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler değişmiyor ağlasanda tokatta atsanda korksan da seni dicem desende asla değişmiyorlar zaten o zaman da yeni hatırladım olay olduktan sonra zaten artık ne kadar zaman oldu tamam korkuyor korkmasa bırakmaz ki der ki gelsin kardeşim görsün umurumda olmaz Allah'tan umrunda birde olmasa en son küçükken kuzenimin yanında yapıyor kapı açılınca nasıl bıraktı korkuyor ilk zaten uyandım o durumdan sonra bir daha denememesi gerekir çocuk akıllanmamış bu sene istiyor tam manyak dua edelim de bir daha olmasın arkadaşı da manyak 8 yıl sonra yine deniyor manyak huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef
10 Yorumla imkansız sadece erkeler ic8n diyil kadınlar içinde geçerli ağaç yasken eğilir 7 sinde neyse 1insan 70 sinde de odur sadece madlyon devreye girer yani asil yuzunu saklarsin iki yuzlu insan olursun isine gelmeyince kendin gibi olursun isine gelince değişmiş biri
10 Yorumla
+1 yılSadece erkekleri değil kadınları da değiştirmek mümkün değildir insan kendi iç yapısında ruh halinde yedi sinde neyse 70 yedisinde de otur fiziksel açıdan değiştirebilirsin iş hayatını değiştirebilirsin yaşam kalitesini değiştirebilirsin ama bir insanın ruhsal yapısını değiştirmek neredeyse imkansızdır
10 YorumlaBir beklenti içinde olan erkek olduğu huyundan bir süreliğine vazgeçer sanki istenilen kişi olduğunu size kabul ettirebilmek için sizi değiştiğine ikna etmeye çalışır ve bu taa ki bir çocuk yapıncaya kadar aynı şekilde devam eder ama çocuk yaptıktan sonra bir beklentisi kalmaz. Mesela yeni evli ya da sevgili döneminde ellerinde çiçeklerle gelen çocuk olunca o incelikten uzaklaşır. (Nadiren erkeklerin bir kısmı değişir)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseyi değiştiremez ve degistirmemeli. Değişmek kişinin kendi sorumluluğu olan bir şey. Mesela bir işyerinde birini zorla yönetici olarak yaratamazsin, o kişinin kapasitesi varsa yönetici yaparsın.. çünkü o an orada o kişi var ve çabasını görürsün. Çabası olmayan birini zaten yönetici olarak secmezsin..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Belli bir yaşa kadar insanlar değişebilir, zevkleri, renkleri, idealleri, yaşam biçimleri ve standartları...
Ancak belli bir yaştan sonra insanları değiştirmek mümkün olmaz. Erkek Kadın diye ayırmak çok doğru değil. Değiştirmeye çalışmak zaten doğru değildir.
10 Yorumla
+1 yılKızların çoğu böyle saçma bir düşünceyle hareket ediyor. Çünkü başarma hırsı var çocukluktan gelen, orada önemli olan o adamı veya çocuğu elde etmek değil, "ben" im istediğim gibi olsun düşüncesi baskın çıkıyor.
Bütün bunlar çocukluk travmaları. Kimseyi degistirmeyin, travmalariniza da "çaba gösterdiğin insan kıymetlidir, biraz uğraşmak lazım" gibi saçma seyler bulmayın. Acılarınızla yüzleşin.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz direk tanı koyabildiniz o pbu merakım
- +1 yıl
@LAZKIZI2553 benim işim psikoloji değil. Fakat şöyle bir şey var. Uzman olan insanlar da çoğu kez mantıksız konuşabiliyor, hastalarını taniyamiyor.
İnsanlar değişmez. Şiddet varsa o evde şiddetin bittiği pek nadirdir. Sizi yoracak ilişkiler yerine size huzur veren, istediğinize yüzde yüz olmasa da yakın kişilerle birlikte olun anlaminda yazdım - +1 yıl
Şimdi sana şöyle anlatayım o zaman o zaman mantıksız konuşuyorsa mantıksız konuştuğunu söylersin Ama sen burada çoğul konuşuyorsun
Ve demişsin ki uzman olan insanlar da çoğu kez mantıksız konuşabiliyor hastalarını tanıyamıyor demişsin Peki sen İnsanları tanımadan nasıl böyle bir yorum yapıyorsun kızların çoğu diye
Insanlar istese değişebilir karakter kişilik huyu suyu Ama bi insan bunu kendi isteyince yapabilir veya çok sevip aşıksa yapabilir
Kimse bir ilişkiye başladığında yorulacağını bilemez ve keza belki hiç kavga etmeden mükemmel bir ilişki yaşamış olabilir ve huzur veren bir insan buldu diyelim sonradan Sorun da yaşayabilir
Hiçbir şey hayatta dört dörtlük değildir arkadaşım
Şiddet konusuna da gelirsek kesinlikle şiddete karşıyım aynı şekilde bayan kışkırtıyorsa onu teşvik ediyorsa ona da karşıyım
Yakın kişilerle birlikte olun anlamında demişsin orayı anlayamadım bide
Başına gelmeyen bilemez derler cidden bilemez O yüzden ben de deneyimlerimden tecrübelerimden yola çıkarak her şeyi yazdım - +1 yıl
@LAZKIZI2553 çoğu dedim çünkü hepsi böyle demiyorum. Aklı başında çok fazla kadın var. Yani bazı kadın alıştığı kötüyü arar bazı kadın alıştığı iyiyi huzuru arar burası okey 👍
Benim söylediğim şey şu: elma ağacının altında durursan bir gün kafana elma düşmesi olasıdır. Bariz bazı özellikleri olan erkeklerden uzak durmak gerekir. Mesela adamın aileye de saygısı yok, çocuklara saygısı sevgisi yok. Şimdi diyeceksin ki bu nasıl bir mantık? Mantık düzeyinde her şeyi cozersin arkadaşım. Birisi gelir benim anneme kufreder derim ki o iyi bir adam bana para verdi şunu şunu yaptı o yüzden onunla arkadaşlığı devam ettirecegim
Çoğu kadın hislerinin farkındadır ama çocukluktan itibaren duyguların bastırılması öğretildiği için veya kız çocuklarına daha çok baskı yapıldığı için kız çocukları sezgilerini dinlemekte daha güçlük yaşarlar çoğu kez. Çoğu kez diyorum yine teşhis koymuyorum, böyle özellikleri olan kadınlar genel olarak böyledir diyorum.
Bir ilişkiye başlarken bir kadının skalası herkese sert yapan adam yerine olayları daha naif karşılayan ve uygun dille ilişkilerini yürüten bir adam olursa orada iyiyi bulma ihtimali daha çok artar.
Yakından kastım daha ılımlı ve alttan alan erkek modelleri.
İşyerinde patronuyla sorun yaşadığı için gidip patronu döven adam yerine eşine güvenen "benim eşim bunun altından kalkabilecek kapasitede" diyebilen, o güveni duyan adamlardan bahsediyorum
+1 yılBence cinsiyet fark etmeksizin insan değişim istiyorsa, gerçekten istiyorsa ve bunun için çaba gösteriyorsa değişebilir. Onun dışında değişmesi pek mümkün değildir bence. Zor olsa da değişim iyidir ve değişime her zaman açık olunmalıdır. Değişimin neler getireceğini bilemeyiz, kendinizi değiştirip geliştirmedikçe.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılOlduğu hâliyle sevip her huyunu değiştirmeye çalışmak onu süs köpeği yapmak bizim kızlarımızda adet oldu zaten. Erkek ne yapsın, karşı çıksa beni sevmiyorsun oluyor, istediklerini yapsa bu kez kızın ona olan saygısı içten içe bitiyor, yeni haldeki erkeği basit bulmaya başlıyor
10 Yorumla
+1 yılŞahit olduğum bir erkek sevdiği kıza ulaşmak pahasına değişti; mesela kız dindar olduğu için namaz, kuran vs. gibi şeylere yöneldi, kızları ve çapkınlığı hatta kızın güvenini kazanmak için sosyal medya hesaplarını kapattı. Çünkü çocuk daha önce harama düşkün, çapkın, deli dolu bir hayatı vardı.. Sizce aşk uğruna insan hiç değişmez mi? 🥺☺️
111 Yorumla- +1 yıl
Eğer o çocuk için kafa denginde bi kız değilse neden tüm hayatını ona adasın ki mesela ben olsam kendi dengimde birisiyle evlenmek isterim neden gidip dindar birisini zorla alıp onun için gösteriş yapayım ki
- +1 yıl
Ňerden bildin kız güzel manken gibi ahlaklı erkek eli değmedi işi gücü yerinde
- +1 yıl
Yok sevgili değil kız sevglişi yapacak biri değil işte
- +1 yıl
Aminnn
+1 yılKadını da erkeği de değiştirmek çok zor.. Ne iyiyi kötü yapabiliyoruz ne de kötüyü iyi..
Hamuru bozuk olan bozuk yaşar ve ölür.. Fabrikasyon yani..20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimse kimseyi değiştirmeye kalkmasın olduğu gibi kabul etsin veya etmesin. Ancak kişinin kendi düşünce ve fikrine göre hareket etmeli kafasından derhal çıkmalı. Çünkü kimse kimsenin istediği şekilde davranmak zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki değiştirmek mümkün değil%5'lik bir şansla çok çok çok aşırı seviyorsa ama yani orada da değişmiş gibi yaparlar sonra geri özlerine dönerler Ya Sen Çok da güvenme değişmezler 7'sinde neyse yetmişinde de odur insan
10 YorumlaErgenliğini bitirdikten sonra kendini geliştiren, doğru şekilde erkekliğini yaşayan kaliteli ve yüksek değerli erkekleri 20 yaşında bile olsa değiştiremezsin. Sadece kalitesiz, iradesiz, amaçsız erkekler değiştirilebilir.
10 YorumlaKadınların erkekleri değiştirme çabası 🤣🤣🤣 madem sevmediğin bir karakteri var ugrasma git karakteri sana uyan biriyle ol 🤣🤣🤣 Biz kadınlara en ufak bir sey soyleyince de mansplaining, eril baskı, erkek egemenligi zart zurt 🤣🤣🤣
10 YorumlaKim olursa olsun emin olun değişir. Bu değişime sebep olacak sevginin büyüklüğü , eski hayatından daha güzel bir ilişki içinde olması, birçok noktada tatmin ediyor olması. Ben bu yaşa geldim. Hala değişiyorum, bundan da mutluyum
13 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal çapkın erkekten bahsediyorsun. Çapkın erkeği değiştiremezsin :D
11 YorumlaNe açıdan olduğuna göre değişir. Ciddi düşünme/ ilişkiyi evliliğe götürme ile ilgili ise ben şahsen değişmem. İstemiyorum ve zaten daha tanıştığım ilk aşamada tüm kızlara bunu söylüyorum ya da belli ediyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Cinsiyet ayrımı yapmadan cevap veriyorum. İnsan değiştirmek imkansızdır. En fazla rol yaparlar. İnsanları değiştirmektense olduğu gibi kabul edin ona göre hayatınıza alın
20 YorumlaCogu kadin erkegi degistirmeye calisir, genelde olmaz, oldu dersen erkek kendisini bagli sanar. Demek istedigim, degistirmektense ya kabul et, ya da vaz gec.
10 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra erkek ya da kadın insanları değiştirmek zordur. Gelişim çağında insan en büyük değişimleri gösterir kafası, fiziksel özellikleri düzeni herşeyi oturana kadar
10 Yorumla
+1 yılKimse kimse için değişmez değişmemeli. Bir erkeği değiştireceğine kendini değiştir geliştir o zaman dengin olan ve değiştirmek durumunda kalmayacağın bir adam alırsın hayatina. Şahane olur.
10 YorumlaErkekler değişmez gençken ya da bı kadın için yaşı ilerledikçe belki kendini değiştirebilir o zamanda iş işten geçmiş olabilir olgunlaşma süresine bağlı bir erkeğin
10 Yorumla
+1 yılbir erkeği değiştirmek için çabalamaya gerek yok eğer zaten seni seviyorsa aşıksa kesinlikle değişecektir değişmesi için uğraşmanıza gerek kalmadan yapar bunları
10 YorumlaKadınların özelliği ne biliyor musun? Seni sen yapan özellikleri sevip seni değiştirmeye çalışmaları, der bir filmde.
Kadınları değiştirmek mümkün mü?10 YorumlaBunu kadın erkek olarak ayırt etmek yanlış olur. Hiçbir insanı değiştiremezsiniz ve değiştirmeye de hakkımızın olduğunu düşünmüyorum. Herkesi olduğu gibi kabul etmeliyiz
10 Yorumla
+1 yılKadın her zaman erkeğini sevmeyecegi bir yaratığa çeviriyor. Sonrada ondan vazgeçiyor. Bunu çok gördüm böyle demiyorum. Sen yorumunu yap
10 Yorumla
+1 yılNeden değiştirmeye çalışıyorsunuz ki
Ya olduğu gibi kabullenin
Ya da olduğu gibi hayatınızdan çıkartın diğer şekilde yıpranan siz olursunuz10 Yorumla
+1 yılKendini değiştirmeden bunun için çaba harcamayan bi insanı neden değiştireceksin? Herkes ancak kendini değiştirir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda değiştiremeyeceğim tek şey yalnızlığımdır o benim vazgeçilmezimdir. Benim açımdan mevzu budur.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHangi anlamda değişim? kendi düşünceleriniz anlamında ise ona göre birisini bulun ha yok kötü alışkanlıklar anlamında ise boş verin zaman kaybı olur.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi değiştirmek için çaba sarf etmeyin kim ne halt yiyorsa yesin huylu huyundan köpek tamam vazgeçmiyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Erkekleri değiştirirse süz kadınlar değiştirirseniz. Cunki sizde dünyanın en zevkli verici kaynağınız var
10 Yorumla
+1 yılMümkün olduğunu düşünmüyorum onun karakteri odur veya alışkanlığı.. Zaten sevdiğim insan ise eğer değiştirmek istemem.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 
Para her şeyi değiştirir.
10 Yorumla
+1 yılHiçkimseyi değiştiremezsiniz.
Değiştirmek için uğraşmayın, boşuna yormayın kendinizi. Baktınız olmuyor bırakın gitsin.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, değişmiş gibi görünüp bir süre sonra eskiye dönerler. Değişmek bu kadar kolay bir şey değildir.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları değiştirmek ancak onlar isterse mümkün o da belli bir yere kadar
20 Yorumla- Kimse değişmez. Menfaatleri uğruna rol yapar.
20 Yorumla
+1 yılİnsan değişmez, gelişir derler. Erkekleri yalnız kendileri geliştirir.
10 Yorumla
+1 yılSadece erkekleri neden değiştiriyırsun jadınlar değişmez-asıl
10 Yorumla
+1 yılNeye göre kime göre değişecek? Peki aynı şekilde kadını değiştirmek isteseler
10 Yorumla
+1 yılBir erkeği değiştirmekle uğraşmayın. Doğru kişi olsalar size yanlış yapmazdılar!!!
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Insan tolerans göstermediği sürece değiştirmesi ve değiştirilmesi mümküm değildir bence.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan sevdiği için kendisi bile farketmeden değişebilir.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene içinde bütün kişiliğim karakterim değişti başka bir ben oldum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılBiz kadınlar'dan farkı düşünürüz. Değiştiremezsiniz bizi?
10 Yorumla
+1 yılKimse değiştirilemez sadece akıllarında soeu işareti oluşabilir
10 YorumlaInsanoglu 7 sinde ne ise 70 inded de odur. Derler o yuzden pek zannetmiyorum
10 Yorumla
+1 yıl4 kadın sevgilisi ile aynı evde yaşarsa değişir evet mimkun
10 YorumlaErkek değişime hazır hale yani o yaşa geldiyse, karşısında da buna değer bir şey gördüyse evet.
10 Yorumlaİnsanları değiştirmeye çalışmak yerine oldukları gibi kabul etmeyi daha makul buluyorum.
10 YorumlaKarşıt cinsi belirli yaştan sonra nasıl değiştirmek zorsa yani...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişmez. Sadece kadını geri kazanmak için sözde değişmiş gibi gösterirler bi süre
10 Yorumla
+1 yılkarakter bilimcilerine göre erkek 30 dan sonra oturmuş karakterdir ve değişme şansı yüzde 5 dir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDizilerdekilere özenip öyle şeyler yapmayın siz üzülürsünüz
10 Yorumla - Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne