Erkekleer toplanın sorum sizeee?
Bir erkek değişebilir mi bu mümkün mü hele ki çapkınsa değişebilir mi? Değişirse nasıl yapılabilir?
Bir erkek değişebilir mi bu mümkün mü hele ki çapkınsa değişebilir mi? Değişirse nasıl yapılabilir?
çapkın adamı elde tutmak çok zordur. sabun gibi düşün ne çok sıkacaksın ne de gevşek tutacaksın. onu mutlu etmen ve huzur vermen gerekiyor. bana bu ikisini birlikte verebilen hatun çıkarsa değişmemem için hiç bir sebebim kalmaz ;)
bak şimdi :D eğer onu sıkarsan üstünde bir kontrol elde etmeye çalışırsan çapkınlığa devam eder doğal olarak eğer çok gevşek bırakırsan gene devam eder değer vermediğini düşünebilir fazla abartmadan aşırı ilgi arada bir göster ama telefondan yapma bunu sıkma adamı :D
Bunu hic bir sekilde yapamazsi eger seni gercejten sevip seni kaybetmemek isterse o zaman degisir iste ben oyle degistim :)
Cevap
19Cevap
sorumluluk duygusu insani sekillendirir bu sekillenmedeki kararlilik o kisinin karakteri ile doğru orantılıdır. Yani insan tamamiyle degismez ( istisnalar tabiki var alkoliktir degisir vs..) sadece şekillenir daha az yapar/ yapmaya çalışır.
evet bir erkek degişebişir hemde ciddi anlamda tabi capkın ise bu durum biraz zor olabilir
Çok şey istiyorsun. Genelleme yapıyorum burada, istisnalar kaideyi bozmaz ama
çapkınsa değişmesi imkansız ama bastırıp azaltabilir
kısmen değişir. yani tamamen değil bir tarafı oradadır. ama sana değişecem falan dediyse kırma onu demekki seni çok seviyo
insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur.
Can çıkar huy çıkmaz
gibi atasözlerimiz var canm :D
oyle bır erkegın degısmesı ıcın hayallerındekı kızı bulup cıkaracaksın onune bak bakalım nasıl degısıyor..
deeisebilir yani bak ben şu an degistim sevgililerimi aldatmiyorum hic kimseyle :)))
Sen bir erkeği değiştir ben kendimi değiştireceğim o kadar iddaalıyım
Değişirde değiştirebilene helal olsun..
Can çıkmayınca huy çıkmaz.
aşık olmadan değişmez
Can çıkar huy çıkmaz.
çapkinsa değişmesi çok zor benden demesi
Kendimizden pek sasmayiz
Capkinsa zor. Evlenmemesi en iyisi bana gore
Gerçekten acı çekerse, evet :D
Değişmez
değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?