♾️ Bu hayatta ne veya neler yaşarsanız ben yeniden doğdum dersiniz, ya da daha önce yaşamıyormuşum asıl şimdi yaşıyorum dersiniz. Kaybolan duygularınızı yeniden canlandıracak kadar güzel bir şey var mı?

♾️ Bu hayatta ne veya neler yaşarsanız ben yeniden doğdum dersiniz, ya da daha önce yaşamıyormuşum asıl şimdi yaşıyorum dersiniz. Kaybolan duygularınızı yeniden canlandıracak kadar güzel bir şey var mı?

Hayatım boyunca aşık olduğum 3 ruh eşi tarafından reddedildim. Şimdilerde ise ruh zıtlarımla f.. kbuddy ilişkiler yaşıyorum. Mutlu muyum değilim. Yüreğim cehennem gibi. Dışarıdan bakan zannediyor cennet bahçesi.
Hayatım boyunca ne ebeveynlerim ne de kardeşimle sağlıklı bir ilişki kuramamam zihinsel/duygusal gelişimimi geciktirdi.
30 yaşından beri tüm milli/manevi değerlerimi çöpe attım. Tüm kapasitemi zorlayıp çabaladığım halde ruhaniyete ulaşamayıp cismaniyetin kölesi oldum.
Son tahlilde yeniden doğmam sırasıyla üç şeyin de kronolojik aşamalar doğrultusunda gerçekleşmesi lazım.
1. Yeni bir ruh eşi bulup onunla karşılıklı aşk yaşamak.
2. Ailemle yeniden barışmak ve sağlıklı bir diyalog köprüsü kurabilmek.
3. Bundan dört yıl önce hayatımdan tamamıyla çıkardığım değerlere yeniden yönelmek.
Bu üç olgu gerçekleşmediği sürece hayatımda kalıcı başarılar, uzun dönemli kazanımlar, mutlu/kaliteli bir yaşama ulaşmak, ancak bir ütopik hayal ve ara sıra geceleri süsleyen bir rüya olarak kalacaktır.
Ben sağlığımı kaybettiğim zaman benim için her şey çok zordu.. Hatta bitmişti..
Eski sağlığıma kavuşmak için tedavime başladım.. Her şey eskisi gibi olmasa da ben aslında yeniden doğdum.. Benimle birlikte ailem de yeniden doğdu.. Ben ne zaman yoğun bakımdan çıkıp odama geçtim işte o an hastane odası bayram yeri misali olmuştu..
Zaman zaman sıfırlıyoruz zaten istemsizce ruhumuzu ve bedenimizi. Herhangi bir şey bana yeniden doğmuş gibi hissettiremez şu an. Hayatı o denli değiştirecek haber sadece şu olabilir mesela; ağır bir hastalığı olan birinin mucizevi şekilde iyileşmesi vs. :D
Katılıyorum kesinlikle :D
Teşekkürler Barış :D ✨
:D ✨✨
Var birkaç konu fakat mevzu bana kalsın. Damar sormuşsun😎
😎🍀
Teşekkürler 😎🍀
Rica ederim 😎🍀
Bu arada profil neden Vip :D
Hissettiğim moda göre yenilik yapmayı seviyorum profilimde😎
Güzel olmuş ama 😎🍀
Beğenmene mutlu oldum gerçekten teşekkürler 😎🍀🎉
Rica ederim ne demek 😎🍀✨
Cevap
15Cevap
Kaybolan duygularımı yeniden kazanacak kadar kimseyi hayatıma almayı düşünmüyorum.
Ne yaşarsam bu şekilde derim bilmiyorum ama böyle kendi kalemin içinde kendi başıma mutluyum ben.
Hayalime kavuşunca bunu hissedeceğim sanırım.
Yeniden doğmam için çocukluğumdaki gibi hiçbir şeyi bilmiyorken dünyayı sıfırdan tadımlıyorken ki gibi olması lazım. Artık sistemde çoğu şeye alıştım, her şey sıradan geliyor ve robot gibi tekrar ediyorum. Bunun için Dünya'ya yeni bir soluk gelmesi sanayi devrimi, rönesans ve reforum gibi geliştirilmiş olaylar yaşanması lazım veya Dünya dışı faliyetler olması lazım. Uzaydaki bilinmeyenler içinde kendimi yeni doğmuş çocuk gibi hissederim. Bakıma muhtaç olan bir çocuk😃 Çağ olarak ileride olmak her zaman avantajdır. Dünya'nın en güncel akıl ile harmanlanmış döneminde daha önce yaşamıyormuşum dersin.
Aslında insan yeniden her gün doğar biliyor musunuz? Hayat her gün bize Yeni bir tarih yeni bir gün yaşamayız arzusu ve sevdiklerimizle beraber olma hissi verir hayat sadece öldüğümüz zaman ahiret hayatına göçmek ile biter, ancak biz hayatta bazen yaşadığımız olayları o kadar fazla anlamları yüklemeyi kendimize görev ediniyoruz ki, olur olmadık şeyleri kafamıza o kadar çok takarak belki de hayatı kendimize yaşanmaz hale getiriyoruz ki belki de her gün bize hayat yeni bir fırsat yeni bir mutluluk ve yeni bir şükretme hiç güdüsü sunduğu halde biz bunun kıymetini bilmiyoruz ben yeniden her gün doğuyorum, çünkü her gün sağlıklı uyanıyorum ve her gün şükrediyorum şükretmeyi bilmeyen insan yaşamayı bilmeyen insandır.
En azından ailen var
Hyr ben senden daha kötülerin yaşadım
Sanırım bu ülkeden başka bir ülkeye gidersem..
Hayallerimi yaşarsam yeniden doğarım, hayallerimin bir kısmını gerçekleştirdim ve inanılmaz mutlu olmuştum, aslında insan hayallerini gerçekleştirdikçe yeniden doğuyor, güçleniyor, huzurlu hissediyor.
Keike doğmasaydım diyorum barış, var olmamayı dilerdim.
Öyle deme iyi ki varsın 🙏🌹
😊❤️
bunu diyorsam hayatımda büyük bir değişiklik olmuş demektir. hayatıma biri girerse diyebilirim bence. zaten bir insan sevip sevilmiyorsa yaşamıyordur. yaşadığını sanıyordur.
Duygularım kaybolmadı melanolik depresif bir kişiliğe sahip değilim her şeyi kendi zamanın da güzel yaşıyorum ille de her şeyde benim istediğim gibi olmak durumun da değil.
Bir gün gerçekten sevilirsem hiç yaşamıyormuşum da her şey yeni başlıyormuş hissine kapılırım.
Yeni bir yere taşınınca hep böyle hissediyorum. Hayatıma sevdiğim insan girince de yeniden doğmuş gibi hissedeceğimi düşünüyorum.
Kaybettikten sonra göz yaşlarımı silerken yeniden küllerimden doğarım, ve bu hep böyle devam eder 😎
@Traianus Çünkü içtenlikle yazdım 😌
@Traianus Benimde tek dileğim bu, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😌
Hayallerin için risk aldığında. Bu hikayenin sonu olumlu veyahut olumsuz bitebilir. önemli olan elimden geleni yaptım diyebilmek.
Mesleğimi yapmaya iyi para kazanmaya kendim için biseyler yapmaya başlayınca bı de değerim bilinince
Onun için her anlamda beni düşünen yanımda olan beni yadirgamayan her halimle seven gerçek bir dostum olursa bu kelimeyi kullanırım..
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verselerrrrr..
Yurt dışında sanat eğitimi alabilirsem derim 😄 ama nirdeee
Bundan 1-1,5 sene önce böyle dedim. Nerdeyse tüm bildiklerimin yanlış olduğunu anladım doğruyu öğrenince yeniden doğmuş gibi hissettim
Var oda para zamaninda yasiyacakken para yuzunden yasamadik dunya turu degisik yerler görmek yeniden hayatin yasamak
Yurt dışında çıkıp yeni bi hayat kurarsam yeniden hayata dönerim.
İyi bir eş ve iyi bir ailem olursa işte hayata yeniden doğmuş gibi hissederim :)
İstediğim her şey olursa derim herhalde mutluluktan
Aşık olursam azıcık insana benzerim belki diye bekliyorum.
Gerceklesmesini bekledigim hayallerime ve gonulden ettigim dualara kavusacagim vakit…
Yeni bir ülke, sıfır tanıdık, lüks bir yaşam ve yeni bir ben🤩😏🥳🥳🥳🥳🥳
Hayatımdaki stresten kurtulur ve hayallerime ulaşırsam yeniden doğmuş gibi hissedebilirim. 🙂
Başka şehire taşınırsam bide iyi bir gelirim olursa diyebilirim
Güzel bir işe girip kendi paramı kazanırsam yüksek miktarda ben yeniden doğdum derim
Öyle bir hayatı görmedim şu an bişey diyemiyorum
Eski kaybettiğim sevinçlerimi dostluklarımı geri kazanabilseydim eski benliğime yeniden ulaşabilseydim o zaman derdim yeniden doğdum diye.. Ayrıca dediğin gibi de kaybolan duygularımızı geri canlandıracak kadar güzel bişey yoktur.
Yurtdışına taşınsak, paramız olsa, üniversiteye girip güzel işimi elime alsam ve adımı değişsem... (Bunlar olmayacağı için daha mümkün versiyonu yazıyorum)
Derslerim güzel olsa, istediğimi giysem, mutlu olsam belki ruhum yenilenebilir
Kalca protezi ameliyatimdan sonra yeniden dogmus gibi oldum
Yalnız hayata yiniden gelebilsem bir daha doğdum derin.
Parayı bulup bir de üzerine düzgün bir manita bulursam tamamdır
İdeallerime ulaşırsam
Bazı zor günleri atlattığımda
Başka bir ülkeye gidersem diyebilirim ancak
yaşadım bile ki herkese göre değişir
Sevmek sevilmek ama bu aşk anlaminda değil.. genel
Hayalim var belki bu gerçekleşirse
Şu üniversiteye bir gidersem dicem
İyi maaşlı bir işe girersem
Egitm hayatmla ilgili konular
Ölürsem derdim
25 yasindayken oyle demistim enteresan