Kişilik & Karakter Yeniden dünyaya geldiğinizde hayatınızın nasıl olmasını isterdiniz? Sweetgirl23 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu benim sorum bugün sorumun aynısını gördüm ve o benim sorum olduğu için güncellemeyle karar verdim 2 xper olan biri yazmıştı sorumu asla kimseye kaptırtmam ona göre 🧐😡 Yeniden dünyaya geldiğinizde hayatınızın nasıl olmasını isterdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yeniden dünyaya gelmezdim 1 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Öyle bir şey oluyorsa ben dünyaya gelmemeyi dilerdim 🤣 1 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Aynı...Hakettiğim üne kavuşamadım daha ama olacak. Ha gayret. 1 0 Yorumla
SuǝɹdʞnɔnK Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl şu an yaşadığım hayatı 1 kaç değişiklik ile tekrar tekrar yaşamak isterdim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak işe girmek çalışmak gezmek eğlenmek aşk yaşamak evlenmek isterdim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Daha düzenli ve sıradan olmasını isterdim 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Biraz daha adil Tengri bunu düşünmeli bence 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elon Musk olabiliyoz mu? :D :D 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeniden gelmek istemezdim 1 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Yeniden gelmek istemem 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Şu anki gibi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yeniden dünyaya gelmezdim
Öyle bir şey oluyorsa ben dünyaya gelmemeyi dilerdim 🤣
Aynı...
Hakettiğim üne kavuşamadım daha ama olacak. Ha gayret.
şu an yaşadığım hayatı 1 kaç değişiklik ile tekrar tekrar yaşamak isterdim
Dışarı çıkmak işe girmek çalışmak gezmek eğlenmek aşk yaşamak evlenmek isterdim
Daha düzenli ve sıradan olmasını isterdim
Biraz daha adil Tengri bunu düşünmeli bence
Elon Musk olabiliyoz mu? :D :D
Yeniden gelmek istemezdim
Mümkünse gelmeyin bu dünyaya
Yeniden gelmek istemem
Şu anki gibi.
Yine sanatçı olarak gelirdim