Yeniden doğsanız hangi memleket li olmak isterdiniz nasıl bir aileye sahip olabilmek?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailemden memnunum şehrimden hayatımda da ama sadece gençken çok baskı yaptılar o beni yıprqttı diyebilirim
Işte o baskılar da yanlış yola girilmesin evlendirelim gibi gibi şeylerden doğuruyor. maalesef
Evet haklısın ama özgür bıraksında demiyprum baskı daha da çok seni itiyor hataya
Yapicak kişi gizli de yapar içinde varsa içinde yoksa ne kadar. ozgur olursa olsun yapmaz bir insanı yetistirirsin güzel şekilde kontrellersin tabi ki Yazıyorum 20 ye kadar takiplemek şart 20 den sonra oturuyor olgunluk zaten ne salıp ne salmama şeklinde gidersin oldu hata yaptı yanında durucan insan böyle baskı yapılırsa hata da yapsa ailesini arkadaş gibi görüp söyleyemez çekinir oysa çocuklara arkadaş gibi yaklasilmali bence doğru yanisi göstererek
Haklısın işte ailemin hatadı onlara açılamamam evet hata yaptım ama allahtan hata yaptığımla evlendim
Çok şükür o hata yaptığın kurtarmış biz cocuklarimiza bu kadar baskıcı olmadan kontrollü şekilde arkadaş gibi yaklaşarak her problemde yanında olcak davranışı onlara gösterip büyütelim bende hata yaptım ben evlenemedim tabi aileye de denmiyor tabi başkasıyla evlendim oda geçmişte birşeyler yaşamış fazla umursamayan biri kimse istemez böyle durumlara düşmek
Anladım eşinize helal olsun ne xeyim ben eğer evlenemeseydim eşimle başkadı ile zor olurdu gibi
Ya şimdi günümüz 'ün erkek leri bu arada 24 yasindayim doğuda da değilim bizim buralarda böyle evlenen ya da kabul eden çok oluyor erkekler de geçmişinde bir şey yaşayınca ben çok mu temizim gibi diyip kabul ediyorlar ben çok cahildim 19yaslarinda hayatım maf oldu o kişi sayesinde bilen yok tabi ailem filan kendi içimde çok zor zamanlar yaşadım nasıl evlenirim kabul edilirmiyim birsuru düşünce hata yaptigim kişide adam olsaydı az düşünürdü hiç düşünmedi bile ama cik şükür şimdi mutluyum Allah seninde mutluluğunu daim etsin herkes sen gibi hata yaptığın la evlenemiyo maalesef sanslisin
Anladım amin sizde mutlu olursunuz hrr daim inşallah bende doğuda değilim ama küçük ilçedeydik gelen görücü bunu öğrense ailesine söylese ki öyleleri var başım brlaya girerdi ve brn tesettürlüyüm düşün daha kötü laflar derlerdi ama 5 yıl sançı çektim biz ayrılmıştık eşimle yani sevgili değildik o 5 sene bana zulüm geldi diyebilirim
Ben başta acıktım sonra dan kapandım dimi çok zor hele. kapaliyken yaşamak seninde cahillik döneminde olan hata ah şu hatalar bende çok düşündüm bilen yok yanımda olabilcek insan yok sen gibi bende çok düşündüm karşıma. gorucu usulü kişiler çıktı zaman zaman red ettim nasıl anlayınca nole renglyken mi olsa anlaşılır mi gibi gibi öyle olunca evlenmeye cesaretim. yiktu ben zaten görücü dediğin gibi aileye dese hayatta soyleyemezsin bile şimdi kolayini bulmuşlar benim br tanıdık hataya dayı ve kız za ri var mis nette aldı hiç anlamamış evlendiği adam bizdik o çileler düşünceleri çeken sende zor zamanlar atlatmissin o mu geri döndü sana
Eevet o geri döndü bana barıştık öyle işte yabi zor evet allah kinsryi düşürmesin o zorluğa siz yaparken mi tesetrüelüydünüz
Değildim sonra dan tesettüre girdim ama. insan hiç birseyden keyif almıyor yani o evlencemmi nasıl çıkıcam işin içinden korkusuyla ama Allah yerde bırakmadı çok şükür atlattık iyi ki dönmüş yoksa hala belkide evlenmeye yakın bakamazdın şimdi. sasiriyorum zaten bir tane akraba var bayan 3. ye evlendi herkes bekar adamlar. birde buluyor bu şeyler daha çok arttı bu yanlar da evlenip boşanmışlar bekar lara. oyda ne çok dusunmusuk kafa agritmisim şu milletin haline bak diyorum kendimce
Aynen ama işte bekarken olunca düşünülmesi gerekli. dulken sorun yok brnce
Özellikle. kiz evladımız varsa bizim gibi hataya düşmemeleri için hen arkadaş hen korumalı davranmaliyiz bizim gibi onlar çekmemeli ya dulken de kabul etmeyen etmez bekar erkekler buluyorlar şaşırıyorum Yine de
Aynen haklısın
Bebiş in var mı
Evet var sizin
Benimde var 6 aylık
Allah bagislasin
Amin sizinde allah bağışlasın
Siz kendi isteğinizlemi kapandınız
Amin Allah razı olsun aynen kendi isteğimle kapandım siz ergenlikten beri mi kapalı yoksa böyle istekle mi ya da aileniz mi istedi
Orta okul sonda kapandım bende az krnfşm istedim azda çevfem ailrmfen dalayı
hayırlısı buymuş güzel tesettür lu olmak
Güzel ama tam anlamıyla değiliz ki tesettürlü brn öylryim yani
Siz pardesü falan mı giyiyorsunuz ya da farace
Yok o ikiside bende yani uzun tunik elbise tarzındayım peki siz bende düşünmüyorum uyduğumu normalde böyle olmamak lazım ama maalesef
Bende bazen elbise bazen etekle gömlek kombini ama genelde pantolon tuniz diz üstü tuniklrrim ayak bileklerimde açık olmaması lazım ama öylr işte
Gömlek tunik normal hani penye tunikler uzun ama dizler de pantol dar ama tunik uzun olunca belli olmuyor bilekler dediğin gibi kapalı ara sıra düğün bayram hafif makyaj da gidiyor aslında böyle olmamaliyiz ama yine yoldan beri yine iyiyiz Allah affetsin valla tam uyamiyorum
Aynen bende öyle bazen elbise kıda geliyor böyle oturup kalkarken bacaklarım gözüküyor saklamaya çalışsamda oluyor maalesef
Bir ara farace giydim o güzeldi yazın hem uzundu hemde sadece çamaşır giyiyordum içime rahattı
E ama bir yere giderken o ferace kalın gelir insana ya siyah birde güneşi çok çeker
Aynen ondan bir şey giymiyordum
Çamaşır la tek olmaz. misafirlik şu bu gitsen sıkıntı sürekli çalarla gezemezsin en iyisi normal bu şekil tunik pantol ya da . elbise kısa da gelse bazen merdiven çıkarken filan üşüme basilmasin die kaldırmak zorunda filan kalıyorsun işte oda sıkıntı
Misafirliğe giderken içime elbise gigiyordum gezmeye gidrrken giymem evet rn güzeli. şuanki bencede
Ev hali arada balkona filan sende açık saç çıkıyor musun benim böyle yaptiklarim var 😂bazen takmıyorum ev içinde aniden çıkmış bulunuyorum balkon filan
Valla çıkıyorum zaten 5. Kat bizimkiis diğer binalar karşıda ve aşağıda kalıhor bazen askılı ve şortlada çıkıyorum balkonun duvarları yüksek zatwn
Aaa bende 5. kattayim bizde asansör yok ya çok zor oluyor çıkması sizde var mı asansör bari askılı aynen beninkiisi görse biraz. kiziyor ama nasıl hemen giyeyim üstümü edeyim ev hali valla yapıyorum böyle şeyleri da açık askılı filan dediğin gibi oluyo
Site mi sizinkide bura çok kalabalık ya çeşit çeşit insan var
Asansör var bizde benim evdeki en kapalı halim askılı ve şort 😀 geçenlerde hava sıçakrı çamaşırı ile oturdum akşam
Yok site değil bizim
Havalar da çok sıcak gidiyor maalesef. mecbr insan açık oturuyor bizim site karşı taraflar. birsuru site dolu 5. kat başta alışamadım çok yüksek duruyor bakınca filan çok dikkatli olmak lazım şu camlara filan çözüm bulamadım bir türlü büyüyünce. kosturcak şu çocuk kilitleri nasıl bir şey
Kilt var al ben aldım hepsi kilitli acamaz evet dikkat şart kız dediğin gibi hava sıcak evde kılima yok valla perdeler kapaşı cam kapı açık oturuyorum öyle şimdi askılı var yine napayım içimde çamaşırda yok giymedim
Ayy bizdede. yok klima ailem eve klima. sart. dedide. bizimki biraz. bozuldu cam kapı açınca yetiyor ama. serinliyor etraf çatı var mı tepe de o yoksa sıkıntı
Etrafta yok büna yüksek bizim
Kaynana kaynata uzak mu ya benim kiler dibimde bie sitedeyiz ama Allahtan öyle rahatsız etme. huylari yok
Uzak başka şehirde olsalarda gelmezler kaynanaım yanında rahatımda kayın babam olunca rahat değilim
Erkek sonuçta tabi normaldir bende tek kaynata var kaynanam benimki 18 yaşındayken kanser den olmus adamcagizda kendi daha dinç geziyor suanlik ıyi bari rahatsın sende
Anladım başınız saolasun
Şey sizin bebiş yeni 6 aylık demi size bir şey sorsam
Aynen yeni ilk biz de anca 1 senelik evliyiz sor
Brbişten sonra ya da siz hamiletken eşinizle yanaşmanız ne durumdaydı
Iyi normal yani ama. bebek çok bozuyor geceleri uyaniyor bazen hiç uyumuyor insanın kaçamak yapması zor ama hafa sonları evde dışarı çıkmayı pek sevmez zamanımız bol oluyor yani sizin durum ne
Bizim hamileyken elini sürmedi desem çocuktan sonrada brn zorlandım vakit konusunda eski brkar işlerine döndüm
Bunu bende. farkettim monotonlasiyor evlilik ama. degisik fanta zi bekliyorlar o yüzden değişik şeyler dene
Ne givi değişik hamileyken yaptığı duysan güler misin ağlar mısınn
Hamileyken de doktor ile konuştuk kaç aya kadar. zararli değil birliktelik diye
Onu bizfe sorduk doktor yapın dedi bizimkisi. kortu
Kaçtı mi benim ki opusmeyi dudak tan hiç sevmiyor ya benimkide öpülmekten kaçıyor zevk te şehvet öyle geliyor insana direk ac gir ci gibi seks ten. mi kaçtı senin ki
Evet yapmadı yani ilişkiye girmek istemedi yazamıyorum şimdi nr yaptığımıda benimki öpüşmeyi sever
Gizlşden çıktım eklersen yazayım ordan
Sana bir şey diyim mi biz. ilk evliyken böyleydi alışamadı heralde biliyormusun ilişkiden kaçıyordu yani babam i ay şu mu bu mu diyip diyip çocuk gibi bahaneler uretiyordu yeni diye sanırım aslında. erkeklerin daha dozasi yüksek olması lazım
Kabul edersen yazayım
Xp yetmiyor diyor
Siz isteğimi kabul edin
Ettim olucak mi şimdi
Yazdım sizs
İsrailde zengin bir yahudi ailesi.
Afrikada spora yönelticek fakir bir aile.
Brezilyada futbola yönlendirecek ailenin çocuğu.
Kanadada herhangi bir aile.
Amerikada latin bir ailenin çocuğu.
Yine boluyu seçerdim ldkjd
tr olmasında neresi olursa olsun
Memnunum burdan