• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sosyal anksiyete nasıl yenilir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Nasil yenebilirim bu lanet hastaliği doktorlar bana çare bulamiyorlar help yardim edin
Sosyal anksiyete nasıl yenilir?
Hasta Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sosyal anksiyete, sosyal etkileşimler sırasında yoğun bir kaygı veya endişe hissetme durumunu ifade eder. Sosyal anksiyeteden kurtulmak, bazı adımlar ve çaba gerektirebilir. İşte sosyal anksiyeteyi yenmeye yardımcı olabilecek bazı stratejiler:

• Bilgi Edinme: Sosyal anksiyetenin ne olduğunu ve nasıl işlediğini anlamak önemlidir. Bu, endişelerinizi anlamak ve yönetmek için bir temel oluşturabilir.
    • Adım Adım Zorlamalar: Kendinizi rahat hissetmediğiniz sosyal durumları adım adım denemek, yavaşça maruz kalmanıza ve anksiyeteyi azaltmanıza yardımcı olabilir.
    • Olumlu İnançları Güçlendirme: Kendinizi ve yeteneklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirmeye yönelik inançları güçlendirmek, özsaygınızı artırabilir.
    • Sosyal Becerileri Geliştirme: İyi iletişim ve etkileşim becerilerini geliştirmek, sosyal durumlarda daha rahat hissetmenizi sağlayabilir.
    • Rasyonel Olarak Düşünme: Olumsuz düşünceleri ve varsayımları sorgulayarak, gerçekçi ve mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışmak, anksiyeteyi azaltabilir.
    • Meditasyon ve Derin Nefes Almak: Stresi azaltmaya yardımcı olabilecek meditasyon ve derin nefes alma teknikleri kullanmak, rahatlamanıza katkı sağlayabilir.
    • Profesyonel Yardım: Bir terapist veya danışmanla çalışmak, sosyal anksiyete konusunda size rehberlik edebilir. Bilişsel davranış terapisi (CBT) gibi terapi yöntemleri etkili olabilir.
    • Sosyal Destek: Aile ve arkadaşlarınızdan destek almak, sosyal anksiyeteyle başa çıkmada yardımcı olabilir.
    • Kendinize Zaman Vermek: Sosyal anksiyetin üstesinden gelmek zaman alabilir. Kendinize sabır göstermek ve küçük ilerlemeleri takdir etmek önemlidir.
    • Sosyal Etkileşimleri Kucaklama: Kendinizi yavaşça sosyal etkileşimlere dahil etmek, daha fazla deneyim kazanmanıza yardımcı olabilir.

Sosyal anksiyeteyi yenmek uzun bir süreç olabilir, ancak bu stratejileri uygulayarak yavaşça daha rahat hissetmeye başlayabilirsiniz. Eğer sosyal anksiyeteniz çok yoğunsa veya günlük yaşamınızı etkiliyorsa, bir uzmanın rehberliği altında çalışmayı düşünmelisiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• dionysosjai
    dionysosjai Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Sosyal anksiyete aslında ikiye ayrılıyor birisi genel anksiyete diğeri de sahne korkusu (performans sergilemen gereken durumlarda, konuşma yapman gereken durumlarda meydana gelen bir fobi) önce hangi tür bir anksiyete olduğunu anlamalısın mesela genel anksiyeteye sahip insanların genel olarak hayatında birçok aksaklık meydana gelir, insanların düşünce tarzlarına göre yaşam biçimi sağlamaya çalışıp kusursuz görünmek isterler çünkü herhangi bir eleştiride çok kafaya takarlar buda genel anksiyetenin büyümesinde çok etkili oluyor. Sahne anksiyetesi ise yapman gereken bir durum içerisinde kendini gergin hissetmendir mesela kalabalık bir ortamda konuşma yapmak istersin ve bütün gözlerin üzerinde olduğu bilincine ve heyecanına kapılarak aşırı heyecan yapmaya başlarsın fakat sahne anksiyetesi olan insanlar genel anksiyete sorunları yaşamazlar hatta günlük hayatta oldukça rahat insanlar olurlar. Yaşadığın şeyin bir anksiyete olduğunu aklından çıkarma deneyeceğim çünkü bunun bir fobi olduğunun bilincinde oluyorsun zaten. Bunu yenmek uzman bir doktor yardımı olmadan sana çok zor gelebilir ilk olarak mesela girişken olabilirsin insanlarla olan sohbetleri ilk sen başlat demiyorum sadece karşındaki insanın neler söylediğini ve anlattığını sonuna kadar dinleyip buna mantıklı bir cevap vermelisin bu yöntem kaygına çok yardımcı olur çünkü beyin şöyle bir algı yaratacak "onu sonuna kadar dinledim ve anladım, mantıklı bir cevap verdim bu konuda beni aşağılamayacak ya da yanlış bir şey söylediğimi düşünmeyecek" veya anksiyeteye sahip olduğunu karşındaki insana da söyleyebilirsin ve buda ona göre bir yaklaşım sergileyip seninle olan konuşmasında daha dikkatli olur bunun yanı sıra bu durum hayatını daha da kolaylaştırır. Şöyle düşün çok yakın olduğun birine bunu söylersin ve bu o konuda biraz daha hassas davranarak herhangi bir konuda seni yadırgamayacak ve bu özgüveninin artmasına neden olacak konuşma tarzın gelişecek ve diğer insanlarla kolayca sohbet içerisinde olabileceksin. Mesela insanların senin hakkında ne düşündüğünü bildiğini sanarsın ve beynin seni kötü düşüncelere yöneltir ve sende şöyle bir algı olur "bu benim hakkımda kesinlikle kötü şeyler düşünüyor" ama hiçbir insan hiçbir insanın zekasını okuyamaz ve o kişinin senin hakkında neler düşündüğünü kesin bir şekilde söyleyemezsin yani bu beyin okuma gibi bir durumdan kurtulmalısın. İnsanların genel olarak yaptığı şeyleri şahsi olarak algılamamalısın mesela bir şeye sinir olmuştur ve o anki gerginliği herkese yansıtmıştır bunu kişisel olarak algılamaktan ziyade "gerçekten bir şeye sinir oldu ve bunu kişisel algılamamalıyım çünkü ortada sinir olmasını gerektirecek bir durum yok, bu konu benden alakasız" diye bir algı yaratacaksın, bu fobiyi kesinlikle yok etmeye çalışma, bastırmaya çalışma, bir düşmanmış gibi görme sadece bunun baş edilecek bir şey olduğunu düşün, üstesinden gelebileceğin bir durum olduğunun bilincinde ol. Sosyal fobiye sahip olan insanlar genelde mükemmellik isterler hahat her zaman kusursuzca işlemez, her şey mükemmel olmaz, sen ne kadar kusursuz bir şekilde kalkışsanda bir işi yapmaya zaman, mekan gibi şeyler bile bu durumu kusura çevirebilir yani mükemmel olamama durumunun senden kaynaklı olmadığını beyninin bir kenarına kazımalısın, tabii her insan mükemmel ya da kusursuz olamaz evrende tek kusurlu kişi senmişsin gibi davranmamalısın. Özgüvenini geliştirmelisin bu tabii kendiliğinden olmaz mesela çabalamak, yapmak gibi eylemlerle özgüvenin kat kat artar, kaçınma tepki verme gibi durumlarını durdur, kaygılarının üzerine git mesela düşün bir bisiklet sürmeye başladığın gün hemen başarılı olamazsın çünkü bu işi daha kavramadın ama zamanla bu konuda profesyonel olmaya başladın işte anksiyeteyide anında değil adım adım aşacaksın, ilişkilerini güçlendir insanlar benim hakkımda şöyle düşünür algısını bir köşeye at ve onlara ayak uydurmaya çalış bunu başarmıyorsan ve kaygılarının üzerine gidebileceğini düşünmüyorsan psikolojik bir destek al fakat bu sadece psikolojik bir destek almayla geçecek bir şey değil senin kendinde birşeyler yapman gerekecek, insanları bir yerlere davet etmeye çalış reddedilirsen insanlara rezil olmazsın ve reddedilmen kimseyi ilgilendirmez emin ol. Dünyada bir sürü insan var hepsinin seni beğenmesi imkansızdır belki sende başka insanların tavırlarını beğenmiyorsundur fakat onlar bunu kafaya takıyor mu? Tabii hayır çünkü milyarlarca insana mükemmel gelmek çok imkansızdır. Rutin hayatının dışına çık ilgi ve yeteneklerine odaklan bu hem özgüveninin arşa çıkması içinde oldukça güzel bir yöntem olur veya yeni bir beceri geliştir ilgi ve yetenkerinin olduğu etkinliklere katıl ortak bir noktanınız olduğu insanların içinde olmak sana kendini iyi hissettirebilir ve bu insanlarla tanışma fırsatı sunar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yorumlari okudum yorum yapanlar da kendin ve yardimci olmaya calismis ama bunu yasayan birisi olarak o onerilerin islevsiz oldugunu biliyorum biz cogu seyin farkindayiz ama oyle bir durum ki yapamiyosun elinde degkl gibi sanki seni ve beynini icerden baska bi sey kontrol ediyor cunku cok kaliplasmis dusunceler var yillarin getirdigi yanlis dusunceler zihnimize yer edinmis zaman lazim kisa surede duzelmeyi beklemek kotu ve bence tedaviye girmek de mantikli, ben her gun mahvoluyorum halime uzuluyorum bazi yerlerde de hic belli etmiyorum insanlar iyiyiz saniyor

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

4

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Merhaba, sosyal olmalisin, daha fazla konuşmalisi fikir ve dusuncelerinyanlis olsa bile konusmalisin

0
    0 Yorumla
  • jamesis07
    jamesis07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Korkunun üzerine giderek yenilir sadece kendini geliştir ve sev insanlarida sikleme.

1
    0 Yorumla
  • prenses-kızz
    prenses-kızz Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı.

Neden Dr çare bulamıyor

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sürekli doktor değiştiriyorum belki ondandir belkide sabirsizlik işte bilmiyorum zaten çoğu ilaç verip yolluyor ilaçlada bir yere kadar idare edebiliyorum.

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

İlaç verince iyi oluyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama kisa sürüyo beyni uyuşturuyot sadece

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Yani derdini unutturuyor mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gibi

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Psikologa gittin mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet gittim çok kez fakat işe yaramadı psikolog sadece tavsiye veriyor.

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Seninde değişim için çabalamak lazım sadece Dr ile olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yaptıysam olmuyor inan bana beni anlaman için benim yerimde olman lazim herkes bana bakiyor sanki dişarida belki bakmiyor ama beynim bana sanki komut veriyor..

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Tabi seni anlayamam. ama Dr çare bulabilir. iyi bir Dr git sürekli değiştirmek yerine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol kanka

Yorumla
  • Jeezyy
    Jeezyy Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Üstüne giderek alışırsın

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

örnek ver

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Korktugun ne varsa üstüne gideceksinki alışacaksın yenmek diye bişey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama akıla sürekli gelen düşüncelerle nasil baş ederim istemsiz oluyor

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Ters tepebilir bu. psikolog Dr ile bunu yenmeli kafasına göre olmaz. diyet i bile kafana göre yapıp ters tepebiliyor.

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Anksiyetinin içinden geçtim ne ters tepmesi olay sadece Zaman ve alışmak

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Anksiyet olduğunuzu Dr mu soyledi

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

3 kitap bitirdim ve bi Kaç seans terapi aldım baya bilgim var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dışarıda herkes bana bakıyor hissini yenmem için ne tavsiye edersin peki?

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Şöyle düşün sende güzelim ki bakıyorlar de örneğin düşünceni başka türlü yorumla , zaten bu his değil düşünce , düşünceler bize ait değildir

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

Kitap okumak işe yarıyor mu ben olmaz diye düşünmüştüm

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Kafana göre okumuyosun terapist veriyor ve kendini daha iyi tanıyorsun

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Aşırı derece yararlı

Yorumla
    • prenses-kızz
      prenses-kızz
      +1 yıl

İnsanlarla konusamamakta bu mu

Yorumla
  • axiakrep
    axiakrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

kendin yenmen lazım korkularının sütüne git

0
    0 Yorumla
  • Kivi_viki
    Kivi_viki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İlk adımı at gerisi gelir

0
    0 Yorumla
  • Uyucan122
    Uyucan122 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Sosyal Aksiyete neymis

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sosyal anksiyete nasıl yenilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 13 cevap verildi
Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 11 cevap verildi
Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 11 cevap verildi
Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 10 cevap verildi
Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 7 cevap verildi
Sosyal anksiyete nasıl yenilir? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨