*sadık olması,
*dürüst olması,
*merhametli olması,
*ince ve nazik olması vs. vs.
*dürüst olması,
*merhametli olması,
*ince ve nazik olması vs. vs.
Neden ben uzun zamandır yalnızım o zman? 😄 Kusura bakmayın ama kadınlarin çoğu bunlarla ilgilenmiyor bile onlar için varsa yoksa parası olsun sürekli beni gezdirsin tatile götürsün ortamlara soksun şunu alsın bunu alsın vs vs. Sonra da terk edilip aldatilinca "hepiniz aynisiniz erkekler Allah belanızı versin" sen adam gibi adamını mi seçtin ki diye sorarlar!
Kadınlar için parasıdır. ve yakışıklılığıdır
ama normalde kadına verdiği değer gerçek sevgisi ve karakteri olması lazım Güçlü karaktere sahip ve dürüst bir erkek, güvenilir ve saygı duyulan bir partner olarak görülebilir. Diğer insanların duygularına empati gösterebilen, anlayışlı ve destekleyici bir erkek, duygusal bağlantı kurma açısından çekici olabilir. Sözlerinde duran ve güvenilir bir erkek, ilişkilerde duygusal bağın sağlamlaşmasına yardımcı olabilir. İyi iletişim kurabilen bir erkek, anlaşmazlıkları çözme, duygularını ifade etme ve partneriyle sağlıklı bir şekilde iletişim kurma konusunda başarılı olabilir. Partnerine saygı gösteren, farklı düşüncelere ve ihtiyaçlara saygı duyan bir erkek, uzun süreli bir ilişki için önemli bir özelliktir. Sorumluluk sahibi bir erkek, kendi yaşamında ve ilişkisinde istikrarlı bir tutum sergileyebilir. Kendi hedeflerine ve tutkularına sahip olan bir erkek, ilgi çekici ve motive edici bir özellik taşıyabilir.
Saydığın maddelerin altına imza atarım
En büyük etken aşk. Samimi olması konuşurken gözünün içine bakması, ona duyduğun güven
🙏✨🎈
Cevap
13Cevap
Hicbiri degil maalesef öyle bir sey olsa kadinlar tapardi bana çoğu yönden çoğu erkekten kat ve kat iyiyim. Şiir yazıyorum kitap aşığıyim piyano caliyorum bir sirkette mudur yardimcisiyim sevgilime sadık aşırı komik nazik ve temas bagimlisiyim evlilik hayaliyle yaşayan eşine zaman ayırmak icin heveslenen birisiyim vs vs ama uzun iliskide kadinlara bunlar yetmiyor artik erkek icinde kadın icinde gecerli bu baskasini istiyorlar bir sure sonra olan verilen emeğe oluyor
Bence kimse vazgeçilmez değildir. Sevgi varsa vardır yoksa yoktur.
Bence bir kişiyi vaz geçilemez yapan en büyük unsur, bozulmuş bu toplum ve düzene karşı hala daha kibar ve ince düşüncesini kaybetmemesidir
Herkes sadakat dürüstlük diyecek ama o değil. Önce para sonra özgüven gerisinin önemi yok. Erkekte bu ikisi olursa vazgeçilmez olur
sadık olmasından aşırı emin olduğum an o kişi benim için vazgeçilmez olur bitti
Kimse vazgeçilmez degildir. O saydığın özelliklere sahip erkekler ilk terk edilen kisilerdir
Hiçkimse vazgeçilmez değildir
5. madde yoksa diğer hepsi geçersizdir yakışıklı olması :D onu da desene
Keser sapının büyüklüğü ve cebinin kalınlığı. Gerçekleri yazan kovulur diye biliyorum ama... :D
Sadakat ve merhamet.
Ve 122 yaşında olması 😀
Kimse vazgeçilmez değildir
Ben feministim erkek sevmiyorum 😂
İlgili olması...
Güçlü ve atletik olması 💪🏻🥵
Merhametliyim
Hiçbiri, hiçbir şey
Adamlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?