Konuştukları
Hal ve tavırları
Farklı bişi ( Açıklayınız) lütfen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkes için değişen bir cevap olur bu..
Benim için önyargı ve sürekli üste çıkma çabası. Özellikle bu karşı cinsin karşı cinse olan karşı aşırı önyargılarını dinlemekten haz etmiyorum pek 😀
Kızlarında erkekler üzerinden tıpkı erkeklerinden kızlar üzerinden yaptıkları acayip genellemeler ve önyargılar. Hele ki bu sohbet benim ile yapılıyorsa, sanki ben kadın değil uzaylıyım ne dememi bekliyorlar 🤦♀️
Birde egoist tavırlar sürekli üste çıkma çabaları. Konuştuğu gibi dinlemeyi bilmeli insan zira iletişimin kilit noktası budur, ikisidir. Fakat karşı taraf anlatmaya başladığında yine yorum yapmadan kendine çevirmesi süreklilik haline gerçekten sohbet değil terapi seansı oluyor jdjdj
Yani burada terapide yapılabilir ya da tek taraf anlatabilir fakat karşı taraf söz almışsada içini boşaltmak istiyorsada buna müsaade edilmeli bence..
Ayrıca İremolog’a katılmıyorum. Konuşma içeriği toparlansa bile bizim zihnimizde hasar bırakan şeylerden biri kelimeler ve sözler oluyor!
Elbette herkes için değişir : ) ...
3. Beyin eror verdi ahahah ama tahmin ediyorum : ) ..
Bir kadınala konuşurken , bütün kadınlar hakkında eleştiride bulunmak biraz riskli gibi ehhehe.
Elbette konuştuğu gibi dinleyemiyorsa insan , bu üzer be...
Daima kendi hakkında konuşmasıda üzer..
Bunu bende yapıyor muyum acaba diye düşündüm (umarım yapmıyorumdur) ..
Ne demek istediğini anladım terapi seansıyla ahaha... Örnek cuk oturdu...
Evet bir taraf bir konu hakkında fikrini belirtirken öbürünün konuşmasına izin vermemek sıkıntılı.. o samimiyeti öldürüyor...
İremin dedigine baktım mı bilemiyorum bakacağım ...
Ama dediğine katılıyorum yıllar önce denilen bir şeyi mıh gibi aklımda... Keşke güzel bir şey olsaydı
Niye error verdi? 😀
Yapmıyorsun Psi, sen çok güzel dinliyorsun 🙏
Evet ne yazık ki zaten hep anılarında ve söylenilen sözlerinde kötüleri daha kalıcı oluyor. Beyin öyle programlanmış ahah
3. cümlede beyin eror verdi olcağdı niye orada cümle eksik kalmış bilemiyorum şaşırtıcı...
Böyle düşünmene sevindim 🙏🙏
Neyazıkki öyle : /
Ha evet onu bence yeniden okuyunca zorlandım jdjdj niye öyle oluyor bilmiyorum.
Zihnimdekileri dökerken arkadan ittiriyorlar gibi sonra böyle karmakarışık cümleler çıkıyor işte..
🧚♀️
bende* olacaktı orası 🤦♀️
Bilerek yapmıyorum gerci... Zihnimde onu yazdığımı zannederken o kelime orada yokmuş.. düşündürücü bunu bir kenaera atim..
Boş ver olabiliyor 🙏
Olabilir elbette 🙏
Farklı bişi dicem ben. Çünkü kişiden kişiye göre değişir bu ama genelde farklı olanlar diğerleri için çekilmez gelir.
Benim için çekilmez olanlar bir konuda bilgisi olmadan fikir sahibi olanlar ki bunlardan günümüzde çok fazla var. Zira mevcut sistem insanları cahil bırakmak üzerine programlı..
Evet haklısın kuzen , farklı olanlar daima dışlanıyor... Çekilmeyi bir tarafa bırak..
Bununla ilgili bir olay anlatacağım sana.. gönderiyorum..
Sistem hakkında dediklerinde haklısın... Bilgisi olmadan fikir sahibi olanlar hımm düşündürücü.. şunu mu kastettin acaba öyle olmadığı halde öyle diyenler bir konuda... Yoksa kendi fikrini belirtenler mi kafam azcuk karıştı..
En basitinden birilerine yol tarifi sorduğunda asla bilmiyorum demezler ama doğru da tarif edemezler. O tarife göre gideceğin yere asla varamazsın döner durursun o civarda 😀
Bunun gibi şeyler 🙃
He anladım evet ... bilmiyorum diyebilmeyi bilmek gerekiyor...
🙏
Aynen öyle 😀
Bence en çekilmez yapan şey, hal ve tavırlar 🥴 Özellikle sürekli negatif, alaycı ya da empati yoksunu davranan biri, ne kadar iyi konuşursa konuşsun çekilmez geliyor. Konuşma içeriği toparlanır ama tavır, karşındakine kendini değersiz hissettiriyorsa ilişkiyi bitiriyor. O yüzden ankette “Hal ve tavırları” şıkkını seçerdim 👍🏻
Konuşma içeriğide toparlanamıyor bazen iroş
Son virgül ve nokta arası yanlış geriye kalanına katılıyorum..
Cevap
4Cevap
Konuştukları beni ilgilendirmez hâl ve tavırları ilgilendiriyor.
Anlıyorum evet bu da haklı bir bakış açısı 🙏
Tavır ve tutumları bu konuda büyük bir rol oynar..
Anladım evet bu konuda haklısın 🙏
:))
Kendi çok övmesi ve gömmesi ikisi de çekilmiyor hiç.
Aşırı olmak biraz problem evet ehehe
Konusuyor olması :D Bazıları osbir olsa çekilmiyor be dost.
Yav : ) çok ağır oldu hee...
Eheheh sinirlendirdiler. D
hepsiiiiiiiiiiii
Hımm. Evet dediğin gibi olabilir..
Kibir ve cahillik
Hakikaten ikiside cekilmez , hade cahillik yine bir miktar çekilebilir duruyorda
. onunda bazı türleri..
Kesinlikle
Saygısızlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar