• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Vazgeçilmez erkek nasıl olunur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Karaktersiz olup çok iyi kadınlardan ilgi ve değer gören erkeklerin vazgeçilmezlik nedenleri ne olabilir? İyi erkeklerden neden hemen vazgeçiyorlar?
Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bunun sebebini biz bile anlamıyoruz. Benim kendi fikrim ulaşılmaz ve özgüvenli erkekleri daha çekici bulduğumuz gerçeği. Ama vazgeçilmez erkek yoktur Ben kendim en şerefsizini sevdim, ama gururumun daha fazla incinmesine izin vermedim ayrıldım. Acı çeksem bile kendimi yedirtmem. Daha sonra bana değer veren birini buldum ve ilişkim devam ediyor. Yani şerefsiz olacaksan kızların dikkatini çekersin , ama eninde sonunda kendinden iğrendirirsin O yüzden bu çabalara hiç girme

1
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki bu şerefsizlikten kastın tam olarak ne? Neyi yapınca bu kadar çekici buluyorlar ki sanırım o şerefsizler tipten kazanıyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tip önemli tabi ama tavır da önemli Şerefsiz derken yani kadını obje gibi gören, bir kadınla yetinmeyen gözü dışarıda, hep talep eden ve karşı tarafa kendini yetersiz hissettiren sanki ona layık değilmişsin gibi davranan bir tipti. Sanki ilişkimiz olduğu zamanlar ona kendimi kanıtlamak için çabalıyordum. Daha sonra anladım ki o aslında içi boş bir balon. Ben ona değil o bana layık değildi ama manipüle etti beni. Ondan daha iyisi ister maddi ister manevi beni seven biri var hayatımda. O ise kızları yatağa atmaya çalışıp tek kelimeyle kendine hayat kadını arıyormuş ve tüm kızlar onun için böyle. Benlik durum yokmuş ortada. Hepsini de elinden gittiğinde tehdit ediyor izin vermiyormuş. Şimdi boş boş dolanıyor kendi camiasından buluyor bir iki kız vaktini harcıyor. Maddi durumu yok gittiği en lüks yer park. Ama ben rüya gibi ilişki yaşıyorum beni bulutlara kaldıran bir ilişki. Neyse çok zor zamanlar geçirdim insanın kendine olan saygısı ve özgüveni etrafında olan insanlardan kaynaklanıyor. Ne kadar doğru dürüst insanla birlikte olursan o kadar kaliteli insan olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çekici bulduğumuz ilk önce tip , daha sonra bizi kendine layık, yeterli bulmamaması oluyor öyle tiplerin. Ama öyle birisiyle hiç bir zaman mutlu olamayız ve inan bana ne kadar arkadaşı varsa öylelerinden uzaklaştı ve kendini seven saygı duyan insanla oldu, evlendi. Tecrübesiz boş bulunduğumuz zamanlarda kendimizi öylelerine kaptırıp heyecan araya biliriz ama eninde sonunda doğru olana gidiyoruz ve o zaman mutluluğu buluyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke onlarla en başta oyalacağınıza direk o iyi kişilere gitseniz. Ama eninde sonunda farkına varmanız da güzel bir şey bu biraz da şeye benziyor işte kötülerle eğlenip yaş evliliğe gelince düzgün adamları seçmek gibi bilmem katılır mısın? Çünkü genelde herkes bunu der. Dediklerinden ister istemez bunu çıkardım. Türkiye de erkek olmak zor sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle olmak zorunda kalıyorsun. Kadın için seçenek çok o olmadı o. Eğlendi it kopukla hayatını yaşadı. Sonra da eğitimli iyi tiplerle oluyorlar. Ülkemizde kadın-erkek ilişkileri çok tuhaf ne olursa olsun kadınların avantajına yarıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sence bu eğlence mi hayatımın en zor dönemini geçirdim diyorum eğlence diyorsun. Sadece ona aşık gibi hissediyordum ve bana aşık olsun istiyordum ona takıntılı gibiydim. O kişiyle ilişkim olduğu zamanlar her gün ağladığımı ve asosyal bir hayatın olduğunu farkettim. İnsanlardan uzaklaşıyor ve kendimi özgüvensiz hissediyordum. Bunlar eğlence değil. Eğlence arayan kızlara başka isim veriliyor onlar biz değiliz biz mağdur olan tarafız. Manipüle edilen taraf. Eğlence arayan sırf eğlencesine bakar kötüyle kötü olur. Ben kötüyle kötü olmadım ve ayrıldım kendime denk insanı buldum Erkekler için zor değil kadınlar için zor inan bana. Erkekler günde biriyle eğleniyor ve sonunda bakire kız arıyor evlenmek için. Sen tam tersine konuşuyorsun. Belki senin hayatın öyledir ama genellikle mağdur taraf kızlar oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genellikle Türkiye de erkekler yalnız kalmamak için değil de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kadınlarla oluyor ve en sonunda gidip eli erkek eline değmemiş bakire ev kızı ile evleniyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşadıklarına saygı duyuyorum tabi herkes aynı değil. Biz de siz nasıl kötü tiplerle karşılaştıysanız aynı şekilde kötü kadınlarla karşılaştık. İlgi manyağı bilerek arkadaş kalalım demeler. Her cinsin sıkıntılı tipleri var. Ayrıca sana EİG vereceğim. Böylesine bir konuyu çok iyi açıkladın. Yorumları okurken o tarz kişilerin aşağı yukarı nasıl olduklarını çözdüm. İyice kavramak adına bir şey daha sormak istiyorum bu manipüle edici tip senle mesela nasıl tanıştı ne şekilde flört etti kibar mıydı o evrede ilişki de mi değişti biraz bunlardan da bahsederken sana minnettar kalacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son dediğin şeye aşırı katılıyorum bu doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler evet doğru kötü kadınlarda az değil. Benimle bir arkadaşım sayesinde tanıştı. Yani ortak arkadaş. Bir gün bana yazdı Instagram dan konuşmaya başladık. Son derece kibar hoş bir dille konuşuyordu Kendinden bahsediyor beni tanımaya çalışıyordu ama hepsi oyun. Kendine bağlayana kadar böyle. Daha sonra iç yüzünü gösterdi. Tüm kızlarla böyle olduğunu gördüm ve biz onla ilk konuştuğumuz zaman bana bir ss atmışdı kızların ona yazdığını filan bende ne gurursuz kızlar var demiştim ona. O da öyle deme ya aşk bu bilemezsin demişti. Birde farkettim ki bende o kızlardan biri olmuşum. Ben zannediyordum ki bu o kızlara yüz vermiyor ama kızlar bunun yakasını bırakmıyor, ama bu da öyle değilmiş kızları kendine bağlayıp cebe alıp sonrasından uzaklaşan şerefsizin tekiymiş. Geç anladım ama beni de o durumlara soktu. Uzaklaştığımda burakmadı izin vermedi her defasında kandırmaya çalıştı ve cinsellik için kullanmak istedi. Hepsi zaten bunun içindi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buluştuğumuzda yalnız kalmaya çalışıyordu, sosyal ortamlarda buluşmuyordu. Eskiden bana her gün iltifat eden insan daha sonra bir hoş söz demez olmuştu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica ederim. Gerçekten okurken biraz nutkum tutuldu. İnsanlar hele ki erkekler böyle olabiliyorlarmış. Anladığım kadarıyla kibar olup güven verip güzel yaklaşıp sonra böyle değişiyorlarmış herhalde bu adamların sırrı anladığım kadarıyla tam olarak bu olmalı demi? Bende kadınlara iyi yaklaşıyorum güven sevgi veriyorum hiç değişmiyorum beni bırakıp gidiyorlar benim anlamadığım onlar da aynı taktiği yaptığımız halde neden onlardan vazgeçmeyip benim gibilerden sizce neden vazgeçiyor olabilirler? Bunu da söylerseniz tam olarak sorunumu çözücem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet bulutların üzerine kaldırıp daha sonra yere çakmak gibi. Sırrı bu. Yani aslında o tip erkeklerden bir anda ilgi görüp sonra ilginin azalması galiba kadınların gururuna dokunuyor ve o gururu özgüveni geri kazanmak için vazgeçmiyorlar ben böyle anlıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru söylüyorsunuz. Peki benim sorunum ne olabilir o kadar iyi şey yaptığım halde neden benden hemen vazgeçiyorlar? Şansız mıyım yoksa bir şey mi yapamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir şey söyleyecek misiniz? Benim için önemli bir konu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hatırladığım bir şey var o zamanlar o şerefsiz bir video beğenmişti ve yorum atmıştı. benim de o video karşıma çıkmıştı video da bir filmin sahnesi vardı filmde iki adam yan yana oturuyordu şirkette. Ve galiba o şirkette çalışan bir kadın girdi içeri adamlardan biri kadına baktı. Yanında kı adam diğer adama bir akıl verdi. Verdiği akıl şu o kadını elde etmek istiyorsan ona yanlış isimle seslen. Sebebini sordu diğeri bu da ona her defasında yalnış isimle seslenirsen sana isminin bu olmadığını ve kendi ismini söyleyecek. Daha sonra sen ona özür dilerim benim bir kız arkadaşım vardı kendisini hiç beğenmiyordum ve onun ismiyle karıştırdım tipiniz çok benziyor diyeceksin demişti akıl veren adam. Neden böyle yapmalıyım diye sorduğunda çünki ona dolaylı yoldan kendisini beğenmediğini söylemiş olacaksın ve özgüveni kırılacak. Daha sonra kendi özgüvenini onarmak için senin gözüne girmeye ve sana güzel gözükmeye çalışacak demişti Bu videoyu beğenmesi ve gülme emojisi atmasından bir defa yine kanıtladım onun sırrının bu olduğumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani sizi tanımıyorum. Belki yoğun ilgi gösterdiğinize göre ola bilir. İlgiden boğula biliyor bazen kadınlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlişkinizi tam olarak bilemediğim için pek bir şey söyleyemem. Ama benim de öyle bir ilişkim oldu bana çok değer veren bir kişiydi ama galiba bana göre kafa dengi olmadığı için sevemedim onu. Bir çok sebep ola bilir kendinize uyğun birisini bulamamışsınızdır belki. Ortak yönleriniz ve ya kafa yapınız uyuşmayabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet o videoyu biliyorum. Herif tek bir video ile kızları nasıl manipüle edeceğini öğrenmiş. Yoğun ilgiden dolayı bence ya ben çok ilgi gösteriyorum manyak gibi galiba ondan kaçıyorlar. Umarım çözerim bu sıkıntıyı artık bunalıma girdim kekolar bile sevilirken böyle kalınca ben kendimi affedemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her karşıma çıkan ya eski sevgilisinin etkisinde kaldığı için bana ön yargılı yaklaşıyorlar ya da ilgi manyağı oluyorlar bi türlü doğru kişiyi bulamadım dünya kaç milyon tip var ben hala yalnızım bilmiyorum nolacağım böyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ÜyeOldum34
    ÜyeOldum34 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadına değer ver.. Sevgini esirgeme senden vazgeçmez bir kadın kolay kolay.. Ona özel olduğunu hissettir.. Kadınlar çocuk gibidir.. Her istediğine yetecek tek bir erkek isterler.. Aşık olursa gözleri senden başkasını görmez.. Bunuda her erkek yapamaz

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Abicim kusura bakma sana katılmıyorum. Çok sevdim gözümden sakındım her şeyi verdim benden vazgeçti bu işler ilgi sevgiyle olmuyor tip varsa kadın köpek olur insanın önünde başka da bir şey bilmiyorum

Yorumla
    • ÜyeOldum34
      ÜyeOldum34
      +1 yıl

Sen iyi bişey yapmışsın sevmişsin.. Sevgini hak etmeyip başka birinde sırf tipi var diye onu seçtiyse.. Onda zaten kapasite yokmuş.. Takma bunları asla seven çıkar karşına

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.

Kadına değer vermeli

0
    0 Yorumla
  • _Aşmayy
    _Aşmayy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar bence özgüvenli erkekleri seviyorlar ve gururlu ben öyleyim yani

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlar nerde it kopuk varsa onu severler

Yorumla
  • Coraline-0
    Coraline-0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Klişe olucak ama kimse vazgeçilmez değildir.

0
    0 Yorumla
  • aktrisjsjsn
    aktrisjsjsn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.

Tip dır bence.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Vazgeçilmez erkek nasıl olunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Vazgeçmeyen erkek nasıl vazgeçer? 38 cevap verildi
Kolay vazgeçmeyecek peşini bırakmayacak erkek nasıl bulunur? 15 cevap verildi
Vazgeçmeyen erkek neden vazgeçmez? 33 cevap verildi
Reddedilip vazgeçmeyen erkek nedir ya? 15 cevap verildi
İnatçı bir erkeğin gönlü nasıl alınır? 12 cevap verildi
Vazgecmeyen Adam? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨