Bunun sebebini biz bile anlamıyoruz. Benim kendi fikrim ulaşılmaz ve özgüvenli erkekleri daha çekici bulduğumuz gerçeği. Ama vazgeçilmez erkek yoktur Ben kendim en şerefsizini sevdim, ama gururumun daha fazla incinmesine izin vermedim ayrıldım. Acı çeksem bile kendimi yedirtmem. Daha sonra bana değer veren birini buldum ve ilişkim devam ediyor. Yani şerefsiz olacaksan kızların dikkatini çekersin , ama eninde sonunda kendinden iğrendirirsin O yüzden bu çabalara hiç girme
1
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki bu şerefsizlikten kastın tam olarak ne? Neyi yapınca bu kadar çekici buluyorlar ki sanırım o şerefsizler tipten kazanıyo
Tip önemli tabi ama tavır da önemli Şerefsiz derken yani kadını obje gibi gören, bir kadınla yetinmeyen gözü dışarıda, hep talep eden ve karşı tarafa kendini yetersiz hissettiren sanki ona layık değilmişsin gibi davranan bir tipti. Sanki ilişkimiz olduğu zamanlar ona kendimi kanıtlamak için çabalıyordum. Daha sonra anladım ki o aslında içi boş bir balon. Ben ona değil o bana layık değildi ama manipüle etti beni. Ondan daha iyisi ister maddi ister manevi beni seven biri var hayatımda. O ise kızları yatağa atmaya çalışıp tek kelimeyle kendine hayat kadını arıyormuş ve tüm kızlar onun için böyle. Benlik durum yokmuş ortada. Hepsini de elinden gittiğinde tehdit ediyor izin vermiyormuş. Şimdi boş boş dolanıyor kendi camiasından buluyor bir iki kız vaktini harcıyor. Maddi durumu yok gittiği en lüks yer park. Ama ben rüya gibi ilişki yaşıyorum beni bulutlara kaldıran bir ilişki. Neyse çok zor zamanlar geçirdim insanın kendine olan saygısı ve özgüveni etrafında olan insanlardan kaynaklanıyor. Ne kadar doğru dürüst insanla birlikte olursan o kadar kaliteli insan olursun
Çekici bulduğumuz ilk önce tip , daha sonra bizi kendine layık, yeterli bulmamaması oluyor öyle tiplerin. Ama öyle birisiyle hiç bir zaman mutlu olamayız ve inan bana ne kadar arkadaşı varsa öylelerinden uzaklaştı ve kendini seven saygı duyan insanla oldu, evlendi. Tecrübesiz boş bulunduğumuz zamanlarda kendimizi öylelerine kaptırıp heyecan araya biliriz ama eninde sonunda doğru olana gidiyoruz ve o zaman mutluluğu buluyoruz
Keşke onlarla en başta oyalacağınıza direk o iyi kişilere gitseniz. Ama eninde sonunda farkına varmanız da güzel bir şey bu biraz da şeye benziyor işte kötülerle eğlenip yaş evliliğe gelince düzgün adamları seçmek gibi bilmem katılır mısın? Çünkü genelde herkes bunu der. Dediklerinden ister istemez bunu çıkardım. Türkiye de erkek olmak zor sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle olmak zorunda kalıyorsun. Kadın için seçenek çok o olmadı o. Eğlendi it kopukla hayatını yaşadı. Sonra da eğitimli iyi tiplerle oluyorlar. Ülkemizde kadın-erkek ilişkileri çok tuhaf ne olursa olsun kadınların avantajına yarıyor
Sence bu eğlence mi hayatımın en zor dönemini geçirdim diyorum eğlence diyorsun. Sadece ona aşık gibi hissediyordum ve bana aşık olsun istiyordum ona takıntılı gibiydim. O kişiyle ilişkim olduğu zamanlar her gün ağladığımı ve asosyal bir hayatın olduğunu farkettim. İnsanlardan uzaklaşıyor ve kendimi özgüvensiz hissediyordum. Bunlar eğlence değil. Eğlence arayan kızlara başka isim veriliyor onlar biz değiliz biz mağdur olan tarafız. Manipüle edilen taraf. Eğlence arayan sırf eğlencesine bakar kötüyle kötü olur. Ben kötüyle kötü olmadım ve ayrıldım kendime denk insanı buldum Erkekler için zor değil kadınlar için zor inan bana. Erkekler günde biriyle eğleniyor ve sonunda bakire kız arıyor evlenmek için. Sen tam tersine konuşuyorsun. Belki senin hayatın öyledir ama genellikle mağdur taraf kızlar oluyor
Genellikle Türkiye de erkekler yalnız kalmamak için değil de cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için kadınlarla oluyor ve en sonunda gidip eli erkek eline değmemiş bakire ev kızı ile evleniyorlar.
Yaşadıklarına saygı duyuyorum tabi herkes aynı değil. Biz de siz nasıl kötü tiplerle karşılaştıysanız aynı şekilde kötü kadınlarla karşılaştık. İlgi manyağı bilerek arkadaş kalalım demeler. Her cinsin sıkıntılı tipleri var. Ayrıca sana EİG vereceğim. Böylesine bir konuyu çok iyi açıkladın. Yorumları okurken o tarz kişilerin aşağı yukarı nasıl olduklarını çözdüm. İyice kavramak adına bir şey daha sormak istiyorum bu manipüle edici tip senle mesela nasıl tanıştı ne şekilde flört etti kibar mıydı o evrede ilişki de mi değişti biraz bunlardan da bahsederken sana minnettar kalacağım
Teşekkürler evet doğru kötü kadınlarda az değil. Benimle bir arkadaşım sayesinde tanıştı. Yani ortak arkadaş. Bir gün bana yazdı Instagram dan konuşmaya başladık. Son derece kibar hoş bir dille konuşuyordu Kendinden bahsediyor beni tanımaya çalışıyordu ama hepsi oyun. Kendine bağlayana kadar böyle. Daha sonra iç yüzünü gösterdi. Tüm kızlarla böyle olduğunu gördüm ve biz onla ilk konuştuğumuz zaman bana bir ss atmışdı kızların ona yazdığını filan bende ne gurursuz kızlar var demiştim ona. O da öyle deme ya aşk bu bilemezsin demişti. Birde farkettim ki bende o kızlardan biri olmuşum. Ben zannediyordum ki bu o kızlara yüz vermiyor ama kızlar bunun yakasını bırakmıyor, ama bu da öyle değilmiş kızları kendine bağlayıp cebe alıp sonrasından uzaklaşan şerefsizin tekiymiş. Geç anladım ama beni de o durumlara soktu. Uzaklaştığımda burakmadı izin vermedi her defasında kandırmaya çalıştı ve cinsellik için kullanmak istedi. Hepsi zaten bunun içindi.
Buluştuğumuzda yalnız kalmaya çalışıyordu, sosyal ortamlarda buluşmuyordu. Eskiden bana her gün iltifat eden insan daha sonra bir hoş söz demez olmuştu
Rica ederim. Gerçekten okurken biraz nutkum tutuldu. İnsanlar hele ki erkekler böyle olabiliyorlarmış. Anladığım kadarıyla kibar olup güven verip güzel yaklaşıp sonra böyle değişiyorlarmış herhalde bu adamların sırrı anladığım kadarıyla tam olarak bu olmalı demi? Bende kadınlara iyi yaklaşıyorum güven sevgi veriyorum hiç değişmiyorum beni bırakıp gidiyorlar benim anlamadığım onlar da aynı taktiği yaptığımız halde neden onlardan vazgeçmeyip benim gibilerden sizce neden vazgeçiyor olabilirler? Bunu da söylerseniz tam olarak sorunumu çözücem
Evet bulutların üzerine kaldırıp daha sonra yere çakmak gibi. Sırrı bu. Yani aslında o tip erkeklerden bir anda ilgi görüp sonra ilginin azalması galiba kadınların gururuna dokunuyor ve o gururu özgüveni geri kazanmak için vazgeçmiyorlar ben böyle anlıyorum
Doğru söylüyorsunuz. Peki benim sorunum ne olabilir o kadar iyi şey yaptığım halde neden benden hemen vazgeçiyorlar? Şansız mıyım yoksa bir şey mi yapamıyorum
Hatırladığım bir şey var o zamanlar o şerefsiz bir video beğenmişti ve yorum atmıştı. benim de o video karşıma çıkmıştı video da bir filmin sahnesi vardı filmde iki adam yan yana oturuyordu şirkette. Ve galiba o şirkette çalışan bir kadın girdi içeri adamlardan biri kadına baktı. Yanında kı adam diğer adama bir akıl verdi. Verdiği akıl şu o kadını elde etmek istiyorsan ona yanlış isimle seslen. Sebebini sordu diğeri bu da ona her defasında yalnış isimle seslenirsen sana isminin bu olmadığını ve kendi ismini söyleyecek. Daha sonra sen ona özür dilerim benim bir kız arkadaşım vardı kendisini hiç beğenmiyordum ve onun ismiyle karıştırdım tipiniz çok benziyor diyeceksin demişti akıl veren adam. Neden böyle yapmalıyım diye sorduğunda çünki ona dolaylı yoldan kendisini beğenmediğini söylemiş olacaksın ve özgüveni kırılacak. Daha sonra kendi özgüvenini onarmak için senin gözüne girmeye ve sana güzel gözükmeye çalışacak demişti Bu videoyu beğenmesi ve gülme emojisi atmasından bir defa yine kanıtladım onun sırrının bu olduğumu
İlişkinizi tam olarak bilemediğim için pek bir şey söyleyemem. Ama benim de öyle bir ilişkim oldu bana çok değer veren bir kişiydi ama galiba bana göre kafa dengi olmadığı için sevemedim onu. Bir çok sebep ola bilir kendinize uyğun birisini bulamamışsınızdır belki. Ortak yönleriniz ve ya kafa yapınız uyuşmayabilir
Evet o videoyu biliyorum. Herif tek bir video ile kızları nasıl manipüle edeceğini öğrenmiş. Yoğun ilgiden dolayı bence ya ben çok ilgi gösteriyorum manyak gibi galiba ondan kaçıyorlar. Umarım çözerim bu sıkıntıyı artık bunalıma girdim kekolar bile sevilirken böyle kalınca ben kendimi affedemiyorum
Her karşıma çıkan ya eski sevgilisinin etkisinde kaldığı için bana ön yargılı yaklaşıyorlar ya da ilgi manyağı oluyorlar bi türlü doğru kişiyi bulamadım dünya kaç milyon tip var ben hala yalnızım bilmiyorum nolacağım böyle
Kadına değer ver.. Sevgini esirgeme senden vazgeçmez bir kadın kolay kolay.. Ona özel olduğunu hissettir.. Kadınlar çocuk gibidir.. Her istediğine yetecek tek bir erkek isterler.. Aşık olursa gözleri senden başkasını görmez.. Bunuda her erkek yapamaz
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abicim kusura bakma sana katılmıyorum. Çok sevdim gözümden sakındım her şeyi verdim benden vazgeçti bu işler ilgi sevgiyle olmuyor tip varsa kadın köpek olur insanın önünde başka da bir şey bilmiyorum
Sen iyi bişey yapmışsın sevmişsin.. Sevgini hak etmeyip başka birinde sırf tipi var diye onu seçtiyse.. Onda zaten kapasite yokmuş.. Takma bunları asla seven çıkar karşına
En İyi Cevaplar