Geçen sene nisanda bir ilişkim vardı cok güzel gidiyordu fakat birde bire her gün kavga etmeye başlamıştık sonra sonra derken biz ayrıldık o İstanbul ben se izmitte yaşıyorduk bir süre ayrı kaldık sonra tekrar barıştık aramıza arkadaşları girdi ben bu durumu hazmedemedim ve ayrıldik o gün bu günden beride barışamıyoruz tkiplesiyoz arda storilerime cvp veriyo konusuyoruz ama iki arkadaş gbi bn bu durumdan cok sıkıldım dün gece bir kızın canlı yayınina katıldı bn cok bozuldum cidden :( bu sabah sordum tniyorum falan dedi kendine soru sorulmasından nefret eder bnde inadına soru soruyorum bn bu adamı anlamadım bundan 2 hafta once bna wpden günaydın yazdi bnde yanlıs olmuştur diye cvp vermedim nasil ikna edip barışıcam yardım ikimizde birbirimize sevgilimiz var diyoz bence ylan
2 ay
Bir erkek neye dayanamaz barışır?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Gerçekten seviyorsa dayanamaz
Ben de diyorum Türk dizileri senaryoları nereden alıyor, KS okuyor senaristler muhtemelen.
Seviyorsa sensiz duramaz bir de cinselliği kat tamam
Bence seven erkek barismak için herşeyi yapar kendimden biliyorum.
Olmuyo ama
Seviyor mu sence seni?
Ya bilmiyorum bi garip gecen sabah günaydin yazmıs bnde yanlıs yazmıştır diye cvp vermedim sonra numaramı silmemissin dedim evt duruyor dedi sonra storime ynıt vermis çakma sari falan gbisinden bsy yazmıs normal konustuk hep konuşuyoruz dun gece de bir kızin canlısina katildi cok sinir oldum sabah sordum tnıyormusun diye
Evt dedi bn birkaç daha soru sordum inadina bana soru sorulmasina hazmedemiyorum dedi kaçsefer soyledim sana falan dedi bnde eve gidiyorum uyuycam ztn dedim isten eve gidiyordum git uyu allah icin dedi :(
Ne zaman oldu ayrılalı peki uzun zaman geçti mi
Eylül deydi
İki ay oldu çok zor ya sen ne istiyorsun peki
Barışmak tbiki
Onun barışmak istediğinden eminmisin
Bilmiyorum
İşte bu bilmiyorum var ya o çok sorun emin değilsin ondan
Ya bi iyi bi kötü bana karşı bnden nefret ediyor gbi ama etmiyorda gbi ona soru sordugum icin bnden sıkılıyor yoksa bni hic sevmese bni tkipten çıkrtir numaramı siler mejlarıma cvp bile vermez bnce
Erkekten erkeğe değişiyor o ama
Evt
Bak yüzde bir ihtimal bile uzulceksen hiç başlama
Uzulecegim çünkü o cok kararlı biri
O zaman başlama çünkü senden bir tane daha yok üzülmek için gelmedin sen dünyaya
Evt ama seviyorum
Sevgi her zaman işe yaramaz evlenenlerin hepsi bir birini seviyor sonrası malum
Başka birini bulmuş ve senin ona vereceğin en büyük ceza onsuz daha güzel bir yaşantın varmış gibi paylaşımlarda bulunman ve yoluna devam etmektir 🙏🖤
Haklısın
Seviyosa sensiz duramaz
cok hassas olduğu birşeyi bulmalısın
Cinsellik
Erkeği baştan cikarir
Yok artik ya
Öyle ama tabi sen bilirsin iki sevgilimi öyle ayarladım
Bni onun icin sevsin istemem
Onun için sevmiyor fakat bağlayıcı oluyor
Nasil yni
Kullanıcı ismin neyle basliyor
Baktıkolmuyor